Hon var väl kärleken, han var i mitten av en hurricane


Skärp - HM, armband - HM.


Dagens små fynd som jag har haft ögonen inspetsade på länge. Har verkligen fallit stenhårt för guld/trä/stora-smycken-trenden, vill ha allt jag ser!

GIRLPOWER



Väljer att spendera eftermiddagen med ytlig tjej-litteratur. Elsas mode, Cosmo och sex and the city för att vila fötterna från klackar for a while och ladda inför kvällen då jag ska ut och äta middag med några tjejkompisar. Life!

Mobilblogg

foto0272 (MMS)

Mobilblogg. Sitter och äter en sushi-lunch på gränby centrum efter en förmiddag av shopping! Nu ska jag möta upp mor min för den ultimata sysselsättningen en regnig eftermiddag - ikea. Hörs!


And is she dark enough to see your light?



Armband - HM, småringar - Indiska, silverring - Lindex.


Lite kärlek av fel sort

Det är något med att vara i en komma-över-underbar-pojke-process och spendera varenda natt med att desperat försöka göra om frågan "vad har hon som inte jag har?" till meningen "det är hans förlust" som gör att man vill slå sönder något och skrika tills lungorna går sönder.

Det är något med att försöka lära sig acceptera att alla andra killar alltid kommer att vara sämre än honom och att inga läppar i hela världen kan jämföras med hans som gör att man ibland känner att man måste hålla ihop sig själv med händer och armar för att inte bokstavligt talat falla isär.

Det är något med att känna hans doft i precis allt man äger som gör att man ibland vaknar mitt på natten med den där sortens andnöd man annars bara kan känna om man har en korsett för hårt knuten över bröstet och magen.

Det är något med att ligga sömnlös för fjärde natten i rad med hål i hjärtat och blicken fastnaglad på hans nummer på mobilskärmen som gör att man alltid ringer honom på fyllan och känner sig så skör att man inte ens vågar andas efteråt.


JUST NU

Njuter av sol, smoothie, gråtfekke och Veckorevyn.


I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home. So I keep dancing on my own.


Maria, kvällens värd Emma och Sara i början av kvällen.


Jag och bästa vän Polak försöker övertyga vår babe Rikard om att klippa "Cimon-frilla" utan vidare framgång.






Det förekom en del lap-dances på dansgolvet kvällen till ära.


Polak, en stulen fotboll och katten Fomasa på vägen hem.


Påväg hem i soluppgången.

Det har varit lite snävt
mellan fest-tillfällena på senaste tiden. Lite för snävt. Så snävt att man börjar anse sig själv kapabel att kunna gå 5 km hem klockan tre på natten. Så snävt att man börjar sno bollar från andras tomter. Så sjukt jävla snävt att man utan problem kan ta någons katt och döpa den till Fomasa fast man nog egentligen menade Mofasa. Vi tar och kör på lite rehabilitering nu va?

Now I know my heart is breakable



Nu ska jag inom snar framtid ta mitt pick och pack och bege mig till min fina vapendragare Emma för party och dans. Med gråa påsar under ögonen och fötter som värker känner jag mig väl inte som något kap direkt, men helt klart godkänd i krig. Att se sliten ut är fashion. Nu kör vi!

För jag vet att hundra år från nu kommer det alltid vara du när jag blundar



Har strosat runt på loppis under dagen och fyndat denna festival-inspirerade färgklick för ynka 20 spänn. Ska bäras under en massa guldsmycken och över en solbränd kropp. Vasst!

Our love should be illegal




Gårdagen bestod i princip enbart av oavbruten dans.
Lite hångel med statyer, ett x-antal toalettbesök och några sånger om enorma penisar lyckades klämmas in på ett hörn också. Resultat: perfektion!


Just the sweet pain of watching your back as I'm watching you walk away

NU sticker jag till Viktoria för sminkning och förfest tillsammans med några andra pullor! Kameran är nerpackad och partyhumöret är på topp. Om jag överlever natten så hörs vi imorgon, babes!

