Guess I'd rather hurt than feel nothing at all




Regn - det är vad Umeå city har bjussat på idag! Då picknick, som stod på dagens ursprungliga schema, inte kändes som någon hit har dagen istället spenderats på en herrgård. Lantliv, salladslunch och tusen olika sorters ostar känns trots allt som en rätt bra kompensation för solsken. Right?

NYTT



En färgklick i mörkret, fyndad på HM's rea för 70 pix. Bananas!

DAGENS



Topp - Bikbok, transparent skjorta - HM, halsband - Bikbok, ring - HM, haremsbyxor - HM.

Note:
hemgång på tisdag!


Universum är ett monster, men det har sparat dig och mig



Ännu en typisk semester/umeå-dag bland skogsvägar och sjöutsikt har nu gått och jag kan stolt medge att jag är både ett, två och kanske till och med sju reaplagg rikare. Mätt är jag också. Och så långt ifrån verkligheten man bara kan komma. Feels good!

NYTT


Bikbok 150:- (rea)

Är så lycklig! Jag har spanat på det här magkorta linnet så länge att det började bli pinsamt. Nu hänger det ett reamärkt exemplar i min garderob, och den jäveln som sa att man inte kan köpa lycka för pengar hade väldigt fel.

Look for the girl with the broken smile and ask her if she wants to stay a while



Spenderat kvällen på resturang Sjöbris precis intill Umeås älv. Frossat i räkor och vindruvor med brie och lyssnat live-blues tillsammans med pappa Frisell. Toppar detta med Carolina Gynnings självbiografi Ego girl och en kopp te. Sa någon semester eller?

KVÄLLENS



Tunika - BikBok, hårband - HM, klackar - Dinsko, metallarmband - Indiska, träarmband - HM.

NYTT



Sarah Jessica Parkers perfekta blommiga doft New York City förtrollade mig på tre sekunder. Kärlek vid första ögonkastet, eller snarare sniffningen. Jag är så nykär.

Tell my love I'm leaving for the sun



Just nu: Rosé och kräftstjärtar i väntan på middag tillsammans med Polaks och Frisells, aka. dreamteam.

DAGENS



Hatt - Åhléns, Solisar - Lindex, tunika - second hand, leggins - Åhléns, kilklackar - Belle shoes, väska - Gina tricot.

Brinn hjärtat, brinn






Har spenderat eftermiddagen på det bästa caféet i hela Sverige - Kafe Station, samt njutit av Umeås gator ännu en gång. Gotta love it.

I have a feeling that I could be someone


Lindex, 99:-

Polak tycker att det här halsbandet ser ut som ett pittbull-halsband. Kinky. Men det gillar vi!

If you want love, why don't you just say so?



Myser runt i Umeå med mina nära och kära och njuter av att vara osminkad och halvsunkig. Most recently har jag och Polak bergsvandrat i Tavelsjöbergen, awesomeness!

NYTT



Två väskor haffade på Gina tricots väsk-rea. 29:- och 49:- styck!

How come the only way to know how high you get me is to see how far I fall?



Solnedgångarna här i Umeå är OFF THE HOOK.

Det här är slutet på våran film



Denna regniga dag har spenderats dels på en sushibar, dels på Barista och dels framför en brasa med bubbleroom och naturgodis. Det här är livet på en pinne.

SEMESTER



Nu är jag ny-anländ i Umeå och sitter och blickar ut över vattnet och solnedgången. Stannar här ett tag. En vecka eller kanske två, har inte bestämt mig och njuter av att inte riktigt veta. Det enda jag vet är att jag ett tag framöver bloggar från Umeå istället för Uppsala. Variation for the win!

The cruise


Snyggingarna Clara, Viktoria, Polak och Polaks fina mami - Mirja.


Viktoria och Polak.


Några mojitos senare: Clara och Viktoria skrålandes till "Det gör ont" vid kareoken.


Taggad Clara i hytten.


Taggad Malin i hytten.


On the dancefloor.


Vi disskuterade noga och länge om hur man gör egna Strawberry daquiris och kom fram till att det inte borde vara några konstigheter medan vi shakeade våra rumpor till salsamusik tillsammans med några söta pensionärer.


Kvällen avslutades (såklart) med nattmat till båtens långsamma gungande klockan fem på natten.

Jag ska lämna den här hålan med blåljusen på



Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg. Vad som helst bara bort härifrån.
Idag: jorgubbar, hallon och ångest. Imorgon: flykt till Umeå.

