Where did you go, I missed you so



Ja, ungefär såhär glad är jag just nu. Jag klarar inte av ännu en skolvecka i snö och kyla. Exotiska räddare i nöden som ska ta med mig till ett fjärran land för en evighet i lycka, VAR ÄR DU?!


A way of success

Igår. Lördagsmiddag hemma hos mig tillsammans med mina kära amigos, Polak och Vick. Vidare under kvällens gång hann jag med allt från att bli spankad på rumpan av en "främling" till att äta på BÅDE donken och max. Det är vad jag kallar success.


I was praying that you and me might end up together



Just nu:
Mental träning. Slutar om 45 min, och då blir det FREDAGSMYS i form av resturang med lite brydar från klassen. Ganska stor legendary-potential på det.


Let's play a lovegame



I min förra skola fanns det folk som var rädda för mig. MIG! Då förstod jag det inte alls (jag menar, en brud på 163 cm liksom...skräckinjagande). Idag kan jag dock förstå den reaktionen. 

Bröllopstal och världskartor



Tjaenare bröder! Sitter för stunden med geografiboken i högsta hugg, men trots flera timmars pluggande ser det inte speciellt ljust ut inför morgondagens prov. Kul. Avslutar detta inlägg med några riktigt betydelsefulla ord som jag även tänkt att dra på min framtida bröllopsdag: geografi SUGER. Skål! 

It's getting harder and harder to breathe

Någon fin människa som kan tala om var man kan finna en liknande mössa i Uppsala?


Jag var en Beauty

Jag kan inte längre se mig själv.

Varje gång jag kollar på mig själv i spegeln ser jag bara spår av den jag var förut istället för mig själv. Jag ser ett hjärta som gått sönder i slow-motion. Jag ser alla sena nätter fyllda av panikslagna försök att få luft mellan hulkningarna, och om jag tittar tillräckligt länge kan jag fortfarande se hur mina armar blir blåa i ett desperat försök att att hålla ihop min egen kropp. Men jag kan inte se mig själv. Inte nu. Inte idag.

Kanske finns det inte längre något att se. För vad av intresse skulle det finnas i att se någon som i ren desperation tar första bästa hand som vill hålla i hennes, även fast den enda hand hon egentligen vill hålla är din? Kanske finns det inte längre något att se förutom det tomma skal av den jag brukade vara. Innan allt. Ja, allt. Att definera går inte.

Come on, skinny love



If all your love was wasted, then who the hell was I?
Har jag sagt att det här är världens bästa låt? Antagligen. Antagligen över tusen gånger. Men fan, jag älskar den som om det vore mitt eget barn.

Mother, I don't feel good



En dag lika dålig som denna har jag inte haft på länge, riktigt länge. Bara tanken på att ta mig upp imorgon bitti, eller att överhuvudtaget ens behöva se solljus igen känns så oändligt äcklande att jag inte ens vill tänka den. Klockan är 20.07 och nu ska jag försöka sova bort allt som känns.

LÖRDAG

Det var ganska crazy igår. Amanda färgade håret blont, jag gjorde avocadomackor, och mot slutet av kvällen ringde vi helt desperat runt till alla på vår kontaktlista i sökandet efter lite sällskap på bussen hem. Det var alltså party i Sävja, och vi var på hugget.


Afrodans på friskis

ALLA som inte provat på detta ännu bör göra det omedelbart! Kan ju ha varit något av det roligaste jag gjort någonsin, LEGEN-DARY.


FREDAG


Fredagskvällen började med en jättemysig middag hemma hos Malin i storvreta, beståendes av tacos, några glada tjejer och en kanin. Under natten drog vi vidare på en (ganska ovärd) inflyttningsfest inne i Uppsala. Men ändå, a good night!


Jag vill ha dig för gamla tiders skull



Godmorgon! Har precis dragit mig upp ur sängen och tryckt i mig en återställare i form av en macka efter den ganska så långa natten igår. Nu ska jag ut på en promenad med hunden, frisk luft känns som en väldigt bra idé. Bilder och uppdatering om gårdagen kommer lite senare.

Spanskalektion

Sitter och har some serious grupparbete med brudarna på bilden. Eller ja, majoriteten av grupparbetarna kollar mest runt på snygga killar på facebook (som enligt mig ser ut som retarderade grisungar meeeen...) istället för att jobba, men jag är inte bitter. Jag är inte pluggis. Jag är inte det.