Why don't you love me, when I make me so damn easy to love?


Shimmering bodylotion från Aco, 49:-

En shimmer-lotion på framsidan av benen ger intrycket av smalare, slätare och brunare ben! Vem fan bangar på det liksom?

Fashion against AIDS



Veckans lilla tips blir att ägna HM's fashion against aids ett litet besök! Även om kampanjen pågått ganska länge och mycket av kläderna är slutsålda så finns det fortfarande ett par riktiga godingar kvar. Helt klart värt en titt!

As if a good thing ever could make up for all the pain





Brutalt ändrade planer! Ni vet hur jag sa att jag skulle stanna i Öregrund tills på Lördag? Well, ibland blir det  ju inte riktigt som man tänkt sig. Åkte nämligen på en fet släng av solsting igår så min midsommarafton har spenderats i Uppsala med min fina familj och ett ton after-sun istället. Ganska gött ändå!


DAGENS



Långklänning - New moon, armband - HM, solglajjor - Gina tricot

KLYXEN

Är i underbara öregrund/klyxen! Anlände som ni vet sent igår kväll och hela denna dag har spenderats nere på bryggan med mina bästa polers. Kommer hem igen på lördag, så ha en trevlig midsommar bebisar!


I am strong, I am bold, I am woman



Här får ni lite semester-inspiration
 med bilder från ELLE! Sverige-trött och olidligt rastlös som jag är kan jag inte neka att jag blir skitsugen på att bara dra, pronto. Mexico, Frankrike, New york, Grekland, you name it!


Och jag har sett att dina pupiller växer när du är med mig



Äter min mästerligt hemlagade lunch och packar. Ikväll åker jag till Öregrund för några dagars slappande, solande och umgänge med mina bästa vänner. Legendary!

I want a ticket to anywhere



Godkväll bebisar! Jag sitter i skrivande stund med en kopp te i handen, precis hemkommen från en invigning av mitt nya hus i form av ost och vin-kväll med mina fina tjejer. Nu ska jag hoppa i säng då en tidig morgon väntar och sängen kallar.

NYTT



Shopping-genen i mig tog över och nu har jag en ett snäpp turkosare garderob och en ett snäpp tommare plånbok. Helt rätt!

SÖNDAGENS




Kavaj - Kappahl, t-shirt - Gina tricot, shorts - Gina tricot, kofta - Lindex, skor - Belle shoes, väska - VILA.

Håll mitt hjärta



Sushi på Ayakin, shopping och fika på Barista inne i Uppsala med Clara och Polak har stått på dagens schema. Nu är jag hemma och ska få i mig lite middag innan jag beger mig till nya huset för att planera med några hunkiga hantverkare. Möms!


En dag ska jag visa dig vad det är du egentligen har gjort, men kanske kommer du ändå inte att se


Min mamma och Polaks mamma, Anita och Mirja.




Polaks ringar. Från vänster: vintage, utomlands och Glitter.

Trots sömnbrist spenderades min söndagskväll vid ett långbord på resturang Åkanten med runt 25 b-rudar och k-vinnor, mammor och döttrar. Personligen lyckades jag väl konsumera mat för ett år bara på den kvällen. Så rätt!

IGÅR



Oversize tunika - Monki, halsband - Vero Moda, armband - vintage.

We no speak americano


Skrattar med världens bästa Viktoria.


Rilleboy i mina nya snygga solisar.


Kvällens värd, Madde, omgiven av dansande manboys.


Tandkrämsreklams-posar med Max.



Madde och Ludde.





Max och William myser till det lite!


Ännu en genialisk superpose.

Det var fest hos Madde med dans som fortsatte ända till klockan fem på morgonen. Klockan sex åt jag nattmat med Viktoria. Klockan åtta låg jag nerkrupen under en filt i en kladdig skinnsoffa. Klockan halv tio ringde väckarklockan. Fit for fight idag eller?


