Bilder från fredagen

(Bilderna är tagna av Ellinor Sikes)





Bilder från fredagskvällen på en fest hos Christian. Bevisligen kan man ha jäkligt roligt i Valsätra också!


Ett gott skratt förlänger ju livet



Ställ en dvärg och en jätte bredvid varandra, knäpp ett kort, och voíla! Världens roligaste kort.


Bad romance

Igår: Galen fest. Glada brydar. Underbara människor. Massa dans. That's the way we like it!


Först skrattet, sen dom där tårarna



Åh vad jag vill sluta nu. Samhällskunskap och mental träning kvar nu, sen bär det av hemåt. Sjukt sugen på att festa ikväll, risken finns dock att min mage kommer att hindra mig...spänningen känns olidlig ungefär!


Dina ögon kan krossa min värld




Har hängt lite på mitt nya favvoställe akuten idag. Ultraljud och blodprov är vad jag ägnat mig åt i stort sett hela dagen. Nu ska jag dock ägna mig åt det snäppet roligare uppdraget att försöka få min hund att berätta vad fasiken han går på, heeelt galen är vad han är just nu!

The days hurt, the nights worse

Sitter i skrivande stund och lunchar/fikar med några av mina fina klassmates. Mitt illamående har dock slagit till igen och jag planerar att dra mig hemåt inom snar framtid, sucks to be me!


Han var väl kärleken, men hon var i mitten av en hurricane


Dagen får avslutas med varm choklad, banan och Greys anatomy. Avkoppling i mitten av en hurricane. Med något av det absolut bästa jag vet.

Fem saker ni kanske inte visste



1. Jag är FRUKTANSVÄRT flygrädd, och då menar jag verkligen "sitta och panikgråta i fosterställning"-rädd.

2. Jag kan inte vara elak. Det spelar ingen roll hur mycket jag ogillar en person, jag är fortfarande jesus him self när det väl kommer till kritan. Catfights och bitchblickar är så långt ifrån min grej som det bara går.

3. Jag vägrar sola solarium. Vem vill ha solcancer liksom?

4. Jag pratar ofta för mig själv och ger mig själv små pepp-talks, tänker inte gå in på antalet extremt pinsamma situationer detta har lett fram till.

5. Jag är väldigt pedantisk.


Men det stormar konstant inuti mig

Fan. Idag är en såndär dag när jag bara vill spy på min spegelbild och gå och lägga mig igen. Allt är fel just nu. Men nu ska jag pina mig till skolan trots klumpen i magen, smile like you mean it ba!

MATCHMAKING

Dagens exklusiva och attraktiva singlar är...


Elin Lundin. Snygg blondin som kan tänka sig sex i solarium söker: vältränad kille (pumpade bröst och armmuskler) med körkort. Gärna snaggad BADBOY med bruna drag som kallar polisen för "aina". Bra mått krävs!



Malin Vällfors. Vacker brunett som tycker om springturer i skogen och svett söker: mysig kille som gillar mysiga hemmakvällar framför brasan. Gärna träningsfreak. Ödmjuk och spontan är ett måste, giftemålsmaterial! Kan du laga sprickan i hennes nya mobil är det ett enormt plus i kanten.

I'm the wreck of the day

Nu ska jag iväg och fika med den fina tjejen till vänster på bilden ovan innan skolan början. Perfa ju!


Positivt tänkande



Ser du ljuset i slutet av den oändliga höstregns-tunneln? Det gör jag! För snart är det jullov, sen är det julafton, sen är det nyårsafton, sen åker jag till Mexico i två veckor. En rejäl anledning att fortsätta kämpa sig igenom den gråa vardagen right there.

Så jävla trasigt

Dagens söndag ska spenderas i sängen med varm choklad, russin och närhet. That's what I need right now.


I'm not in love, I'm in pieces

"Det är inte den du kan tänka dig att leva med, utan den du inte kan tänka dig att leva utan." Dessa visa ord från den visa bruden Sofia Helin blev väl mer eller mindre som en uppenbarelse mitt i allt kaos igårkväll. Acceptans är kanske något jag borde lära mig, jag måste sluta försöka skynda på all läkning. Jag måste acceptera att det gör ont. Jag måste sluta försöka springa när jag inte ens kan gå.

