Trehundrasextiofem dagar av frukost (och lite annat).



Yoghurt med bananmüsli och banan och crossiant. Ja, jag gillar att fota min frukost. Vänj er.

För en kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva.




Ungefär såhär såg gårdagen ut. På dagen uträttade jag och mamma runt hundra tusen ärenden så snabbt vi bara kunde och hann knappt äta ens, och på kvällen var vi bjudna på middag hos några trevliga norrmän. Vi drack Sangria och något mystiskt Pina colada-vin och åt quesadillas under världens klaraste stjärnhimmel. Himla mysigt.

You shook me all night long.


Såhär söt var min frukost i förrgår. Yoghurt, müsli och hallon.


Vi åt lunch hemma för en gångs skull, vilket betydde att jag fick användning för min nya smörgåsgrill. Lycka!


På kvällen lyssnade vi på Beatles och drack ett glas vin.


Med massa massa is och hallon i.


Jag såg väl ut ungefär såhär.


Senare åkte vi till resturangen Las Dunas. Där fick vi oskalade jordnötter till förrätt.


Till varmrätt åt vi pasta med jätteräkor, bläckfisk och en massa vitlök. Väldans gott var det.


Förlåt för dålig uppdatering på sistone, men mitt internet har varit en riktig bitch. Nu ska jag äta frulle och läsa min nya favoritsblogg. Pyss!

Frågor och svar

Anonym om None of his scars could make you love him less: Vem handlar texten om? Ditt ex Alex antar jag? Fin iaf! Svar: Alla mina texter handlar om alla och ingen, om du förstår vad jag menar? En sorglig text handlar ofta om alla pojkar som någonsin sårat mig, inte bara en. Anonym om Like I'm the only one that knows your heart: Hur mycket och vad åt du på en dag innan du ändrade din diet och skulle börja gå upp i vikt? Jag har själv haft ätstörningar och vet hur svårt det är att börja äta normalt igen. Kämpa på tjejen! Svar: Hej! Tack för dina fina ord. Jag åt ingenting alls, ett halvt äpple till frukost och den andra halvan till middag. Det var illa. Sara om Like I'm the only one that knows your heart: Hej! Har läst din blogg sen en tid tillbaks, och undrar vad hände mellan dig och alex? Har du tips på en sund diet? eller bara tips på hur man kan göra vardagen mer hälsosam? Vill också att du ska veta att du är supersöt och du verkar vara en god människa! Svar: Först och främst - tack! Oj, mycket har hänt mellan mig och Alex genom tiderna haha. Vi är vänner och kommer alltid vara! Ang. en hälsosam vardag är jag fel människa att fråga då jag har levt så osunt och ohälsosamt man bara kan, men en sak vet jag: sluta aldrig äta. Anonym om I don't care who you are: Får du inte ångest? Svar: Jag har ångest varje dag. Upp över öronen. Men jag äter ändå, för jag vill ha mitt liv tillbaka.

I've never been a fan of long goodbyes, I'm at the finishline and you're just way to far behind.



De senaste dagarna har jag: varit lite småkrasslig, ätit vädigt god mat, druckit drinkar på Piedra de Agua och stirrat mig blind på den upplysta katedralen och hängt på klubben Oasis med en fin vän. Bland mycket annat såklart.

Like I'm the only one who knows your heart.


Igår kväll mös mamma och jag till det lite med nötter och drinkar med körsbär i innan vi gick ut. För det var ju ändå fredag tänkte vi.


När det började mörkna åkte vi till resturangen Eladios. Det är himla fint för det ligger precis vid havet och man kan få ha sitt bord på stranden om man vill.




Vi blev fotade mest hela tiden ("do you want me to take a picture, miss?") och åt en god middag. Sen glömde jag helt bort kameran. Vi åkte hem ganska tidigt för vi var så trötta att vi faktiskt höll på att dö litegrann.

I don't care who you are, I shall love you, cause it beats being alone



Denna morgon har jag ätit pannkaksfrukost. En enorm utmaning för mitt ätstörda lilla (storlek femtioåtta för att vara exakt) huvud. Det var gott. Idag är det dessutom veckans bästa dag. Jag är glad.

Min dag (...so far)


Min säng.


Min frukost (Frozen yoghurt med ett lass bananmüsli, keso och valnötter + grillad macka med hummus).


Mitt beroende.


Min outfit.


Mitt andra beroende.


Min lunch (Panini med mozarella, basilika och tomat).


Min pool (och även min plats för dagen vilken jag troligen inte lämnar ens om någon hotar mig med ett gevär).