Should have known you would bring me heartache



Sitter i skrivande stund och trycker i mig frukost/lunch i samma kläder som jag lämnade huset i igårkväll och med ett hår fullt av gammal intorkad hårspray. Damn vilken natt jag har haft! Återkommer med bilder efter en dusch.


I wish I could spin my heart into reverse, just to have you back again



Överkreativ som jag är har jag spenderat en stund av min förmiddag med att göra tryck på några tråkiga tröjor! Vissa blev BRA, och vissa blev...ja, mindre bra. Underhållande var det iallafall! Tryckbokstäver och färg köpte jag på Uppsala färg.

Where ever you are now and who ever you are now, I still miss you



Bild: Kling. Ni missar väl för bövelen inte att dessa byxor kommer ut i HM's butiker snart? Gissar på att man får slåss mot andra b-rudar in i det sista om man ska få haffa ett par, men fan vilka godingar!

Fill my empty room with the sun



Har precis kommit hem efter att ha fått nyckeln till nya huset! Nu ska det totalrenoveras och sen blir det flytt i slutet av sommaren. Personligen ska jag spendera min eftermiddag med att bestämma tapeter. IIH, så himla taggad!

Och du var sötare än dom när jag slängde bort dig igen



Iklädd detta har jag sprungit/gått/krälat runt idag. Spontan-haffade den helt sjukt attraherande ringen på bilden ovan på Lindex idag, för om man får chansen att köpa sig lite lycka för 40 spänn så är ju inte jag den som bangar liksom!

Who says I can't get stoned, call up a girl that I used to know and fake love for an hour or so?



Precis hemkommen från en god lunch på Magnussons med mor min. Passade även på att svänga förbi apoteket för att ladda upp med nässpray och ipren i hopp om att överleva även denna dag utan att kvävas av mitt eget snor. Underbart!

Don't you dare tell me it's over




Yesterday var det var grillmiddag hos Emma som gällde. Många fina brudar, som t.ex Madde och Mikaela, infann sig på platsen vilket gjorde kvällen råmysig. Som vanligt!


Casita Mexiko



Fick precis höra att arkitekten är klar och att det nu byggs för fullt på vårat hus i Mexiko! Jag, min fina babe Polak och eventuellt några fler godingar planerar att åka dit redan i höst och då ska huset se ut som på bilderna. FATTAR NI?! Man dör ju litegrann av bara tanken.

All days are becoming nights




Just nu: hänger med morsan, tröstäter nybakad rabarberpaj och beklagar mig över min jävla förkyldning. I bakgrunden spelas Damien Rice på huvudvärks-volym och utanför fönstret regnar det. Great. Just great!

Midsommar





Såhär tycker VR att vi ska klä oss i midsommar! Min personliga favorit är den underbara vita långklänningen från HM på bild nummer två. För vem fan bangar på att ha en bröllopsklänning hängandes i garderoben? Inte jag.


SJUK



Fyfan hörrni, vad pissigt jag mår. Kallsvettas som en tok och varvar feber med galen huvudvärk. Hade jag inte haft en latte och en fet naturgodispåse i handen hade jag nog dött av självömkan. Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har!

I'll make you banana pancakes, close the curtains and pretend that there's no world outside



På grund av efterfrågan:
en bättre bild på skinnjackan. Den är som sagt second hand, men det finns liknande jackor i mocka på Weekday som också är helt fantastiska.


It's 6 AM but you make it feel like midnight



Älskar det här linnet från HM.
Går alldeles utmärkt att använda som klänning också. Så ett linne med en klänning på köpet för 99 riksdaler alltså. Svårt att inte älska!

Surviving sunday



Att försöka bota en ond hals och ett huvud som värker med eftermiddags-sushi känns helt rätt. Till efterrätt vankas det alvedon och halstabletter!


Låt mig få följa dig ner



Sommarens finaste nagellacksfärger enligt mig. Men det huvudsakliga tipset landar ändå på att investera i en turkos färg i sommar. Det är det enda rätta!