Partymood

Elin här, tänkte köra en klassisk gästbloggning. Om ni bara var hälften så taggade som vi är just nu skulle ni antagligen få en hjärtattack. Vi har nog haft flera stycken vid det här laget, men är lite för upptagen med att klättra på väggarna för att hinna känna efter! Fredagar måste ju bara vara gud gåva till jorden. Instämmer ni inte? Sitter iallafall här och taggar till med musik medans malin fixar det sista, klockan är knappt sju men vi lite före i svängarna. Ikväll ska vi till skyttorp med dom bästa och skaka rumpa till max. Som sagt sjukt taggade tjejer! Got to go, c ya!


Malin bad mig lägga upp en bild också, så vad gör man inte..


Jag trivdes bättre i dina ögon


Det här kan vara ett par av världens finaste skor enligt min åsikt. Från H&M 399:-


Greetings from space, I am lost without a trace


Krigade mig till skolan som en sann pluggis trots att jag mår piss och borde ligga i sängen. Artikelskrivning på engelska är vad som står på schemat för tillfället, och vid min sida i klassrummet har jag Malin, Elin och Ebba som med sin närvaro trots allt förgyller denna gråa dag rätt rejält.


Spontanitet



Då jag missade min frisörtid idag tog jag saken i egna händer och tvingade mamma att klippa mig med kökssaxen. Tio centimeter kortare och lite ojämnare är nu mina blonda lockar, ångestfyllt är mitt huvud. Men vad fan, det växer ut!

I'm sick and tired of always being sick and tired

Klockan är kvart i nio och jag sitter på bussen hem. Hem! Mådde så himla illa när jag klev av bussen i stan imorse att jag inte hade något annat val än att bara sätta mig på bussen hem igen. Håller nu tummarna för att inte spy på vägen hem. Djävulska svinisvaccin.

Make a wish



Om du fick en enda önskan?

Svar: Om jag fick en enda önskan skulle jag nog se ut som Megan Fox när jag kollar mig i spegeln imorgon bitti! Haha nej det är kanske inte min allra högsta önskan, men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle önska mig.

No pants, no problems?



Är det bara jag som bokstavligen SLÄNGER av mig byxorna så fort jag kommer hem efter skolan på dagarna? Tunikan eller tröjan byts kanska kvickt ut mot en enorm T-shirt också. Börjar fundera på om det rinner en gnutta nudism i mina ådror, men nej, jag tror bara inte att byxor riktigt är min grej helt enkelt.

Djävulsekvationer




I väntan på Paradise hotel sitter jag och försöker plugga lite matte. Oeffektivt och totalt utan framgång dock, eftersom att jag HATAR det jag gör. Men att faila på matte A-kursen känns ju inte direkt som någon hit heller satt!

Kom tillbaks, och gör det fort nu



Alltså, hur kan man INTE bli mer eller mindre självmordsbenägen i det här eviga mörkret och regnet? Att det inte finns ett piss att se fram emot förens om sisådär ett halvår heller gör ju inte saken bättre direkt. Jag fungerar verkligen inte den här årstiden.

It feels like home to me



Vem var din senaste pojkvän och har ni fortfarande kontakt?

Svar: Jag skulle nog säga att mitt senaste riktigt seriösa förhållande var med Alexander. Vi blev tillsammans förra sommaren och höll ihop i runt fyra månader om jag inte minns helt fel. Precis efter vårat break-up bråkade vi ganska rejält och hade nästan ingen kontakt. Men nu känns allt det där så långt borta, och idag är vi väldigt goda vänner!


Yesterday






What a night! Kvällen började med tacos-matlagning hos John i stan, och fortsatte sedan helgalet i Bälinge - the place to be.


He makes them good girls go bad



TONIGHT IS THE NIGHT! Gud viskade i mitt öra att den här kvällen var helig. Jag kan ju inte mycket annat än hålla med honom, det lilla geniet. Vad har man på sig en helig partynatt?