Något att sparka höstlöv i



Som ljuv musik för en sko-älskares själ. De blir dina räddare i nöden en grå höstdag för 899 riksdaler på Topshop! Andra höstkollektioner värda att kolla in för dina fötters skull är Scorett's och Dinsko's.

Who do you think you are? Running around leaving scars, and collecting your jar of hearts.





Precis hemkommen efter et dygn på Cinderella med god mat, världens bästa sällskap och en och en annan strawberry daquiri. Trots illamående, ett x-antal flirtande gubbar och min bestämda anti-kryssning-attityd så har det varit helt underbart!

I'M OFF

Nu sticker jag på kryssning, god mat och förstaklassigt sällskap väntar. Tillbaka imorgon!

Collecting your jar of hearts



Har spenderat någon timme med att riva ut allt jag på senare tid har sett och blivit kär i från tidningar och kataloger. I högen finns bland annat en bomberjacka i skinn från Wrangler, ett par boots från Topshop och en bomberjacka i päls från Miss Sixty. Bara att börja lägga ner överblivna slantar i spargrisen nu då!

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

"Till en början finns alltid valet att vara ensam. Sedan blir det inte ett val längre. När slutade det vara ett val? Vad är det i mig som har slutat att välja dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara med mig själv?"

AW10 at TOPSHOP




Topshop's höstkollektion som började släppas i början av juli är så perfekt att jag nästan längtar lite till virvlande höstlöv, piskande regn och kalla vindar. Men notera att jag bara sa nästan...

Kofta



Jag tänker leta my ass off efter en kofta som den här i höst! Perfekt att ha till hands i alla lägen. Exempelvis som ersättare av en varm famn efter ett break-up eller som filt när man känner att man behöver ta en spontan powernap.

I was praying that you and me might end up together





Har precis bakat scones, gjort latte och ätit lunch tillsammans med min tillfälliga sambo Polak. Hon är äckelmannen med ölmage och fläckar på brottarlinnet. Jag är hemmafrun med förkläde och för stram knut i håret. Like it.

And though our hearts are slightley used and broken



Tillfälliga musikfavoriter: Annie Hall, You take my troubles away, Atombomb, Paperweight.

Drop his name, push it in, twist the knife again and watch my face as I pretend to feel no pain


Soluppgång över Björklingesjön tidigt imorse.


Viktoria, Polak, Dilan och Manuel redo för natt/morgonbad.

Yesterday. En sommarnatt när den är precis som den ska vara. Utan sömn, bekymmer eller tidsuppfattning. Idag är jag lite tom, lyssnar på This is the thing på högsta volym och stirrar på all disk på diskbänken. Sommarnätter, PMS och lite tomhet - that's how I role.

Egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej med mig för jag älskar ingen alls


Portfölj - second hand, skor - Nelly.com

Packar väskor till höger och vänster och längtar. På torsdag drar jag på kryssning med mina bästa vänner och på lördag drar jag till Umeå för lite riktig och välbehövd semester!

Sometimes you can't make it on your own


Snyggingarna Sara, Madde och Maria.




Brudarna som ägde twistermattan!




Joshua och Sofia.

Bjuder på fler bilder från fredagen fotograferade by Madde. Minns kvällen med 50% glädje och 50% ångest medan jag väntar på godingarna Dilan, Viktoria, Polak och Manuel som snart ska komma med pizza. Kärleksfilmerna är framplockade, chipsen är många och mysbelysningen är på - nu kör vi!

HAIR



I behov av en massiv utseende-baserad förändring
har jag köpt två paket hårfärg.
Om man inte vågar kan man inte vinna, right?


None of his scars could make you love him less

Han var två år äldre än dig, hade pepparkaksbruna ögon och pratade på ett sätt som fick ditt hjärta att slå minst fem gånger så snabbt som det borde. Hans lukt var som heroin för din kropp och ibland kunde det kännas som om du skulle kräkas för att du fick så mycket fjärilar i magen när någon sa hans namn. En gång, inne i ett partytält fyllt av rökmaskiner och svettiga dansande människor, sa han att du var söt. Du såg ingenting för all rök, men just då förstod du att han var det absolut finaste du visste.

I fjorton månader var du kär i honom. I fjorton månader levde du för hans Armani-luktande hår och hans pepparkaksbruna, snälla ögon.

Varje dag gick du förbi hans hus minst en gång. Ibland två. Kanske till och med tre eller fyra, bara för att du hoppades att han just då skulle titta ut genom fönstret och se dig. Du visste att han var lite deprimerad, för hans pappa stack för sju år sedan och hans mamma hade alltid mörkgråa ringar under ögonen och gick runt i morgonrock. Aldrig förut hade du känt ett så starkt behov att att laga någon, och det fick dig att tycka om honom ännu mer och gå förbi hans hus en gång till. 

