Idag har jag...


...Klätt mig i zebramönster.



...Ätit skitgod plockmat som min underbara mamma kom hem med.



...Studerat och analyserat andra världskriget in i minsta detalj.

Jag har också gått i skolan, tränat, fikat med Viktoria på Storken och sålt klädesplagg. En riktig mellanmjölks-dag! Inte för lång, inte för kort. Inte för bra, inte för dålig. Lite mellanmjölk helt enkelt.


Mister, visa mig den maximala hastigheten

GRYM BOK. Började läsa igår och har i princip inte kunnat sluta sen dess. Läs, läs, läs!


Always mad and usually drunk



Har fått tummen ur röven denna morgon och skrivit ett historiaarbete (alltid ute i sista sekund) sen klockan 10 imorse. Nu ska jag in till uppsala en sväng, svenskalektion står på schemat!


Erase, erase and rewind



Förnyar garderoben och startar om på nytt.
Säljer av mig i princip alla mina klänningar och en hel del tunikor. Maila [email protected] om du känner ett behov av att haffa en!


Sex and the city



Såhär såg det ut igår när jag bjöd min fina tjej på plockmat för att senare åka in och se den kanske bästa tjejfilmen någonsin - Sex and the city 2. Åh, nu vill vi bara dra en sista minuten till Abu Dhabi, klä oss i korallfärgade långklänningar och bara vara allmänt tjejiga.

 


Priset vi fick betala för att klassas som elit var att bli som alla andra



Åh guuuuud vad det syns att jag försöker se söt ut så hårt att jag nästan skiter på mig på den här bilden. Men det är ju nice, bara nice. Hur som helst, såhär ser jag ut ikväll när jag väntar på min vän Polak som ska komma hit och äta middag. Vid halv nio drar vi oss in till Uppsala för att se Sex and the city 2 på bio.

Nytt


Belle shoes 299:-

TVÅHUNDRANITTIONIO RIKSDALER.
Är jag kung eller är jag kung på att hitta riktiga kap? Ja, just det, jag är kung. Backa rå!


I'm just the girl that you lost to cocaine



Såhär såg jag ut igår på födelsedagsmiddagen och hos Viktoria. Somnade in i min säng vid 11-tiden pga. snorfyllt huvud och för många alvedon. Inte så party kanske. Men idag är jag dock på benen! Hörs sen.


I promise I'll be kind, but I wont stop until that boy is mine

 

Sitter i skrivande stund i Björklinge med mina arabiska blommor på bilden ovan. Dom krökar galet, jag hostar. Och gissa vad jag ska göra sen? Om ni gissade på att gå på att jag ska dra på krogen eller festa järnet så gissade ni fel. Jag ska hem och sova. Living la vida loca liksom.

Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort


Hittade denna ca tre mille år gamla skinnjacka i mammas garderob här om dagen. Så fin! Jag blir alldeles turned on av gamla kläder. Tyvär så är den jättestor och mina 164 cm drunknar rätt rejält i den, he he...


You gave me a weak heart


(Från HM)

Har precis grattat far min på hans födelsedag med paket i form av dessa klädesplagg och frulle på sängen. Nu ska jag dock agera småkeff dotter och krypa ner i min säng igen, det stormar i mitt huvud. 

Jag ska lämna den här hålan med blåljusen på



Tar en paus i mitt självömkande och mitt historiaplugg för SUSHI. Kunde man gifta sig med en maträtt, då är det här maträtten jag skulle haffa. No doubt.


You nearly gave me a heartattack



Ser ni hur förkyld jag är? Ser ni hur synd det är om mig?


Tradera-fenomenet



Såg denna jacka på Tradera och ville egentligen inte ha den speciellt mycket, men eftersom att priset var så lågt så bjöd jag ändå. Blev tre sekunder senare överbjuden av någon annan. Så jag bjöd igen. Blev överbjuden. Bjöd igen. Blev överbjuden. Bjöd igen. Och vet ni vad? Nu bara måste jag ha den här jävla jackan. Nu är den plötsligt det finaste som finns på hela jorden och jag dör om jag inte har det högsta budet.

P.S. Jag köttar er om ni bjuder över mig. D.S.

Yes, I've been broken-hearted



Har (efter att med ett tungt huvud och en ond hals snorat ner cirkus tio näsdukar) tillslut erkänt för mig själv att jag håller på att bli sjuk. Riktigt sjuk. Så nu sitter jag nerbäddad i soffan med två filtar och ett duntäcke istället för att springa runt på stan med bara ben och solbrillor. Awesome hörni, awesome.


