Live - för dig

Jag älskar Winnerbäck! Jo förresten, har jag sagt att jag älskar Winnerbäck? Synd! Lars Winnerbäck. Lars Winnerbäck. Lars Winnerbäck.

http://open.spotify.com/album/468K7LXN7dy00l46G8Jd2Y


About the loss of something dear, at age 16

Jag får alltid så rå-mycket ångest såhär "dagen efter", när det roliga är slut liksom, när helgen är slut. Inget blev bättre, inget blev sämre, det var bara ännu en helg som gick förbi. Och jag är fortfarande jag, samma jag. Bara lite tommare. Det känns bara tomt.

Jag vill flytta, långt härifrån. Vore det inte skönt att göra något sånt? Bara släppa allt, och börja om. Lämna alla brustna hjärtan, koncentrera sig på att läka sitt eget istället för att plåstra om alla andras. Komma långt ifrån alla krav man byggt upp på sig själv här. Komma ifrån alla tjejer som säger åt sina tjejkompisar att inte klappa händerna på balen. Där, dit jag ska, skulle jag hålla mig undan. Hålla mig i skuggan. Ingen skulle behöva prata om mig eller med mig, ingen skulle behöva slösa tid på att sprida rykten om mig, ingen skulle behöva hata mig för att jag "ser ut att vilja ta någons pojkvän". Nej, aldrig igen.

Girls night out

Kvällen igår började hos frugan, där det lektes för fulla muggar och bjöds på hemligheter om små vikingar som aldrig bör läcka ut till allmänheten. Sedan bar det av mot Asplunds fest, och någon timme senare fortsatte vi vidare in mot stan till en annan fest som tydligen spårat ur redan innan vi kom dit, så slutdestinationen blev istället Donken. Vi jobbar spontant!








Haha, älskade mamma...

"Va vad menar Du med att jag suger på Att skriva mess1 Sluta klaga"


Satisfaction

Klockan är elva och jag klev upp för en kvart sen, fullständigt tillfredställd. Jag behöver inte mer betänketid - att börja tjugo i ett en måndag är inte helt fel.





Jag vill ännu än gång påminna om att precis som vissa andra saknar en tand eller en tå, saknar jag förmågan att hålla mig seriös. Jag är ledsen över att detta går ut över er, verkligen. To the window, to the walls, to the sweat that drops down my balls. Puss.

If all your love was wasted, then who the hell was I?

Trött som få och i stort behov av massage, godis och kärleksfilmer. Men icke! Dagen ska ägnas åt att väga. Väga för och nackdelar när det gäller diverse gymnasieskolor, och detta ska göras helhjärtat. Tjejskola eller usel skolmat? Känns ungefär som att välja mellan att tvingas äta felkryddad ärtsoppa resten av sitt liv eller att bada i ägggulor i Borat-baddräkt. I've got a long way to go, som ni kanske hör.


Det ultimata blondin-gangbanget påväg till Jonte. I Fredags.


Do it, do it real good

Kom precis hem från en ganska så keff fest. Gårdagens fest var också ganska keff. Allmänt kefft helt enkelt. Men jag är glad i hågen ändå, och jag har hälsan i behåll. Om man bortser från en bruten nagel. Hallelujah!


Madeleine and Viktoria.

Kvällens värd till höger!



Stötte på min söta föredetta klasskompis Fia och hennes vänner i vimlet. Randomly!


Fredag gillar vi

Taggad på en kväll utan elaka häxor och skol-beslutsångest. Hjärnan: off. Leendet: on!


Åh, lilla mus-posen! Stilren!


Linne (egentligen klänning):gina tricot, skärp:random, byxor:gina tricot, kofta:vero moda

C som i chicks!

Hemma från ett par helgalna campingdagar. Trots extrem kyla, myggor, sömnlöshet och brist på locktångar så har jag haft otroligt roligt!


SP09C, jensens elit!

It's not a shoe, it's a mania



Tycker personligen att fot orgasm-reklamen från Bianco är ganska creepy, men ibland förstår jag verkligen vad de menar.
Din sko 499:-

Brudar, brudar, brudar. Alla gillar brudar.

Taggar stenhårt inför campingen imorgon! Det är nämligen dags för camping med nya klassen. 80 relativt galna brudar i gummistövlar i Fjällnora kan ju inte gå annat än bra, eller?!


SP09C

Sådär, skoldag nummer 1 avklarad. Status: Mycket trött. Antal killar i min klass: noll.


PARTY-POSER!

Under flera års observerande och systemkamera-ägande har jag kommit fram till detta: de flesta av mina vänner och bekanta har en alldeles egen party-pose. Dvs. en pose de drar ungefär varje gång de blir fotade på fest. Jag har samlat ihop några exempel.



PORR-POSERANDET by Amanda Polak



Porrigt AS hell. Hon försöker iallafall....



"FY FAN VAD JAG NJUTER JUST NU"-POSERANDET by Madeleine Blom




Man riktigt ser hur hon njuter den lilla njutarN!



"BLUNDA OCH HOPPAS PÅ DET BÄSTA"-POSERANDET by Henrik Åhr




Henke tycker att denna pose funkar, varje gång!



"JAG ÄR FAKTISKT VÄLDIGT LEDSEN"-POSERANDET by Malin Frisell





Ledsen tjej?



"YOU WANT A PIECE OF ME?!"-POSERANDET by Viktoria Hübbinette




Ingen man muckar med liksom.



MISSNÖJD MED SITUATIONEN-POSERANDET by Clara Falk



Hon är bara lite m.i.s.s.n.ö.j.d. Okej?!