En natt fick du med honom. En natt efter en månad och sen tretton månader av kedjerökning, sena kvällar i fosterställning och den tröttaste spegelbild någon kan tänka sig. Tretton månader av att desperat vilja ha en natt till. Men det fick du aldrig.

Han var det absolut finaste du visste.


She can't be broken, she's just a baby



Just nu: lagar middag tillsammans med Viktoria som senare ska avnjutas med Polak framför tvn. Det är dags för lördagsmys!

Igår



Det spelades Twister, grillades, dansades och sjöngs.
Någon sömn hann jag dock tydligen inte med då jag precis konstaterade att jag nu har varit vaken 27 timmar i sträck. Det känns gött! Obeskrivligt gött.


Report to the dancefloor



Just nu: Sminkar mig, lagar mat och är allmänt multitask. Ikväll är det grillfest hos mig som står på schemat!

Outfitbomb (sommar 2010)


Tunika - HM, skärp - second hand, skor - Din sko, solbrillor - Lindex.


Kofta - Lindex, tshirt - Gina tricot, shorts - La redoute, portfölj - second hand, solbrillor - Weekday.


Kavaj - HM, armband - Indiska, stor ring - Lindex, små ringar - Indiska.


Tshirt - Gina tricot, skinnjacka - secondhand.


Kavaj - HM, halsband - Vero Moda, solbrillor - Gina tricot, shorts - Gina tricot.


Linne - HM, halsband - Vero moda, haremsbyxor - HM, kilklackar - Belle shoes.


Tröja - HM herr, shorts - La redoute, armband - Gina tricot, solbrillor - Weekday.


Tröja - HM, haremsbyxor - HM, skor - Mexico, armband - HM.

If holding hands is to discrete, lets make out in the middle of the street



Igår. Svettiga men relativt taggade brudar tillsammans på en inglasad balkong högt över Gränby med we no speak americano dunkandes i bakgrunden, följt av nattmat med utsikt över stationen. Sommarnätter, det är något att hänga i julgranen det!

KVÄLLENS



Linne - La Redoute, Skjorta - HM, kjol - HM, skor - Din sko, clutch - Cubus.

NYTT


Ring, HM 29:-


Kjol, HM 149:-

Kände att jag behövde investera i en kjol såhär i sommarhettan. En paisley-mönstrad luftig kjol från HM att dölja rövsvetten med fick det bli. Ring på köpet!

You're the kind of boy I kind of want to be with



Sa någon sommar eller? Konstanta svettningar som ger en inblick i hur klimakteriet antagligen kommer att kännas och igår var det tydligen 34 grader i skuggan. Trettio-fucking-fyra. Ska man skratta eller gråta?

Idag har jag...


...Panik-rotat runt i affärer inne i city i 35-gradig värme tillsammans med mina kompanjoner Clara och Polak.


...Klätt mig i halvtransparent skjorta, smycken och shorts från HM.


...Beundrat en fantastisk klänning med djup urrigning i bak från Weekday.


...Hållt i en äkta hårig ox-snopp.


...Och ätit sushi på Uppsalas bästa sushiresturang - Aikin sushi.

If all the other girls here are stars, you are the northern lights



Har spenderat kvällen under ett äppelträd i kvällssolen med melon, Polak och lite kärlek i musikform.


NYTT


Monki, 99:-/st

Två halvtransparenta basplagg att matcha till tunga smycken och solbrända ben eller skydda armarna från myggben med. Perfect!

I skrivande stund



Ska inom kort äta min bulgursallad i ett hus som är tomt på föräldrar i nästan två veckor från och med idag. Snart flyttar även några fina vänner in hos mig och jag förväntar mig inget mindre än hundraprocentig legendarisk perfektion dessa veckor. Lycka!

A big yes-yes



Dessa skor från Topshops höstkollektion känns ju som ett måste för min del. GO-RG-EO-US!

If all your love was wasted, then who the hell was I?


Sara, Mikaela, jag och Polak.

Igår: hemmafest tillsammans med pinglan Lisa. Vi skrattade, vi åt, vi drack, vi dansade, vi åt lite till, och till sist - vi badade. Konsekvenser av detta: en del minnesluckor, magont och förlusten av både mobil och systemkamera. Det känns top notch!