Jenny don't be hasty



Visst har du varit på G med Niklas Nilsson?

Svar: Haha nja, "på G" känns som en överdrift om du frågar mig! Det var ett bra tag sen och det blev aldrig seriöst.

Höstens små abstinenser

Såhär på hösten får jag tre EXTREMA cravings. Mörk choklad, russin och närhet. Idag har russinen bytts ut mot annanas och närheten mot ensamhet, men det funkar!


Life goes madly on



Är du fortfarande singel?

Svar: Ja, det är jag!

Cry me a river



Jag är sjuk. Det känns verkligen inte okej, med tanke på att det är fredag imorgon. Jag kan iallafall glädja mig för stunden med att jag lyckades kirra ett MVG på idrottsexaminationen idag, ioförsig gjorde väl i princip hela klassen det. Men what the hell, MVG som MVG!

TV-serier jag rekommenderar

...Om man vill grina som en bebis: Greys anatomy.
...Om man vill hat-älska världens mest hat-älskade person: House.
...Om man gillar män. Och träd: Men in trees.
...Om man egentligen bara vill se en massa snygga brudar: Las Vegas.



Personligen är jag väl the queen of TV-serier ungefär och föjer alla dessa ovanstående (plus ett tiotal till) MANISKT. Epelepsi, fyrkantiga ögon, döda hjärnceller. You name it and I've got it! Men det är så värt det.

If you could see yourself through my eyes



Vad faller du för hos killar?

Svar: Personligheten helt klart! Utseendet spelar självklart också en roll, men inte alls lika stor roll som personligheten gör. Jag attraheras helt enormt av smarta och djupa killar, och det har hänt att jag fallit för killar som jag i praktiken inte tyckt är speciellt snygga - men som efter ett tag blivit dösnygga i mina ögon ändå eftersom att deras personligheter attraherat mig.

Working class heroes



"Gissa vad jag har fått?" tänkte jag skriva. Men jag kom på att svaret kanske skulle bli rätt uppenbart eftersom att jag precis la ut en fet jävla bild på en minidator. Söt är den hur som helst, och glad är ju jag!

Så länge du är med mig



Står du din mamma nära?

Svar: Grymt nära faktiskt! I början på förra året blev jag diagnostiserad som depressiv med drag av manodepressivitet och i princip allt i mitt liv kändes väl rätt fucked up. Så under den perioden när de flesta andra tjejer i min ålder "hatade" sina mammor och bara tyckte att de var i vägen behövde jag min mer än någonsin, och det har fört oss väldigt nära varandra. Det ska ju komma något bra ur allt liksom!

Erase and rewind


SP09C.

Dagens skoldag bestod av idrottsdag följt av poängjakt på stan, vilket har resulterat i att vi under dagen både fått ett par japaner att dansa bugg och mutat småbarn på Katarinaskolan med godis för att få dem att sjunga YMCA. Men vann vi någon jävla poängjakt för det kanske? Icke.


I can't defend myself, but I would defend you



Går det mycket rykten om dig?

Svar: Jag vet faktiskt inte, och jag vill helst inte veta heller! Jag är en såndär riktig mes som dör litegrann inombords varje gång jag hör ett ont ord om mig eller får en elak kommentar. Så jag kör stenhårt på "det man inte vet lider man inte av"-livsstilen och går åt ett annat håll om jag hör någon prata illa om mig.

Ridbrud

Trött! Min konstanta trötthet har TROLIGEN något samband med den konstant gråa nyansen på himmlen, men vad ska man göra åt saken liksom? Nu ska jag iallafall strax pressa ur mig min sista energi på hästryggen. Puss rå!



Something bigger than this



Vad vill du bli/göra i framtiden?

Svar: Svårt att säga. Har ingen aning om vad jag vill bli eller göra, bara att jag vill LYCKAS. Med vad vet jag dock inte ännu! Det är faktiskt lättare att säga vad jag inte vill göra i framtiden. Jag vill inte föda min första unge vid 16 års ålder, bli tvungen att hoppa av skolan och sen spendera resten av mitt liv som en hemmafru i en sunkig villa i Skuttunge. Annars vill jag hinna med i princip allt annat innan jag dör!

