Storvreta-kväll





Pizza, kill-hat, film och en massa jävla asgarv. Precis som det ska vara!

I was made for loving you



Taggar
inför ett sjukhusbesök, en skoldag på ca 1 h och sen film-mys hos Mallan för att fira ledigheten. Guld!

Fuck words, I need actions

Dagens aktiviteter har bestått av Grey's anatomy, Grey's anatomy och Grey's anatomy. Jag är nämligen sjuk och mitt huvudsakliga mål just nu är att kurera mig inför långhelgen som börjar imorgon eftermiddag. För fy i helvete vad jag ska roa mig under dessa fyra galet heliga dagar, om det så blir det sista jag gör.


Världens sötaste tjej?




Jag är så totalt nerkärad i Allisons (från top model) utseende. Ett ansikte to die for!

Behind every bitch there's a boy who made her that way

Jag har extrem träningsvärk precis överallt efter allt dansande i fredags. För i övrigt är jag i desperat behov av pengar och sitter just nu och funderar på eventuella extra inkomstkällor jag skulle kunna ägna mig åt. Städa huset? Vikariera som avbytare åt cykeltaxi-carl? Sälja en njure? Möjligheterna är oändliga.



Nu: the notebook-mys.

Hemmakväll

Sitter och äter godis och klagar på livet tillsammans med mammsen i tv-soffan och det är precis vad jag planerar att fortsätta med resten av kvällen. Helt sjukt hur mycket mat och godis jag har tryckt i mig den här helgen förresten. Men vem fan behöver en snygg kropp när det finns kebab och godis liksom?

Fribiljett mot himlen

Gårdagskvällen var AWESOME! Efter flera timmars dansande och festande i en lokal i Valsätra hade jag bara ett enda mål kvar i sikte. Hitta en kebabresturang och äta - nej SLEVA - i mig kebab. Mission completed? Nästan. Det blev donken istället.




Do models, pop bottles!




Nu vankas det storkalas i Valsätra med tio snygga partypinglor från SP09C! Jag är så övertaggad att jag skiter på mig snart. Tonight's gonna be a good night. Hoppas dom har spotify.


Beach-babies


Klänning (nedvikt) H&M, kofta vero moda, nitskärp H&M Barn

Nu: Skola till fem, I will survive. Om jag inte råkar missa bussen det vill säga.


Jag ska utstå all den ensamhet som följer när du går



Jag är trött.
 Men det är lugna puckar, för snart är det helg. Och fest. Och att festa är precis vad jag planerar att göra för att bedöva min trötthet, med världens bästa klasskompisar dessutom. Dömt att lyckas!


Puss på livet

Jag har mensvärk. Det är tidigt på morgonen. Alla normala ungdomar i uppsala ligger och sover. Jag är den enda som inte har ledigt idag. Jag vill ha den här tröjan. Jag är pank.

Det värker och ilar då och då



Skor Dinsko, Skjorta H&M.

Mot skolan! Orkade inte sminka ögonen idag heller, men vad fan gör det om hundra år?

Sömnbrist



Min största rädsla var att bli ensam kvar, trodde jag. Men jag är inte rädd. Mina händer skakar lite för mycket på nätterna, och att säga att jag är helt okej under omständigheterna, vore en enorm överdrift. Men jag är inte rädd. Det tyngsta är nog att inte riktigt ha någon att ringa. Eller att inte riktigt ha någon som hör av sig en ångestfylld söndagseftermiddag och undrar om jag är lika trött som du efter gårdagen. Jag är tröttare än du, tro mig.

Jag är så trött att jag inte orkar stänga av klockan på morgonen och skita i skolan för att min mage gör ont så in i helvete och min hud ångest-kliar. Jag är så trött att jag inte orkar strunta i att plugga till proven för att mitt huvud dunkar - nej, dånar - av felsteg. Jag är så trött att jag inte orkar sova. Jag är så trött att jag inte orkar berätta att jag är trött. Jag är tröttare än du.

Men jag är inte rädd längre.