För en minut sedan var du min



Igår. Middag på Villa Romana för utsiktens skull. Det är något väldigt tillfredställande över att äta en liten mozarellasallad för 100 pix när man vet att man inte behöver betala. Katching!

I would do the stars with you, anytime




Kavaj - HM, armband - Indiska, stor ring - Lindex, små ringar - Indiska.

På grund av en inställd tripp till Västerås står tröstmiddag vid fyrisån tillsammans tillsammans med familjen på kvällens schema. Gött!


NYTT


Indiska, 99:-

Ett armband för stunder när man känner att man behöver dra fram svärdet och fäktas lite. Kände att det behövdes. A man's gotta do what a man's gotta do.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, om jag hade lite kärlek så var den till dig



Jesustunika - Fashion against AIDS by HM, skärp - second hand, solglajjor - Lindex.

What a night for a dance, you know I'm a dancing machine



Precis hemkommen från Uppsala city. Saker som kan förgylla sommarens hemmafester stod på shoppinglistan idag, och jag är mycket nöjd med resultatet. Twister och Sanning och konsekvens! Bangar ni?

The return of Hjärtans fröjd











Ungefär såhär såg det ut igår. Dagen spenderades dels på en filt ute i trädgården och dels inne i stan, och kvällen spenderades på Leonardos med några fina vänner. Nu: stan!

NYTT



Fodral från Bikbok, 149:-

Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå




Kvällen igår spenderades mysigt nog på bryggan vid Björklingesjön. Med mina tre musketörer vid min sida, 20 grader varmt vatten och solen som gick ner över horisonten tror jag knappast att min måndagskväll hade kunnat bli så mycket bättre. Underbara, älskade, oslagbara sommar!

Veckans playlist

1. Från och med Du - Oskar Linnros
2. Revelry - Kings of Leon
3. Hur ska jag bära mig åt - Mitt piano

GÅRDAGENS




Kavaj - HM, Halsband - Vero Moda, Shorts - Gina tricot, solglasögon - Gina tricot.

NYTT


HM's fashion against aids, 299:-

En perfekt tunika att dansa, glömma verkligheten och gömma solbrända axlar i. Ett plus i kanten är att jag ser lite ut som Jesus när jag har på mig den. Score!

You can have what's left of me



Har spenderat dagen på Uppsalas gator tillsammans med min fina tjej Viktoria. Pengarspendering och överkonsumtion av kaffe fick bli dagens keyword och livsfilosofi, som självklart följdes slaviskt. Personligen är jag några hundra kronor fattigare men både några kilon och några plagg rikare!

En god natts sömn sökes!



Har efter en dag av sol och bad precis kommit till insikt med att jag bara sov två svettiga och dåliga timmar inatt. Borde inte slösa en hel kväll av sommarlovet på att sova och if you snooze you loose. Men just nu är jag för trött för att bry mig. Godnatt!


Det finns inget jag och du





För att undvika att mitt hjärta ska sluta slå pga söndagsångest planerar jag att inte sitta still eller vara hemma en enda sekund idag. Så, destination: Björklingebadet. Hörs latero!

With the hardest of hearts I still feel full of pain, so I drink and I smoke and I ask you if you're ever around


Några snygga tjejer i början av kvällen.


Clara, Madde och Sara.

Yesterday. Det var party hos Polak som gällde och vi körde all in. Kameran dog tidigt, kanske klarade han helt enkelt inte av att se mer. För när det är all in, då är det all in!


You had me at hello



I skrivande stund: ute i solen med dagens lunch i form av en skål ratatouille, och så pricken över i:et - Elsas mode.

Suit up!


Gina tricot, 199:-

Nu är det bevisat! Mina fingrar kan inte hålla sig borta från plagg som är märkta med en röd rea-prislapp. För behövde jag en ljus kavaj kanske? Nej. Köpte jag den ändå kanske? Ja. Men det gillar vi, suit up!

GÅRDAGENS



Tunika - Vintage, halsband - Lindex.


Veckans cravings


Yes, please!

NYTT





Den perfekta svartvita kavajen och den perfekta kuvertväskan. Två saker man bara måste ha så fort man spottar dem och sedan njuter fullt ut av att ha i sin garderob. I love you!


Please love me or I'll be gone











Kvällen började med fördrinkar och tilltugg at my place och fortsatte sedan på favoritresturangen Tzatziki's underbara uteservering för att fira lill-lördag. Om jag var med i tv as we speak skulle jag nog presenteras som Malin Frisell - livsnjutare. Tror jag ska satsa på att bli det på heltid!

RSS 2.0