Gårdagens


Korallfärgad tunika - Monki, halsband - Vero moda


Det var evigheter sedan någonting brann, iallafall nära mig




Började kvällen igår hos Maja stolt poserandes med Polaks skumpa. Under kvällen hann jag även med att förflytta mig till en annan fest, gå ett x-antal mil i högklackat och äta på BK. Helt klart godkänt!


WHY DON'T YOU LOVE ME?

Sommarlovets början ska firas och ångesten ska kvävas med höga klackar och snuskigt snygga vänner. Skål på den!

Get out of my head, get out of my bed



Började dagen med skolavalutning på Regina med mina jensen-brudar följt av fika på Ahlbergs med mina lantis-brudar och fyris-brudar. Jag är verkligen surrounded by brudar dygnet runt. Like it.

Jag ska samla mina krafter och göra någonting stort, för dig



Godmorgon söt-kex! Här sitter jag och hoppar upp och ner på stolen av glädje inför dagens avslutning som börjar om cirkus en timme. Jag är ju ingen talare, men jag vill passa på att tacka mannen/kvinnan som uppfann det här med sommarlov. Tack. Vill också gärna tillägga att du är mannen/kvinnan i mitt liv och att jag älskar dig. Återigen - tack.

We can't hide the pain away, and we can't find the need to stay



Har vandrat runt i en oversize herrskjorta idag, näst intill olagligt bekvämt! Hur som helst mina små duvor, tiden är kommen för mig att hoppa in i duschen nu. Det vankas ju skolavslutning imorgon så månadens dusch känns som det enda rätta. Ska man ta och unna sig lite schampo också tro?

NYTT

From the top: Byxdress - Gina tricot, halsband - Vero moda, linne- HM, örhängen - Indiska.


Du får gärna komma hit och skrämma mörkret



Eftermiddagen har spenderats med min fina mamma. Vi har shoppat, ätit wook, fikat på Barista och helt enkelt bara allmänt jobbat på att trimma våra bikinikroppar. Fint det!


Just don't ask me how I am





En av dessa söta gräddbakelser åker på på skolavslutningen på fredag. Vilken gillar ni bäst?


Stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från idag



Råinspirerad av en av Elin Klings fantastiska outfits har jag spenderat någon timme med att slita ett par jeansshorts med sandpapper och sax. Nöjd!


If I should die before I wake it's because you took my breath away



Just nu: klär mig i herrskjorta och rensar i min garderob. Skulle verkligen kunna bosätta mig här inne bland alla kläder och skor. Gud vad jag kommer sakna min fina walk in när vi flyttar!

I dina ögon var det lättare att vara


jacka - begagnad, tröja - monki, shorts - la redoute

Att börja göra smoothies att ta med till bussen på mornarna är nog det bästa jag (som är anti allt som har med frulle på morgonen att göra) gjort! Kan för en gångs skull faktiskt hålla ögonen öppna enda till lunch utan att behöva slå till mig själv varannan minut. Victory!

Favoriter



Från vänster:
Gina tricot, Gina tricot, HM, Weekday.


I've gone too far in my lifelessness



Dricker smoothie och målar naglarna i turkost. Är helt slut i kropp och själ idag, så jag ska unna mig en helt pluggfri kväll med tv och naturgodis. Det är något att hänga i julgranen det!

Emeliana Torrini - Heartstopper

NYTT



Ny zebra t-shirt från gina och skinnjackan från tradera (yes, jag fick den!) som kom idag.
Den är så jävla perfa. Lycka, lycka, lycka!

Och det hjärta som skulle bli ditt på något vis, fryser nu sakta till is



Firar att jag är klar med städningen och pluggandet med SOLO och vaniljte. Skål!


