Dream a little dream of me

Vet ni vem som ÄGER? Jo, jag. För jag kirrade (jag ska göra en ordlista med alla mina spec. ord tror jag) muntliga nationella fucking matteprovet! Jag är såååå lättad. Kollade dessutom mina gymnasieval igår kväll och jag kom in på alla linjer jag sökte, YES.

Imorgon ska jag på teater med klassen, så vi går bara en lektion i skolan. Efter det åker jag till Vickis och kommer inte hem förens på Fredag, så om jag inte är så ambitiös att jag tar med mig laptopen till henne så kommer nog bloggen inte att uppdateras förens på Fredag alltså.

Ha en bra Valborg allihopa!


Checka mina mans-händer! Jag har fan mans-händer.


Faen

Skola, kör, balkommité-möte, träning, ungefär så har min dag sett ut. Nu är jag hemma och trött som fasiken men jag har fortfarande ett ton plugg framför mig, har både matteprov och so-prov imorgon bitti, JAG ORKAR INTE..

pusshehehehej på er




Tell me I'm strong
Tell me I'm weak
Tell me I'll never, ever bend


Come on skinny love

Idag är jag inte glad, vet inte varför, vaknade bara upp så. Jag har dessutom en mer eller mindre extrem pojkväns-abstinens, och jag borde verkligen rycka upp mig.. Men äsch, det här får bli en tycka synd om mig själv-dag.


No rain, no clothes, no makeup

Idag har jag picknickat med Amanda, Clara och Viktoria hela dagen i typ 20+ och i bara bikini. Vi började våran picknick nere vid badet, men just när vi var på väg att ta av oss våra lökiga kläder insåg vi att det blåste en aning för mycket för att verkligen få in den där schtek-känslan, så vi drog då istället till världens varmaste plats - Björkvallsskolans framsida!
Så ville bara passa på att säga att om ni såg tre halvnakna tjejer (eller?) vid rondellen idag så håll er lugna, det var troligtvis "bara" vi.






















Sailor moooooon min vän

Dagens...
Hunk: Shemar Moore
Uppenbarelse: Anledningen till att Clara är socialt retarderad är att hon inte kollade på Sailor moon när hon var liten.
Anledning till att ta på sig byxor: Greys anatomy, SHIT vad jag älskar Greys anatomy.


Shemar Moore (från Criminal minds)

Depri-dag

Goddag. Jag är depri för jag har tappat bort min mobil, det gör fysiskt ont. Ååh, can't even think about it.
Hur som helst, dagen har varit off the hook - på ett dåligt sätt. Det enda som har varit bra var den lilla tiden jag fick spendera med mina vänner Amanda och Clara vid ån inne i stan, där jag fick avnjuta min efterlängtade kaffe, filosofera och funta lite på hur jag ska få tillbaka min mobil.



Clara, Amanda och Viktoria


Skinnjacka - portobello punk, tröja - hm, jeans - glömt, väska - gina.

Everything is wrong without you

Crazy ever after - The rescues


Nostalgi-tripp

HEJ! Jag vill passa på att ursäkta mig för den urkassa uppdateringen, men jag har en anledning. Min söta bärbara dator har tyvär avlidit (may it rest in peace) så nu har jag helt enkelt ingen dator. Förhoppningsvis får jag en ny imorgon och kan börja uppdatera igen.
Just nu sitter jag vid mina föräldrars dator som är ca 100 år gammal, så jag tänkte bjuda på en liten nostalgi-tripp med hjälp av några gamla bilder jag hittade här, haha enjoy!












(Haha ja..mitt ansikte var redan överstruket.)



Burn baby, burn

Då var det måndag igen, inte min favorit replik kanske, men vi har åtminstonde en day off imorgon. Vi har nämligen en så kallad Distansdag.
Slutade två denna härliga dag, men var tvungen att stanna kvar i skolan till 4 eftersom att jag hade möte med Balkommitén (någon måste ju se till att balen blir awesome liksom) och nu ska jag på träning innan Vickis och hennes mamma kommer och plockar upp mig, det blir sleep-over hos henne ikväll!



Det var schtek i solen som gällde på lunch-rasten.


Och då min SO-lärare Roland har någon slags crush på mig och låter mig göra vad jag vill passade på att lära ut lite grekiska på SO-lektionen. (Ja, jag kan grekiska.)

Pretty in pink


Grymt fina klänningar från www.Nelly.com

Tú eres väldigt spontan

Jag är så himla spontan. I Fredags drog jag spontant på födelsedagskalas jag inte ens var bjuden på vid 10-tiden med min spontana vän Amanda, i Lördags åkte jag spontant moppe på en spontant vald väg i en spontan mängd tid, och idag har jag spontant letat igenom hela skafferiet efter lite choklad och sitter just nu (helt spontant) och och tröst äter. Anledningen till detta tröst ätande är att jag inte har pluggat till Spanska provet, "WHYYY?!" frågar jag gråtandes mig själv, och svaret - ja det har nog inte ens gud him self.


Fredag!



What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I suppose to say when I'm all choked up and you're okey



Erkänn att jag skrämmer dig lite..

En sak jag undrar över är hur fan människor kan tycka att jag är läskig? Jag menar, det är verkligen jätte vanligt att jag hör "hon är skiträdd för dig" eller "hon tror att du hatar henne"! Jag, hata? Va?
Jag är nog den o-bitchigaste människan ever, jag är ju för fan för snäll, jag vet inte ens hur man kollar snett på någon! Jag kan liksom inte ens vara elak mot dem jag verkligen inte gillar, jag är en stor bitch fail. Jag skulle aldrig vara rädd för mig själv. Tokigt.