McDreamy nr2

Jag har hittat en till drömkille. Så nu har jag TVÅ drömkillar i Uppsala stad, inte illa pinkat! Dock så har jag en tendens att skaffa mig drömkillar som är way out of my leauge och som knappast skulle nöja sig med något sämre än en exotisk modell vid sin sida, men drömma får man ju.


(Fast vilken drömsnygging skulle inte falla för den här mogna och exotiska bruden liksom?)


Och när jag höll på att drunkna så tänkte jag på dig

ÄR SÅ TRÖTT. Herre min gud, allt jag vill för stunden är att krypa ner i sängen och sova i någon månad eller två. Dagen har väl i stora drag bestått av skola, sjukhusbesök, Viktoria och friskis & svettis. En ganska bra kombination faktiskt!


Betyg



NU är de första betygen satta och de första kurserna avklarade. Looks like we made it, so far!


Looks like you're the swingset and I'm the kid that falls



Att lägga huvudet på sned är något jag alltid gör på kort. I 98 töntiga fall av 100. Jag menar, vi är medvetna om att du inte är den mest mångsidiga bruden i världen Malin, men chilla med snedheten liiiitegrann nu va? Så jävla svårt är det inte att hålla huvudet rakt. 

(Observera att det är okej att prata med sig själv i tredje person i vissa nödfall.)

Hard work work

Sitter i skrivande stund på svenskan, top notch-underhållning. Mitt älskade schema berättar för mig att jag slutar om en kvart, och då är det dags för den traditionella salladen på Chagall följt av vaccinering och ett träningspass på Friskis. Ska bygga upp lite muskler så att jag kan nita dig. Ja, du hörde mig. Bitch.


Lördag - bygdegårdsfesten


Hal som en tvål



Kvällen igår var galen. Så galen att jag vid 12-tiden var helt utslagen och ville hem, då galenhets-kurvan som var på topp vid nio-tiden hade gått ner rätt rejält vid denna tidpunkt. Men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen igen med min ångest-botande pojkvän som jag inte skämde ut mig för ett dugg igår. Nej just det, jag har ju ingen sån. Fan va skönt.

För dina ögons skull




Nu kör vi, lantis-party it is! Undan för pundarn.

Before I leave I brush my teeth with a bottle of jack

Ikväll. Ikväll. Ikväll. Ikväll. Trots att jag har mörka ringar under ögonen och att läkerol numera är det enda min kostcirkel består av, är jag så TAGGAD.

Your beauty is beyond compare

Är så sjukt taggad på helg, och då menar jag inte vilken helg som helst, utan den potentiellt bästa helgen någonsin! Vad jag ska ägna mig åt får ni veta senare. Nu ska jag sova, även om ingen sömn i världen tycks kunna bota min konstanta trötthet.


Girls, girls, girls, girls




SP09C, en helt vanlig klass. En helt vanlig klass med lite extra östrogen, sexprat och sallad det vill säga. Och brudar förstås - precis överallt. I min situation önskar jag ibland att jag vore man, det hade varit ett gött läge.


Say goodnight and go

Är så trött att det känns som om jag ska tuppa av, right here right now. Imorgon har jag en skoldag som kan jämföras med vinterkräksjukan ungefär, så sängen känns väl som en ganska bra idé just nu.

You are my life now



Malin: Mår mycket bättre idag. Har bråttom. Är ganska ful. Ska äta lunch på Chagall. Älskar sovmornar till klockan två.


Döende

Ni kan inte förstå hur YNKLIG jag känner mig just nu. Min arm gör ont, min rumpa gör ont, min rygg gör ont, mina bröst gör ont. Fan ta vaccin, ishala gator och p-piller av alla slag.

Återkommer när jag vaknat ur min smärt-koma. Puss!

Sveriges snyggaste män





Sveriges finest! Bild 1: Måns Selmerlöw, bild 2: Pontus Gårdinger, bild 3: Andreas Wijk, bild 4: Björn Gustafsson, bild 5: Cimon Lundberg.


You broke me beyond repair



I don't need a man. Smoothie, veckorevyn, hallon och russin. That's the real shit. (Varför känns det som att det enda jag bloggar om är mat?)

What am I going to do when the best part of me was you?



Har precis avnjutit min lunch/middag efter att ha varit och vaccinerat mig (igen) inför resan till the land of svinis. Imorgon börjar en ny termin, och jag är faktiskt inte självmordsbenägen! Rutiner får mig att må bra, och dessutom behöver jag den där enorma östrogen-dosen jag kommer att få i form av mina kvinnliga klasskompisars kramar och skvaller.

Vem tror på evig kärlek, vem tror på den nu?