Love it

Aktiv skoldag idag. Jag och stor-Elin lyckades verkligen helgalet med vårat NO-projekt som består av en bit skummgummi ett ägg i, we fucking nailed it faktiskt, jag är riktigt nöjd! Observera att vi är en tjejklass med blond-majoritet, don't judge us.



Dagens no-lektion!


Mitt och Elins mvg-projekt. En tiopoängare!

It's been hurting all the way with you

Kom hem från stan för någon timme sedan. Fikade och pluggade engelska med stor-Malin, lill-Elin och stor-Elin (finns ingen komik alls i att vi alla heter typ samma sak, ingen alls) efter skolan som slutade vid fem.

Nu ska jag slå två flugor i en smäll och slänga mig upp på spinningcykeln och plugga lite samtidigt. Komplikationen kan bli att undvika att svettas på engelskaboken. Wish me luck!


Pluttisarna på det nya kaféet inuti stadsbiblioloteket, nya favoriten!

Ge mig en chans till



Tröja från Gina.

Ska snart pallra mig in till stan för att luncha med lite snyggingar på Chagge innan skolan börjar.
Det är storm i Sverige, det har varit orkaner i skåne. Det har stormat i mig hela det senaste året.
Puss rå.

My life is going to be off the hook

Godmorgon! Jag mår riktigt bra idag, så bra att det lika gärna skulle kunna vara lördag eller julafton.
Nu: proppa mobilen full av nya låtar, sen är det träning i alla dess jävla former som gäller. Efter det ska jag skriva en kontaktannons i sökandet av en söndagspojkvän och påbörja min karriär som äkta ungkarl.


Hur man blir av med en kille på sju dagar



Måndag: Sno hans mobil och byt ut alla tjejnamn mot "Slampa". Glöm inte mormor!
Tisdag: Byt relationsstatus till gift på facebook och säg att det "bara är bra övning för framtiden".
Onsdag: Kalla honom uteslutande för Hulle-gulle från denna dag och framåt.
Torsdag: Applådera varje gång han kommer ut från toaletten och avsluta med ett glatt "gick det bra?".
Fredag: På eran gemensamma fest; berätta för alla att du har slutat med sex eftersom att det inte ger dig något längre. Se till att han hör.
Lördag: Strunta i att berätta om din gonorré.
Söndag: Berätta om din gonnoré.

Denna taktik är bevisad och inspirerad av tidningen Solo.


Bilder från gårdagen!

Kvällen började med att jag och Elin skulle möta Anton i stan och följa med honom till Isak där det var lite party, men icke. Spontant slängde jag och Elin oss på en buss mot en fest i Drälinge istället, off the hook-kul!


Träffade partybrudarna på bussen!


Lollo och Karin sötar sig.


Louise och Sofia!


Elin och jag, fräscha as usual.










Sara, jag, Malin och Mimmi!




"Var så SEXIG du bara kan Elin!"

Är det fest?

Fy fan vad kul jag har haft ikväll! Jag är ett levande bevis på att fester blir vad man gör dom till idag. Prisa mig. Prisa helgen. Prisa nattmat. Nu ska jag decka i min säng som sig bör. Imorgon kommer ett massivt bildregn, jag har sjuka bilder på min kamera gott folk, och då menar jag verkligen sjuka.

 


Att falla med huvudet före i 68 km/h

Jag behöver verkligen en extas-fylld helg just nu! Uttrycket "leva för helgen" har blivit min nya filosofi. Tur att jag har en riktig partyhelg framför mig, då kanske jag överlever en vecka till.

Dagens needs:
lite livsglädje, en akut utseendeförbättring, sex laxar i en laxask och Lars winnerbäck.



Örhängen - Glitter, Jeansjacka - MQ, Sjal - Ginatricot

Fullfuckingträff



"Att inte gråta efter en hel kväll ute i skyhöga klackar och glittriga paljettklännigar,
trots att vännerna gick hem med killar och du fick betala taxin själv."

Av Bea Klein

Nya inköp!



