I stopped checking for monsters under my bed when I realised they were inside me



Idag åker jag och mammsen till Grekland och det vita stenhuset. Om en vecka är jag back in business,
tills dess får ni tyvär klara er utan mig och min förgyllande närvaro. Puss på er!

Pappa



Var är jag? Hur mycket jag än försöker kan jag fortfarande inte föreställa mig en värld utan dig och därför har jag inte längre någon aning om var jag är. Du är inte här så då kan inte jag heller vara det. Jag kan bara leta febrilt efter dig. Leta febrilt efter mig. Och skrika våra namn tills halsen gör så ont att den går sönder.

Jag vet inte hur jag ska göra för att existera på en plats där du inte finns.

Some cuts are so much deeper then they seem


There has got to be a heaven somewhere



Försöker trycka undan söndagsångesten med läsning och vaniljte men har alldeles för många att sakna och ett alldeles för stort tomrum inom mig. Ska försöka lite till. Hoppas att ni har en finare söndag!

Sometimes I feel like saying "Lord, I just don't care"


Igår kväll åkte jag hem till fin-Karin som hade haft lite födelsedagsmiddag. Där var det jättemysigt och såg ut ungefär såhär. Minus suddigheten då förstås.


Efter några glas vin och andra mysigheter tog vi oss vidare till Saluhallen. Här är Lovisa och så självaste Karin her self.


Vi hängde lite på uteserveringen och träffade ett par trevliga ryssar som förvisso inte förstod så mycket men mer än gärna bjöd på Redbull/vodka och var med på kort.




Sen övergick vi snart till vår favoritaktivitet: dans. I mitt fall blev det dock en tidig hemgång då ångesten smög sig på och därmed även önskan om att åka hem. Men det var en superduperfin kväll ändå.

Priset vi fick betala för att klassas som elit




Förbereder mig för att åka till finaste Karin för lite tjejhäng och vin. Klär mig i glitter och silver för att dölja en snorig näsa och hoppas på att alkohol botar förkyldningar. Fint!


Tror du att vi kan ropa efter någon av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?




Oj, tjena mittbena vilken kass update! Ber om ursäkt och skyller på att jag de senaste dygnen har haft en kroppstemperatur på närmare fyrtio grader. Nu är jag på benen igen och har precis fått hem ett par skinnbrallor och världens kanske mest fantastiska klänning på posten. Från Nelly.

I'm ashamed of my life because it's empty



Är sjuk och spenderar dagen med te, tidningar och drömmen om en bättre morgondag.

No hope, no love, no glory and no happy ending



Gårdagens festkväll började hemma hos mig där vi drack goda drinkar och hotshots och bara hade det allmänt fantastiskt. Festligheterna fortsatte sedan på Salu med dans tills fötterna blödde (bokstavligen för min del) och avslutades till sist med frenetiskt taxi-jagande och lite stadshäng. Åh, dessa underbara lördagar.

You're my reason to stay alive, if that's what I am



Såhär såg det ut igår när det var kalas hemma hos världssöta Lisa som precis fyllt år. Fantastiskt trevlig kväll följt av en tidig hemgång, resultat: en pigg och glad Malin som är redo för kulturnatt inatt. Tjoho!

Längtar efter något som kan rädda mig



Är deppig över att det inte blir Håkan på Grönan för min del ikväll och tröstar mig själv genom att kila över till finaste grannen Viktoria. Vill hinka vin och sjunga, får se om kvinnan kan bevilja mina önskemål. Annars nöjer jag mig med kramar och te också. Puss!

Like ancient bruises



Titta, vad fint. En silvergrå stickad tröja och två armband från HM har nu tagit plats i min garderob och orsakat yttligare ett hål i min plånbok. And I like it.

När hösten skingrat myggen kommer klådan inifrån


Kvällen igår började hos fina Maria, där även Sara, Polak och Vick var på plats.


Vi drack vin, åt vindruvor och hängde i Marias mysiga uterum. Jag har inte träffat Sara och Maria på hela sommaren så det var otroligt mysigt att få se dem igen.


När kvällen började bli sen var det dags att dra vidare. Vi hoppade på bussen, halsade vin som smakade lite banan och när vi klev av bussen delade vi på oss för att sedan möta upp Polaks fina man.


Till sist nådde vi vår slutdestination: Birger Jarl. Där drack vi fishershots och dansade och gosade till stängningsdags, och det var den helt fantastiskt fina lördagen.

Jag ramlar dåliga gatan fram



Med mamma som chafför och mitt bihang i bagaget beger jag mig nu mot förfest i Bälinge. Sedan blir det krogen, vin-pimpling och gud vet vad. Kom och kramas!

You beat me at my own game


Han kommer in med hjärtat fullt av hål



Klickade hem två halsband från Nelly här om dagen. Kunde inte dissa silver och kunde inte dissa guld, så det fick bli en i varje färg. Problem solved liksom.

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Främling om Du kommer aldrig behöva ljuga igen, och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen: Hej! kan du ge tips på just bra olyckliga kärleksromaner? kanske den du läser/läste :) Bra blogg du har!

Svar: Hej främling! Vilken härlig fråga, det här är verkligen min specialité. Citatet i inlägget du kommenterade kommer från boken En dag. Det är en fantastiskt bra och väldigt sorglig bok som handlar om två  väldigt olika människor och omöjlig kärlek. 

Sen har jag en annan riktig favoritbok som heter Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket. Den handlar om ett ungt par som blir kära i varandra och om hur de blir ännu mer kära när de får beskedet om att en av dem har cancer. Den är hemskt sorglig och bra.

RSS 2.0