Bilder från igår!


Marcus, Luban och jag (vad är grejen med att jag ALLTID drar den där posen på ALLA fester?)


Elin kör sin grej.



Marcus...


och Elin i svettband.


Linnisen!


Jag med min fästmö Olivia och lite rara killar i bakgrunden.


Partybrudar och partypojkar!


"Ahmen ta rå, ta kortet ba! Gör det!"


Elin kör sin grej, igen.

DANCE THE STRESS AWAY

Jag sitter här och funtar på kvällens klädsel utan vidare resultat, övertaggad som jag är kan jag inte riktigt koncentrera mig. Vitt? Svart? Klänning? Byxor? Kroppsstrumpa? För stora valmöjligheter gör mig kissnödig.


Update: Det blev älsklingsblusen trots allt, kanoners!




I don't love him, winter just wasn't my season




Alltså musikorgasm och extas på absolut högsta möjliga jävla nivå! Anna Nalick har RÄDDAT min till en början dödsdömda dag.

Hundra år från nu kommer det alltid vara du



Har du någonsin varit kär?

Svar: Yes, men bara två gånger.

Just say yes




Ikväll vankas det kalas här i huset. Familjen Polak är nämligen hitbjudna på middag om någon timme, kanoners! 

Snow Patrol - Just say yes

My aim is you



(För att ta död på eventuella rykten valde jag att i det här fallet ta två frågor samma dag då dom ändå handlar om ungefär samma sak.)

a) Har det varit något mellan dig och Robert?
Svar: Nix, vi har aldrig varit mer än vänner!

b) Har det varit något mellan dig och Linus?
Svar: Haha! Den som sagt det här till dig är antagligen stans största lögnare, för nej - det har det verkligen inte!

Happiness


När jag var på väg till bussen idag så fanns den bara där i skyltfönstret. Blusen. Och inte vilken blus som helst, utan blus-en. THE blus! Guds gåva till jorden! Jag bryr mig inte för fem öre att den kommer sitta på var och varannan tjejkropp i höst. Ett exemplar av det vackraste som någonsin skådats är nu mitt, bara mitt!

Sophia, Sophia, I'm burning



Next: utvecklingssamtal och därefter middag på stan med mor och far. Har jag förresten nämnt att alla som går på Jensen i Uppsala är lediga idag och imorgon? Tummen upp för det!

FRÅGA MALLAN!

Fritt fram att ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Jag kommer att välja en fråga per dag som jag svarar på tills frågorna är slut, ett toppen-koncept ju!

Slut!


Om att bli manipulerad


Konversation om hur jag förlorade min polismössa.


Har ni tänkt på hur mycket det motsatta könet kan påverka en? Vill dom ha någonting, så får dom det ju, 99 gånger av 100. Dom små manipulerande djävulsavkommorna. Jag har förlorat min polismössa och mitt hjärta är härmed gjort av sten - totalt omanipulerbart.


Reality hurts



Jag önskar att jag var en sån som blev kär i en ny person varje vecka. Men jag blir kär cirka en gång vart tredje år, och sen är jag kär. Alldeles för länge. Bra mycket jävla längre än vad någon annan tycks kunna vara kär i mig.

Tjejen med koll...

Jag måste väl mer eller mindre påstå att jag är lite smått mentalt och fysiskt handikappad idag. Jag sover knappt om nätterna och läget börjar kännas läskigt kritiskt nu. Imorse kunde jag inte komma ihåg skolans kod, och en del sludder has dessutom förekommit i mitt pratande under dagen. Jag är alltså sammanfattningsvis mer förvirrad och borta än vanligt. Kul!


GRYM


I would give up forever to touch you



Kvällen igår sög. Idag ska jag besöka Tinas grav med familjen, och sen tänker jag tillåta mig själv att ligga i sängen hela dagen med min älskade spellista på repeat.

RSS 2.0