Update: Såg nu att jag använt mig av ordet "näsdukar". Näsdukar? What the fuck? När har jag någonsin använt mig av en NÄSDUK?

Everything seems beautiful when that boy smiles



Nu ska jag iväg på mysigheter i form av kladdkaka och kafferep. Myser väl till det lite extra med många kramar, levande ljus och Winnerbäck också kan jag tro. Alla behöver lite mys när det regnar.


Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslut

Idag är en väldigt dålig dag. Tips för den som letar inspiration: www.fashiontoast.com.

What about me?



Ska efter en springtur, husvisning och mycket pluggande nu styra mysfest i soffan med Cosmopolitan och min nuvarande favoritlåt på repeat. Gött!

Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i. För vi dansar och du har så mjuka läppar.




Precis hemkommen från Uppsala stad och dagens tre timmar långa skoldag. Och vad ska jag göra resten av dagen? Det vet jag inte. Men här är tre saker jag inte ska göra: köpa Erik Saades skiva, plocka en maskrosbukett och sjunga love hurts på stora torget. (Även om det skulle kännas SÅ rätt.)


I want back the years you took when I was young



Är sliten som en kloakråtta. Vill bara lägga mig och sova bort min nyskapade pundar-look, men krigar för att hålla ut tills Wipeout är slut. Will I make it? Knappast. Sov gott loves!

Tidvis har skakandet lagt sig


Vi landade på en altan i en bakgård i Björklinge.


Grillmiddag.


En spankande pöjk, Fanny, Polak och Clara.


Rikard (far till Günther), Adam och Jesper.

Bilder från fredagskvällen som spenderades på grillfest i Björklinge med några fina vänner. Personligen hann jag med allt från att leta efter sk. "stenpennor" till att föda fram en unge av trä vid namn Günther denna kväll. Score!


LOVE HIM UNTIL YOUR ARMS BREAK

Olycklig kärlek är värre än ett skrapsår. Det är värre än magsjuka och det är definitivt värre än ett kliande myggbett. Det gör ont. Man vill stoppa ner fingrarna i halsen och kräkas upp allt man har inom sig för att det gör så himla ont. Olycklig kärlek går inte att komma över när man vill det som mest.

Man är så helvetes jävla kär i den här pojken. Och olycklig kärlek är hundra gånger intensivare än besvarad kärlek. För man spenderar varenda sekund av sin tid åt att försöka fånga hans blick samtidigt som man hela tiden måste koncentrera sig på att fortsätta andas.

Runt omkring mig ser jag vänner som röker upp hela ciggpaket och vägrar äta för att dom har så himla ont. Jag har själv himla ont ibland. Tittar jag igenom min blogg hittar jag minst ett hundratal opublicerade inlägg där det står hur mycket jag älskar hans junisolblekta hår och hur ont det gör att göra det.

För det gör ont när sockerdricksbubblor i magen förvandlas till krossat glas på kvällarna för att man inte kan få det man vill ha. Det gör jätteont.

Grillning




Tja babes! Ursäktar mig för dålig uppdatering. Men gårdagen var så himla stressig och idag har jag mått piss. Sitter i skrivande stund ute på Polaks altan med tjejerna på bilderna ovan. Snart anländer det lite fler folk, grillparty står på schemat!

This is no Bridget Jones



Nu sticker jag till skolan efter en väldigt sömnlösnatt. Regn och nationella proven väntar har jag hört. Tack för att du gör vardagen så enkel gud, gubben.

Och vad vet du om när hjärtat bränner för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva?

Volleyboll, balkonghäng, frappe och en gnutta plugg är ord som beskriver min torsdag i stora drag. En dag man skulle vilja skjuta med hagelgevär, stoppa upp och ha på väggen. Helt enkelt.


Didn't come here to hurt you, now I can't stop



Ungefär såhär ser jag ut denna sinnessjukt varma dag. Har startat dagen med volleyboll på fyrishov med b-rudarna, askul! Har en del smaskiga bilder därifrån som dyker upp här sen, he he...

Fulsnyggt



Har en väldigt mystiskt och ouppklarad relation till de här skorna från HM. Som en väldigt fulsnygg kille man dras till utan att man vill det. Är dom fula eller är dom fina? Jag vet inte. Men jag kan inte sluta titta.

Well I know I make you cry, and I know sometimes you wanna die. But do you really feel alive without me?

- If so, bee free. If not, leave her for me.