Paljett-tunika Bikbok, trosor Gina tricot.

Du är så yeah yeah, wow wow

Howdy neightbour! Här sitter jag och chillar fullt ut. Kom hem från skolan för någon timme sen, slutade 11 idag - helnajs. På dagens schema står för tillfället rumstädning, spinning och ridning. Awesomely funny.



It's a motherfucker getting through a sunday

Tre kärleksrelaterade frågor från "Tjena!" som tycker att jag har frågestund allt för sällan.

Vad faller du för för sorts killar?
Så sjukt svår fråga. Bara för att jag säger att jag föredrar brunetter så betyder det inte att jag inte kan falla för en blondin liksom. Och för min del är det verkligen helt olika från gång till gång, min smak varierar ganska brutalt! Men om jag ska säga något specifikt så faller jag nästan aldrig för de där "perfekta" killarna som i princip alla andra faller för, jag har ganska (väldigt) speciell smak när det gäller killar och är g-a-l-e-t kräsen, dvs. att jäkligt få killar attraherar mig.

Du skriver ofta om kärleksproblem och otrohet och killar som sårar och sånt där. Men kan du inte berätta vem det är det handlar om och vad som har hänt och så?
Nej, tyvär så kan jag inte det. Det är alldeles för känsligt för att skrivas officiellt i en blogg.

Jag träffade en kille på en fest som jag kände att jag bara var TVUNGEN att ha, vad skulle du göra i min situation? Och hur gör du när du vill få en kille?
Jag raggar sällan på killar, och orsaken är att man när man blir raggad på vet till hundra procent att den andra personen är intresserad, till skillnad från när man raggar själv då man inte kan vara helt säker på det och måste vara beredd på att bli avvisad. Och är det något jag inte kan hantera så är det motgångar och att misslyckas, så jag är nog väldigt fel person att fråga. Men vad jag skulle göra i din situation är väl att jag skulle vara tydlig med att visa att jag är intresserad av personen i fråga och bara köra all in liksom! Funkar det så funkar det, funkar det inte så funkar det inte.

U don't think I can make U belive in love, sex and magic

För att undvika ett akut fall av söndagsdeprission som jag känner kommer krypandes ska jag nu 1. rida, 2. ut och springa, 3. spinna. Och just det, påminnelse till mig själv: kulturnatten är den keffaste natten på året.

Don't wake me up before you go

En ganska galet spårad kväll till en början, med råsköna SP09C-människor. Kvällen slutade dock lite mindre lyckat, men jag tänker somna med ett leende på läpparna ändå tack vare att jag fick skjuts hem av Joels fina likbil. Plus en deal om limousine-ride hem från stan imorgon. Värt!


Stor-Elin, Lill-Elin, Elin och Kylis lössläppta på björklinges gator.


Sötisarna Sara, Madde, Emil och Jesper at the party.


Brudar, brudar!


Viktoria, Madde, Malin.


"Jag bytte whiskeyn mot fågelsång"

- Hårdsprayade lockar? Check!
- Partyblåsa? Check!
- Reservlager med oboy i fickan? Check!

Och just det: Ser ni mig på elverkets hustak dansandes till Om och om igen, eller partandes i en rosa-lackerad epa på björklinges highway har det antagligen gått för långt, hantera det. But if you can't fight me - join me.



Dagens dresscode:
så naken man bara kan bli utan att vara helt utan tröja.
Tröja gina, chinos gina och bla-bla-bla.


Positiviteten ba flödar!

Fan vad kefft allt är. Jag klarade bara inte att gå till skolan imorse vilket betyder att jag säkert missat jättemycket, så nu har jag yttligare en ångest att lägga till min lilla samling! Det är inte många rätt just nu alltså. Nästa vecka ska jag börja. Eller sluta. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Sluta med allt jag gör just nu. Börja om? Bli någon annan? Rensa hjärnan totalt. Ett nyårslöfte om ett bättre liv, fast i början av September liksom. Tro mig, jag behöver det big time, och det finns inte en chans att jag hinner vänta till nyår. Jag ska leva mitt liv. Men det får bli från och med nästa vecka, jag har för ont i magen just nu.