Jävligt skräckinjagande...eller?

Songs for Emma, forever ago

Dagen har varit kanoners! Jag och min vän Amanda var jour i skolan idag, vilket innebär att vi slapp alla lektioner. Jag slutade dessutom klockan ett för att jag skulle till Vårdcentralen och fortsätta utreda magen min, det gick bra, förutom alla hemska blodprov...usch!
När jag var klar på Vårdcentralen drog jag vidare ner på stan och mötte upp Viktoria. Vi fikade, gick lite på stan och solade på solpalatset. Underbart.


Nya (rosa!) bikinin som jag är så sjukt nöjd med.



Och så en bild på söta Molle!

Time heals almost everything

Vill ni veta en rolig sak? Jag har fått en hund! Molle heter han, en omplaceringshund från Hundfrämjandet. Kan nästan inte ens beskriva hur skönt det är att höra små tassande hundtassar på golvet igen, även om faktat att det inte är Tuss tassar gör lite ont, så är det otroligt skönt.

Crazy ever after

Tävling i Tierp idag på fina Candela! Det gick över förväntan, en fjärde och en femte plats och jag är super nöjd.
Jag är just nu helt slut och vill absolut absolut absolut inte gå til skolan imorgon, but do I have a choice? No.
Aja, duschen kallar på mig...puss.











Bilder by Amanda Polak.

"Jag har gonnoré i haaaalsen!"

Kom precis hem från festen som var i Svartbäcken. Jag måste säga att jag hade riktigt kul, iallafall ett tag! Och jag träffade lite nytt trevligt folk, däribland Moa och Petronella som verkligen gjorde min kväll, haha sjukt vad fel man kan tro om folk innan man pratat med dom..
Kom hem vid 1, och nu hoppas jag på lite sällskap från min vän Simon.
Hoppas att ni också har haft en bra lördagskväll! Peace.

Look after my heart

 
(Another door closes - Jont)

Årets första grill-kväll igår kväll! Mys to the pys.
Dagens sysselsättning är att sola tills jag svimmar, sen ikväll ska jag på fest hos min kära vän Sofie med några andra vänner, vilket antagligen blir as kalas.
Tills vi hörs igen, peace!

P.S. Jag får in åtta marshmallows i min mun. D.S.






Favorit citat och favorit låt

Even more, I had never ment to love him. One thing i truly knew - in the pit of my stomach, in the center of my bones, from the crown of my head to the soles of my feet, deep down in my empty chest - was how love gave someone the power to break you.
I'd been broken beyond repair.


Dagens låt: Skinny love - Bon Iver.

Fill my empty room with the sun















Dags för en gråtochkärleks-film kväll?

Igår hade jag och tre av mina kompisar Maja, Andrea och Amanda "gråtochkärleks-film kväll". Haha, jag rekommenderar det starkt, ibland behöver man gråta av sig lite! Förutom några sorgliga filmer behövs en massa godis, lite näsdukar, en tv med tillhörande dvd och helst en soffa med plats för mer än två pers. Lovely.


Topp 5 gråt-filmer just nu:
1. The notebook
2. Australia
3. A walk to remember
4. Jakten på lycka (the pursuit of happyness)
5. Skicka vidare (pay it forward)


Break/Broke/Broken

Jag lever. Men endast tack vare att någon justerat om min själ från att leva till att klara av vardagen, endast tack vare att jag ser dig varje gång jag blundar, endast tack vare att din röst som ekar i mitt huvud utmanövrerar allt annat i min omgivning. Din röst, det viktigaste i mitt liv. 

Med ständigt gråtröda ögon inser jag hur jag bit för bit faller isär utan dina händer som håller ihop mig. Allt jag vill är att glömma dig, tanken på dig river upp stora blödande sår i mig, gör värken som ändå alltid är där helt outhärdlig, men ändå går det inte en enda jävla dag utan att jag oroar mig för att din doft ska försvinna från min kudde.

Det värsta är hur innerligt du fick mig att tro på dina ord. Du lovade mig en evighet, så jag gav upp allt för den, och nu kommer smärta alltid att vara att inte höra dina andetag i min nacke innan jag somnar.
När jag förlorade dig förlorade jag allt - inklusive mig själv, och nu är jag så fruktansvärt vilse.


Slumdog

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men man vill ju inte missa en sekund av det här härliga vädret just nu!
Efter att ha förlorat en vadslagning här om dagen var jag tvungen att bjuda min bästa vän Amanda på middag och bio på stan igår. Vi gick och såg Slumdog millionaire, super bra!


Middag på Panini.




Direkt efter maten - kvällsfika på Waynes! + lite biogodis till bion också, det klarar man sig ju inte utan.
(Vi komsumerade alltså typ 1 veckas mat, på en kväll :D)


Men nu måste jag duscheliduscha, peace.

Den otroligaste kärlekshistorian någonsin



Jag kommer troligen att drunkna i tårar när den här filmen kommer ut.
Boken mer eller mindre dödade mig, så vad kommer inte filmen att göra då?

Och så gör jag det igen

Vet ni? Jag är ÄNTLIGEN frisk! Hur skönt som helst.
Var dock hemma från skolan idag också, och det resulterade i en extremt rastlös dag, vilket i sin tur resulterade i fotografierna ni ser här nedan. Förutom fotat så har jag också ridit för första gången på 6 dagar idag, i det otroligt fina vädret dessutom, åh lycka.

Puss på er.








RSS 2.0