Ska spendera dagen med att ta en tripp till sjukhuset för rutincheck och färga min utväxt samtidigt som jag ska drömma om att vara någonstans där magont och matteprov inte existerar. Åh så bra!


Den här natten kommer att döda mig om jag inte får vara med dig



Kom precis upp ur sängen och sitter i skrivande stund och dricker en kopp kaffe i hopp om att få en koffeinkick. Andra saker som kan vara bra att veta: Guacamole är väldigt gott. Jesus uppfann tredagars-regeln. Att skrika "fan vad jag är lökig" på stora torget ger ragg. De som kan lyssna på countrymusik och njuta av det är ree. Man blir kissnödig av kaffe. True story. Adjöken!


Sjutton år i höga klackar

När man är sjutton är man inte en sådan andra behåller. Man är inte en sådan folk hinner titta nära på. Man har ingen aning om hur man gör när man stannar och hela kroppen känns minst en storlek för liten.

Det känns svårt att bara vara. Det kliar i fingrarna av rastlöshet och man känner att man vill lägga sig ner och dö om det är det här som kallas för att leva. Man är sjutton år och man vill inte vara den som blir kvar.

När man är sjutton är känslan av att vara tom det värsta som finns. Så man fyller sig själv med alldeles för sena kvällar och falska löften om kärlek. Man dansar, dansar, dansar på kladdiga dansgolv och destilerar sina hålrum med alkohol.

Det finns alldeles för många sätt att ramla på när man är sjutton år. Det finns alldeles för många famnar att ramla i. Man har det trasigaste lilla hjärtat i världen och man bedövar sin ensamhet med hemmafester och långa killar med ljusbruna lockar. Man är sjutton år och vet inte att det efter en lång natt i höga klackar är mycket lättare att ramla.

Och jag var full och jag var dum och jag ramlade på allt



Vilken sommarvärme det är i Uppsala just nu alltså, helt underbart! Inom snar framtid ska jag ta mig in till stan för en skoldag som slutar fem. Därefter ska jag springa runt och leta efter den perfekta presenten. Heavy business liksom. Så vi höres när vi höres babes!

With the hardest of hearts I'm still full of pain




Du är så jävla fantastisk kvinna.


So you want me to bleed for you when my wounds finally started to heal?



Har precis anlänt på skolan för dagens enda lektion. Sen blir det häng på en uteservering tillsammans med min underbart fina vän Viktoria i solskenet. Livsglädje serverat på ett silverfat typ!

Dom säger att jag har ett svagt hjärta



Kommer ju aldrig någonsin att tycka att jag har fylliga läppar igen. heygia.bubbleroom.se, damn you och ditt perfekta face!

If there's a rocket, please tie me to it



En klassisk söndgseftermiddag väntar mig denna gråa dag. Kaffe, naturgodis, söndagslistan och lite plugg. Inför detta har jag utrustat mig med pyjamasbrallor och en sovtröja. Fashion? Svar ja.

En slutsats

Ta min hand eller låt bara bli. Mindre kan ingen göra, mer kan ingen göra. Värre än såhär kan det inte bli. Kent - Slutsats

This is my wintersong to you




Ignorera utväxten och mitt tillfälliga man-face och koncentrera er på kavajen. Ska bäras som jacka under blåsiga dagar och småkyliga nätter i sommar. GÖTT!


Kaffe och melon



Sitter i skrivande stund och dricker kaffe och äter melon hemma hos mig med fina Lisa. Nu ska vi ta en promenad i solen. Så underbart väder!

Tell me you love me, come back and haunt me




Efter att i nya nummret av Veckorevyn sett att Brolle är listad som Sveriges sexigaste man medan mina drömhunkar Cimon Lundberg och Andreas Wijk bara hamnade på plats 49 och 37 har jag bara en sak att säga: vad FAN hände?

Gårdagens





Fortfarande proppmätt efter en middag med pappa på min favvisresturang Brasseri Höganäs igår kväll ska jag nu ta mig ut på en snabb promenad med Molle. Idag är det fredag babes, så dumpa mjukisdressen och suit the fuck up!


I saw Cinderella with a one way ticket in her hand


Nelly.com

Ett paket i brevlådan och känslan av att vara ett par sjukt snygga skor rikare. Sing hallelujah!

Och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig



Ledighet i fyra dagar firas med proviva. It's time for onsdagsmys bitch.