Bilderna är från dagens långpromenad med mamma och hästarna. Hur mysigt som helst, bortsett från att jag inte riktigt kan gå normalt med byxor på efter alla blåmärken jag fick på rumpan i fredagskväll. Hur fick jag dom? Jo, jag ramlade såklart. Inte en gång, inte två gånger - utan TRE gånger. Jag får ju en fylle-gubbes stabilitet att se bra ut.


I want a ticket to anywhere



Kvällen igår bestod av ett misslyckat försök att åka till Storvreta med Elin och Erika. Men saker och ting gick icke som planerat, och det hela slutade med att vi köpte galet med godis, åkte hem till mig och kollade på skräckfilm. För i övrigt är jag så sjukt trött på läget. Livet leker inte.


Till dig från mig som är kvar

Att du inte är här har slagit mig ur balans så pass mycket att jag inte vet hur många fingrar jag har kvar. Jag tror inte att jag har haft en enda god natts sömn, bara för att du inte är här. Du var mitt hem och nu är jag lika rädd som barnet i spökhuset. Jag låter alltså bli att älska alla som frågar om hur jag mår för om jag skulle göra det så skulle du skada dem också.

Skrivet av fina Bea. Läs hela texten här.

Fredag - fest i Sävja



17.37. Polak skickar sms: Vi ska på fest i ikväll. Hoppas du är sugen. 19.15, jag kommer hem från Gränby, bussen till stan går 20.10. Bra. Jag duschar, fixar mig, stress-äter, panik-gråter lite och slänger mig på bussen. Festen var i Sävja. Såhär glad var jag över situationen jag hade satt mig i


21.30. Festen är ganska död. Som ni ser är jag fortfarande väldigt bekymrad.


22.00. The hallelujah-moment. Karin, Jbe, Sofia och Lovisa kliver in genom dörren. Värmen stiger, leenden börjar spridas och dirty-talket kommer igång. Ja, dom har den påverkan på folk.


00.00. När "k-nulla g-rabbar" har blivit kvällens mest välanvända ord har jag som ni ser en lite lyckligare syn på situationen. Då var det dags att åka hem.


01.00. Jag och Soffsan raggar upp ett par godingar inne på Donken innan hemfärden. Att dom är födda 1995 vill vi inte kommentera.


01.30. På bussen hem. Som ni ser är jag lite ledsen igen. Jag vill verkligen inte sova. Det är inte min grej alls.


02.00. Jag sover.

The end.


För du ser i mina ögon att jag försvann för längesen




Diggar att rida i två jackor och täckbyxor, sexappealen bara flödar - och likaså svetten. You know you like it.


Vikten på dalskidan, älskling!



Är så sugen på att åka skidor! Jag är nämligen bäst. Svarta backar är vardagsmat för mig. Dom brukar faktiskt kalla mig "The master of skidåkning". Okej, riktigt så duktig är jag kanske inte. Faktum är att jag suger. Men man får iallafall se söt ut...på ett michelingubbe-aktigt sätt. Och vem vet, jag kanske träffar på en kille som tänder på brudar som voltar i barnbacken så att snön yr och barnen blir tvungna att ta betäckning.

God can be funny




Jag är insnöad i mitt eget hus. Utan buss. Utan bil. "YES!" känner jag i samband med detta. Äntligen en perfekt ursäkt för att bara stanna inne hela kvällen och läsa Om jag kunde drömma för trejde (alternativt fjärde) gången. Jag älskar livet. Jag är inte bitter.


I'm just temporarily yours

Trött som ett as. Filip och Henrik åkte precis hem, dom har spenderat natten här hos mig och nu har jag äntligen fått lite lugn och ro. Visste ni att det är cirka 1000 minus ute? Det betyder sängen och film hela dagen för min del.

Krig!

Snart ska jag ge mig ut i snön, ploga mig fram till stallet med mina bara händer, och ha träning för Kattis aka. djävuls-tränaren på en galen häst i tjugo minusgrader. HELL YEAH.

KRAMA DIG



Chacha bloggen! Nu ska jag på bio med Clara, Vick och Polak. Fick du plötsligt en otrolig lust att prata med mig eller krama mig en stund? Då är biosalongen ROYAL the place to be för din del ikväll.


Kreativiteten flödar

Säg något som är dåligt med dig? Att jag har så svårt att säga nej t.ex, det är ju jätteviktigt att man kan det. Dessutom är jag lite för lättövertalad.

Vad är bra med dig då? Jag är snäll mot allt och alla.

Vilket ord tror du skulle användas mest om man bad 10 pers i din vänskapskrets att beskriva dig med tre ord? Haha, "glad" eller "snäll". Det brukar vara det klassiska.