Mitt eftermiddags-mellis.


Min utsikt.

Why don't you love me, when I make me so damn easy to love





Några bilder från här om dagen när mammsen och jag var på middag hos Clara och Sean som bor i San Bruno. Ett ställe som folk på skämt kallar för Yucutans Beverly Hills. Och ja, behöver jag ens nämna att deras hus var helt fan-tas-tiskt? Personligen har man inte ens ett ordentligt middagsbord än. Men jag är inte bitter.

Världens bästa brunch



Crossiant, naturell yoghurt med hemmagjord müsli, cream cheese, aprikosmarmelad. Så. Himla. Gott.

En söndag i bilder



Söndagsmiddag på Le Saint Bonnet. För tre veckor sedan kunde jag inte äta en köttbit, iallafall inte utan att drunkna i ångest. Igår åt jag en oxfilé täckt med senapssås och njöt. Hörde jag ordet framsteg? Yeah bitch.


Cause I don't need another scar on this worn-out heart



Botar saknad och svag hjärtkramp med sushikväll. Det finns inget trasigt som lite sushi inte kan laga, så det så.

You're the one for me, and for her no more



Startar denna morgon med kaffe, äggmacka, keso/avocadomacka och mitt älskade frukost-soundtrack. Åh, älskade frukost - will you be my valentine?

En liten, liten uppdatering


I Torsdags hade mamma och jag myskväll ute på terassen med ostar, oliver och salami. Kanske det godaste som finns.


Jag hade på mig min favoritklänning kvällen till ära.


Efter terass-myset åkte vi till resturangen Las Dunas och åt världens smaskigaste skaldjurspasta.


I Fredags kväll kom Sionade, Eva och Jordan förbi för att fira att jag gått upp i vikt.


Jag bjöd på jordgubbsvin och lite annat smått och gott. Bland annat himmelska mexicanska jordgubbar.


När jordisarna var slut åkte vi in till Progreso och åt en god middag bestående av vitlöksräkor (och i Evas fall kycklingtacos) på resturang Barloventos. Senare somnade jag nöjd och lycklig, medvetandes om att jag är två kilo tyngre nu än för två veckor sedan.

Frullebrulle



Kokosyoghurt med hemmagjord müsli och minicrossiant. Lägg till lite havsutsikt och soluppgång på det och ni har receptet på en perfekt start på dagen. Godmorgon!

Jag tycker om...

...Caramel chew chew, att vi har haft otroligt fint väder hela veckan, och att jag ska få min älskade tagiatelle med gorgonzola-sås och pannacotta på Elio al Mare ikväll.


I don't think I know you, I don't think i ever will




Några bilder som beskriver vad jag pysslat med de senaste dagarna, till exempel ätit en väldigt god frukost bestående av en frukostmuffins från Costco och hemmagjord vaniljlatte. Sen har jag gjort väldigt mycket annat också. Som matat hemlösa hundar med bacon och provat en ny BJ's-smak till exempel.

Merida


Igår åkte vi till storstaden Merida och satte oss på världens underbaraste café. Dom har fransk musik och tusen olika sorters kaffe.


Senare drog vi vidare till Piedra de Agua för de obligatoriska favoritdrinkarna. Martini coconut och Caiphrinia.


På kvällen åt vi en fantastisk middag på Panchos.


Jag jobbade som vanligt på att vara världens sämsta anorektiker och beställde in en chokladkaka i storlek XXL...


...Och åt upp varenda liten smula.


Som avrundning på en väldigt fin kväll fick vi två fina rosor av en fin kille. Vid 12-tiden tog vi en taxi tillbaka till Chuburna och drack te innan vi tog våra fulle små magar till sängs.

There was a time when my world was filled with darkness



Våffla med jordgubbar, bananskivor, keso och honung och naturell yoghurt med hemmagjord müsli. Min kärlek till frukostar och bruncher är oändlig. Till och med när jag nästan inte åt alls åt jag ändå frukost. Jag älskar frukost.

Where the streets have no name



Jaha, och här bor jag alltså just nu. Mexico. Skulle inte ni också ha svårt att lämna det här stället?


Hej!

Hur börjar man ett inlägg efter en paus på cirkus två månader? Tjänna, wzup, halloj? Jag vet faktiskt inte. Kanske är det meningen att man ska skriva en lång förklaring till varför man varit frånvarande, men jag tänker köra på den lite mer mystiska och coola stilen och låta bli. Men här får ni iallafall något litet att suga på:
Hej, jag är tillbaka!

RSS 2.0