Simma lungt.

Everyone says: You just gotta let it go

Jag är motsatsen till glad. Vad motsatsen till glad är får ni lista ut själva, eller ring en vän! Jag ska gå och lägga mig och hoppas på att jag är så sjuk att jag inte orkar tänka imorgon.

 


Jag är din i alla lägen

HEJ HEJ MONIKA. Tänkte att ni kunde behöva någon som kunde sprida lite glädje i erat liv! So here I am! Redo att förgylla eran Onsdag. Min är redan förgylld eftersom att jag börjar skolan 14.10 och slutar 16.00 idag. Jag tror jag ska dela ut gratis kramar på Vaksla torg idag efter att jag slutat skolan. Låter som en skön kvälls-aktivitet.


In och ut, ut och in


Haha, intern humor är ju trots allt den bästa humorn. Sommar-minnena flödar!


Blundar du så blundar jag

Jag blev utmanad av Lusen att skriva åtta fakta om mig.

1. Jag har extremt många projekt på G samtidigt och gör nästan aldrig klart något jag påbörjat.
2. Jag är klaustrofobisk och klarar inte av att t.ex åka hiss!
3. Jag äter fyra(!!!) piller varje dag.
4. Jag är beroende av bekräftelse.
5. Jag har svåra tvångstankar när det gäller saker som jag fått för mig inte blir ordentligt gjort om jag inte gör det själv. T.ex städning, grupparbeten i skolan osv.
6. Min favoritlåt just nu heter Be be your love.
7. Jag har bott i Grekland i tre år.
8. Jag har ingen aning om vad jag vill "bli" när jag blir äldre.

Jag utmanar alla bloggare som är brunetter!


Can't, can't, can't be in love

Igår. Det var party. Jag var fucking back on track. Vi testade hur många blondiner som fick plats att rida damsadel på en sugga. Det firades med en massa jävla konfetti. Inga konstigheter!



Maria och Daniel


Snyggingarna Andrea, Maria, Amanda och Lusen


Oscar och Charlie


Robert och Elin mäter!

 
Jag torkar upp efter någon annan, för jag är ju så snäll.


The girl you lost to cocaine


Såhär ser min lista över spelningslistor ut på spotify. Jag diggar depp-musik helt enkelt!


Vaggvisa för flyktbenägna

Medans alla andra är ute och festar eller gör något annat hysteriskt roligt, sitter jag här hemma helt ensam. Med snor i näsan, halsen och hjärnan. Men jag är inte typen som gråter över spilld mjölk. Jag ska ägna kvällen åt att justera min lista över killar under 1.50 jag vill ha sex med och stalka min granne med kikare. Helgen är helig!



Förkyldning rocks

Ah, tja! Här sitter jag och kallsvettas och snorar iklädd en "amateur pornstar-tröja" (vilket kändes lite ironiskt) som egentligen tillhör Simon...eller Joel...eller någon. Skitsamma, den tillhör mest mig nu!

Det jag egentligen ville säga var: Ja, jag är fortfarande dunderförkyld.








Mina favoritlåtar just nu!

Jag vill hem




Vårat gamla hus. Eller ja, det är ju faktiskt vårat hus, fortfarande. Vi bor bara inte där just nu. Och kan man kalla det hemlängtan, då är det det jag känner. Hela tiden!


Lite små krasslig sådär!

Är verkligen dunder-super-über-mega-skit-ap-förkyld och stoppar i mig alvedon som ett litet barn stoppar i sig marabou choklad. Men jag fortsätter leva på ändå, och säger "FUCK YOU FÖRKYLDNING!" med en Bert Karlsson/ank-linkande röst. Inte den här gången! Jag vill inte vara hemma från skolan. Yes, du hörde rätt din lilla jäkel, jag tänker inte vara hemma från skolan. Så det så.


RSS 2.0