Ok baby, det är dags att vi ska vinna allt

Gårdagen: Viktoria "tvingade" mig att åka med till bälinge och titta på fotboll (men jag menar, vem bangar på att titta på folk som springer runt sparkar på en boll i ösregn liksom?! Okej, att nämnas bör kanske dock att det var killar som spelade....) så det gjorde jag. I ösregn som sagt. Efter matchen, som slutade 2-2, kom Alex, Filip och Robert (numera Andy) för att lämna min sodastream-flaska, så vi blev kvar yttligare någon halvtimme. I ösregnet. M to the ys.




Har precis upptäckt att jag har en inbyggd webcam på min dator (skratta inte). Tycker att jag jobbar på rätt bra med bananen där, och att Viktoria och jag jobbar galet bra tillsammans med en mustach behöver jag väl kanske inte ens påpeka?

Sweetness

Idag var jag och hälsade på en god vän till mig och min familj som just har fått tvillingar. Nu har jag barn-abstinens. Jag vill ha ett barn! Inte bokstavligt föda fram en unge alltså. Bara ha en. I några veckor liksom.


Min gudfaders barn Martine och Max, i deras knän ligger Johanna och Olle.


Johanna.


En nystart

Om fem dagar är det dags för skola igen, och jag har faktiskt inget emot det. Jag saknar mina rutiner. Jag gillar att följa scheman, att ha massor att göra, att konstant vara lite lagom stressad, faktum är att jag blir lite galen om jag inte är det. Jag har alldeles för mycket ledig tid under sommarlovet, det ger mig möjligheten att göra något så idiotiskt som att gå och bli kär eller något liknande. Sommarlovet ger mig dessutom alldeles för mycket tid att tänka. Jag orkar inte tänka längre, jag vill bara göra. Följa mina rutiner lite smått robot-aktigt. Kanske lever jag i tron på att när allt blir som vanligt igen, så kommer allt att kännas som vanligt igen. Jag vill verkligen att allt ska kännas som vanligt igen.


Det enda jag verkligen har

Var hälsade. Jag kom precis hem från träning, och det är bara galet hur mycket jag älskar min häst ibland. Who the FUCK needs a boyfriend när det finns hästar? Och vem behöver vänner? Eller fritid? Varför inte bara avskärma sig från resten av värlen och spendera resten av sitt liv på hästryggen egentligen?
Det läskigaste med det hela är att jag knappt överdriver.


Vaknat på fel sida?

Jäklar vilka moodsvings jag har nu för tiden. Jag är galet nere idag utan anledning (tror jag?!) och det är lite irriterande. Men, ni ska få ett litet bildregn som utlovat iallafall!

¨





'




 
Dessa bilder var alltså från Kräftskivan i fredags, som om ni frågar mig var en utav de bästa kvällarna på sommarlovet! I Lördags var vi på Alex logfest (orkar inte lägga ut en massa bilder därifrån), det var kanske en aning mindre lyckat pga att saker inte riktigt gick som dom skulle, haha. Men galet lyckad helg trots allt!

Untouched

Hejsan hoppsan! Jag är sjukt upptagen och viktig för tillfället, tillräckligt viktig för att inte hinna ägna mig åt bloggen. Tyvär. Igår var det partey och ikväll är det partey. Livet leker. Viktoria smeker. Vädret steker.

Puss. Bilder kommer.


Ensam hemma, igen





Igår.

And all the bad boys stay in line for her

Jag är stressad idag. Jag har ca 9747473 saker att göra innan kräftskivan imorgon. 9747473 saker på en dag, vem hinner det liksom?! Jag. Tydligen.



Dags för en springtur

Man springer alltid lite bättre och lite längre när man är arg. Ilska är bra, i lagom mängd. Så nu ska jag ut och hata alla som någonsin sårat mig, om så bara för en halvtimme eller så. Från alla inringade "nej" på "får jag chans på dig?"-lapparna i förskolan, till alla "det är inte du, det är jag" i högstadiet. Nu jävlar.

(Inlägget blev för sent publicerat)

I wanted you to fight for me

Jag hade förberett mig på en lugn hemmakväll igår, men icke sa nicke, efter ett hyfsat otydligt telefonsamtal blev jag tillsagd att ta mitt pick och pack och bege mig till Madde där det tydligen skulle vara "lite folk". Said and done! Efter någon timme stod jag på Maddes trapp, trots att det var läggdags för länge sen...






















So you want me to die for you?

Sitter ute och lunchar/brunchar i min ensamhet. I bakgrunden spelas Billy the vision and the dancers och allt känns så himla bra idag. Ibland älskar jag att vara helt ensam.

Här får ni en galet blandad spellista som ni med spotify kan njuta av i solen: http://open.spotify.com/user/storamalin/playlist/1XHBydQP3OVW296J19YPNF



Egentligen vill jag inte äta ägg. Det är så uppenbart att man äter ett kycklingfoster, men det är ju gott...


Min favoritpose. Hur söt?!


Och allt jag hade att ge ville jag ge till dig



Ni skulle bli rädda om ni visste vad jag skulle kunna ge för att se honom live. Undvika på stan-rädda.

Brunt vs. blont







Borde jag satsa på att bli brunett igen istället? Eller? Kanske? Beslutsångest? Vad tycker ni?

Bilder från lördagskvällen

Lagfest tillsammans med Bälinges herrar och deras tränare hos Vickis.











Varför ser jag så lycklig ut? Svar: Jag fick godis.








Bilder från fredagskvällen

Det var middag och bion Baksmällan som stod på schemat.


Viktoria and Amandoe.


Fotogeniska som få!




På Panini.


RSS 2.0