Satisfaction

Klockan är elva och jag klev upp för en kvart sen, fullständigt tillfredställd. Jag behöver inte mer betänketid - att börja tjugo i ett en måndag är inte helt fel.





Jag vill ännu än gång påminna om att precis som vissa andra saknar en tand eller en tå, saknar jag förmågan att hålla mig seriös. Jag är ledsen över att detta går ut över er, verkligen. To the window, to the walls, to the sweat that drops down my balls. Puss.

Kommentarer
Postat av: emmalundin

sv: Du har helt rätt, totalt omöjlig! Man vet aldrig om jag gör rätt eller fel, vad som passar en mindre och vad som passar sig bättre. Det är helt enkelt bara försöka hitta något som man trivs med - åtminstone någor man tror att man kommer trivas med i tre år.



Jag tycker jensen verkar jättebra, speciellt nu när jag kollat hur det är på exempelvis Rosendal. Jag tror att du skulle ångra dig om du böt, men det är det enda rätta om det inte känns bra. Det är ju som sagt tre år framåt i tiden.



... Och jag vet att nätterna är jobbiga, jag tror att det kommer försvinna omedelbart när allt lagt sig och du väl bestämt dig och inte längre tvekar på vad du ska göra. När du vet att du gjort rätt, eller åtminstone inbillar dig det (det går ju inte riktigt att veta).



Puss på mallan. Synd att jag inte hann med mer än ett "malin frisell uttalande" när jag sprang på dig idag. Själv kom jag från jensen och jag antog att du skulle dit också ;) Första lektionen. Så skönt! Min första dag, underbart.

2009-08-24 @ 21:24:16
URL: http://emmalundins.blogg.se/
Postat av: moa

alltså åh, ditt hår!! :D

2009-08-31 @ 19:14:38
URL: http://moajuliaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0