Är du utåtriktad som person? Det beror helt på i vilket sällskap jag är i. Med mina vänner är jag väldigt utåtriktad och bara kör liksom, men med nya personer kan jag nog bli lite blyg. Eller iallafall lite tyst.

Vad gillar du minst, respektive mest på din kropp? Mina tänder gillar jag mest! Det jag gillar minst är nog bara min kropp i allmänhet.

Vilket plagg i din garderob är ditt favorit-plagg? Min rosa sjal. Sen har jag en vit klänning som jag äääälskar, men den kommer ju nästan aldrig till användning.

Skulle du plastikoperera dig om det var gratis och ofarligt? Alltså den frågan är ju hur svår som helst. Det finns absolut saker på min kropp jag gärna skulle ändra på, men plastikoperationer är inte gratis och inte heller ofarligt så jag kan liksom inte se förbi det riktigt. Jag TROR inte att jag skulle göra det, men samtidigt vet jag inte riktigt om jag säger så bara för att det känns mer moraliskt att säga så. Vore plastikoperationer helt ofarligt och gratis så kanske min syn på saken skulle ändras, jag vet inte.

Har du någon favoritfilm? Yes, Australia heter den!

Vad äter du helst till lunch på stan efter en shoppingrunda? Sushi, eller sallad på panini.

Vem är den snyggaste mannen i hela världen? Jude Law. Fast honom har jag ju aldrig sett face to face så det känns ju inte som en hundra procent korrekt bedömning, så på delad första plats hamnar VB (vill inte riiiktigt göra det officiellt så ni får nöja er med initialerna).

Vem är den snyggaste kvinnan i hela världen? Scarlett Johansson!

Är du en bra partner? Jag vet att jag KAN vara det! Men hittils har jag nog inte varit det, inte alltid iallfall.

Vad gör dig lycklig? Det finns väldigt väldigt mycket som gör mig lycklig!

Om du fick välja precis hur ditt liv kommer att se ut de närmaste åren, hur skulle det se ut? Först kommer jag att plugga järnet (och det kommer att gå jäääävligt bra) i väldigt många år till, någonstans där under den perioden flyttar jag hemifrån, sen träffar jag Mr. Right, skaffar ett kanonjobb och tjänar väldigt mycket pengar, och flyttar till en funkis-lägenhet i någon fin och helst ganska stor stad. Det skulle väl vara huvudplanen det. Sen vill jag gärna resa en del, skaffa lite bebisar, och att bli någon väldigt inflytelserik person med makt vore ju inte heller helt fel.

Kommer du att lyckas? Klart jag kommer!

Vem är din drömpartner? Han är nog väldigt väldigt charmig skulle jag tro, liksom uppseendeväckande charmig. För annars kommer jag att missa honom. Trevlig och mogen är han också, garanterat! Men förutom det har jag faktiskt ingen aning.

Vem är din favoritkaraktär? Barney från How I met your mother, och självklart - Edward från Twilight-böckerna.

Från Cosmopolitan.se


Frisk brud!

Den här tjusiga bilden (plus ett tiotal helt IDENTISKA bilder till) befann sig på min kamera efter nyår. Om man spekulerar lite kring bilden och tittar i bakgrunden så kan man komma fram till att jag i fotograferande stund satt på Emmas toalett. Vad hände?


Jag var slut när du hittade mig

Idag är Spotify och bullar mina bästa vänner. Jag som inte ens gillar bullar speciellt mycket. Jag kommer ihåg en gång när mitt ex sa att bullar och Malin var det bästa han visste. Några månader senare jämförde han mig även med en hamburgare. Något om att den ser helt underbar ut på reklamskyltarna, men att man när man väl har fått den inser att den bara är full med skit sa han. Kul att jag har en massa likheter med mat. Ännu en anledning att deppa över skulle jag vilja påstå, och äta en extra bulle.

Yours are the sweetest eyes I've ever seen


Nu ska jag krypa ner under täcket med varelsen ovan. Imorgon ska vi åka pulka tills grannarna skjuter oss. Godnatt!


Bildbomb 1



Lite bilder från nyårskvällen hemma hos fina Emma!


Wish I could shut my playboy-mouth


Firandet av det nya året igår kväll var kanoners, tills vi åkte in till stan. Hur som helst så slutade kvällen med att jag, Carl, Emma och Polak tog en taxi hem till mig (över 500 fucking spänn kostade det!), kollade film i runt en kvart, och däckade. 

RSS 2.0