Still I'm dying with every step I take

Plötsligt inser man hur mycket man blöder. Det kan vara en dag när man möter honom på stan och känner den där känslan av att slitas sönder inuti. Eller när man råkar tappa något på foten och gråter i flera timmar fastän det inte ens gjorde speciellt ont. Man börjar nästan skaka av rädsla för att förblöda. För plötsligt är man så läskigt medveten om att det är det man håller på att göra.

I'm standing where you left me



Fint väder, god mat och karuseller gör en lyckad klassträff. Något som känns mindre lyckat är att jag kommer att få spendera hela min dag med plugg och städning. But a man's got to do what a man's got to do, så att säga.


I don't know who I am without you, and I don't know if I can stand another hand upon you




Hejhopp mina små getter! Nu sticker jag in till Uppsala city för återträff och grillning med min gamla fina högstadieklass. Mysfaktor: HÖG!

Och jag hörde någon säga att de vackraste tjejerna är trasigast




Dagen har spenderats på björklingebadet för en välbehövlig dos av solsken och skratt. Lite myror, melon och dassbesök bjöds det tydligen på också. Fint det!


How can I be happy, when my arms keep missing you?

Efter studentmottagningen i Örebro igår blev det raka vägen till årets första utefest i Uppsala, mycket trevligt. Ska försöka ragga upp lite bilder senare, men nu ska jag bada, sola och spela volleyboll med några tjej- och killkompisar. Så vi höres latero!

Men du ser i mina ögon att jag försvann för längesen



Gud vad härligt det är med student.
Fina utsmyckade kärror och håkan hellströms sommarklassiker blandat med partylåtar. Åh, jag vill också!


She took my heart, she took my soul



Utsikt från ballen 08.30 i Örebro. Godmorgon! Jag har precis smällt i mig en god frukost ute i solen och väntar nu på att resten av gänget ska vakna. Senare idag vankas det stundentfirande för hela slanten då min finaste kusin tar studenten, och sen bär det av mot Uppsala igen!

DAGENS



Har precis slutat skolan och nu ska jag ta en fika med mammsen på Hugos. Sen bär det av till Örebro city på äventyr. Stundent, god mat och shopping väntas. Hörs sen!

A part of your bed is still mine


Jag var ingen, du var aprilhimlen





Imorse innan utgång. Nu ska jag dö lite av sömnbrist och sen ska jag återuppstå och äta snabbmakaroner dirr ur kastrullen. Helrätt!

When everything is made to be broken





Lunchade med min fina vän Viktoria på Unico idag. En stor jävla tacotallrik kändes som det självklara valet såhär inför beachen 2010!


It has been the longest winter without you


Leoleggins från Åhléns, skor från Belle shoes

Plugg står på schemat denna kväll. Sex skoldagar kvar och jag känner mig läskigt nära en mental breakdown. Håll ut lilla hjärnan, håll ut!

I was here

Man vill så gärna vara den enda. Man vill så otroligt gärna tro att det hjärta man fått är det enda hjärta han har att ge. Men av någon konstig anledning tycks tonårspojkar ha flera exemplar tonårshjärtan att dela ut. Medan man själv bara har ett. Ynkligt, mörbultat och lite trasigt.

Jag var femton första gången jag blev kär. Jag stammade i hans närhet och trodde nog att det skulle vara vi två föralltid. Eller kanske inte föralltid, men en väldigt lång tid, som han brukade säga.
Det betyder tills vi dör, ansåg jag. Det betyder fyra månader, ansåg han.

Kanske måste man helt enkelt inse att man som tonårstjej inte är den enda för någon. Att ett tonårshjärta är alldeles för litet för att rymma någon, men samtidigt alldeles för stort för att inte försöka. Kanske ska man ta vara på den där bitteljuva känslan av att kunna bli utbytt mot ett sötare exemplar när morgonen kommer istället för att gråta över att inte vara sötast.

För även om man varken får vara den första eller den sista att dra fingrarna genom hans hår eller känna värmen från hans hud när han sover så har man ändå varit där. Lämnat ett avtryck. I was here. Föralltid, eller åtminstone tills vi dör.

RSS 2.0