Cause I'd die if I saw you


Hatt - Ellos, strandtunika - Ellos



Skjorta - Gina tricot, bikini - Ellos, Höga shorts - La redoute, hatt - Åhléns

Två fina alternativ till dem som precis som jag inte är jätteupphetsade över tanken på att springa runt i bara bikini på den allmänna stranden i sommar, he he!


PICKNICK


They can throw me in a hurricane, run an electric shock to my brain, but I ain't gonna lose you



Jag ska tillsammans med två sjukt älskade vänner ha picknick i vårsolen nu på eftermiddagen. Prat, mys och sommarplanering står på schemat. Lovely.

Du måste sluta spendera ditt liv med att vänta på att livet ska börja



Kaffe, Moneybrother och en oläst Sofis mode gör en väldigt bra morgon. Resten av dagen ska i true "mys-anda" spenderas i mjukisbyxor och utan smink. Fint det!

Några väldigt fina ögonblick



- Det var vinter och jag var väldigt skoltrött. Jag och en väldigt fin vän struntade i lektionen och sprang upp till affären och köpte en sådan där julkalender full av choklad. Sen åt vi upp all choklad tillsammans och skrattade åt alla som inte kunde låta bli att titta lite extra när de gick förbi.

- Det var sommarnatt och fest och jag och jag var lite olyckligt kär och hade inte kunnat slita ögonen från honom på hela kvällen när jag tillslut somnade i min säng. När jag vaknade igen satt han där helt ensam på min sänggavel och tittade på mig. Det tog flera minuter innan jag insåg att jag inte drömde.

- Jag hade precis gjort slut med min dåvarande pojkvän och en vän höll om mig jättelänge på cykelvägen i Björklinge medan jag grät floder. Och jag trodde nog att jag skulle dö av kärlek till henne och hennes trogna famn för jag visste att hon egentligen var lite kär i honom hon också.

- Jag var femton år gammal och jag hade precis slutat åttan. Jag letade efter min bästa vän som hade försvunnit under kvällen när min dåvarande kärlek tog tag i min arm och sa att han älskade mig för första gången, och det kändes som om mitt hjärta skulle explodera av lycka.


Those three words I've said too mutch, they are not enough






Sitter i soffan med en kopp te och lyssnar på Greg Laswell, pluggar matte och känner mig deppig. Sommarlov och några hundra mil mellan mig och den här staden är nog precis vad som behövs just nu. Tills dess är det bara att plugga, le och se glad ut!

I won't call you when I'm sunday-sad

Söndag

You and your heart



Sitter i skrivande stund och äter frulle tillsammans med Vick och Molle. Molle är lite sur för att jag har plockat en fästing från hans snopp, men det funkar. Snart ska vi på husvisning tillsammans!

I had never ment to love him

NYTT.


Ny halvtransparent kofta. Från: gina tricot.


Portfölj. Jättegammal, men jätteny för mig. Från: vinden.

Stackars hon som ville upp, men inte började från början

Middagen på Tzatziki igår. Skratt, prat, mys och sinnessjukt god mat på en av Uppsalas mysigaste resturanger. Precis som det ska vara!


Tzatziki



Resturang med lite bruds står på schemat. Har bokat bord halv åtta så har jättebråttom, pöss!


När du har spring i dina ben och jordens dragningskraft känns klen



Livet är bra gött när man kan äta frulle ute på trappen. Spelar ingen roll att man har ett ton plugg och andra problemas som väntar runt hörnet. Just när man sitter där och har sommarlovskänsla i hela kroppen, då är livet gött.

I'm my own worst enemy, it's bad when you don't know yourself



NU sticker jag till skolan med ett stopp på Waynes på vägen. Ska försöka komma ihåg att ta ett par bilder under dagen så att ni slipper alla fula webcam-bilder ett tag. Bye!

Natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö



Fick med mig det här snügga halsbandet hem från Kappahl igår, muy bien mina kära barn. Sitter i skrivande stund med näsan i historiaboken samtidigt som jag häller i mig lite kaffe. Skolan och stan i det fina vädret står näst på schemat!

And if all the other girls here are stars, you are the northern lights

Nu ska jag strax kila iväg till skolan för en sex och samlevnadsdag på typ två timmar. Sen ska jag ta mitt gevär och ge mig ut i skogen och skjuta några hjortar så att man kan få mat i det här huset någon jävla gång. Göttmos.


Jag vet att jag är skyldig till att under en herrans massa år försökt fly från mig själv



Dagen på valborg är så bra. Kvällen är oftast precis som vilken halvt meningslös fylle-kväll som helst. Men dagen är så sjukt bra.

RSS 2.0