Trust me, I think I've got heartbreak down



Poncho för etthundranittionio kronor på HM. Fint som snus.

You bleed just to know you're alive

Idag kan jag kan titta tillbaka på texter jag skrivit om olycklig kärlek och nästan skratta. Inte för att jag tycker att de är dåliga eller för att jag nedvärderar kärlek eller olycklig kärlek och ser det som någon slags bagatell, absolut inte. Smärta är ju smärta och i vilken form den än utspelar sig så gör den ont. Nej, jag skrattar åt texterna för att jag inte förstår dem.

Jag förstår inte hur jag någonsin har kunnat känna någonting av det jag skrev. Hur jag en gång kände någonting annat än den totala tomhet jag känner idag. Att den kropp som idag känns så ihålig en gång var full av saker. Tankar och känslor och minnen som faktiskt kändes.

Kanske har jag förstört mitt hjärta. Kanske har jag dränerat min kropp på allt det som känns och kanske är det därför jag ser allt som svart eller vitt. Att skära sig i fingret är lika med svart, att krypa ned i en säng med nybäddade lakan är lika med vitt. Men aldrig mer än så.

Man måste leva för att känna och jag förstår inte hur jag någonsin ska kunna känna någonting i hjärtat, den form av smärta eller glädje, som ska få mig att skriva en sådan text igen. En text full av målande och färgglada verb och substantiv som bevisar att jag faktiskt levt ett liv. Och någonstans i mitt suddiga sinne förstår jag att det är lika med svart. En oändlig och fruktansvärd nyans av svart. Men aldrig mer än så.


Du har lämnat mig på den jävligaste av platser



White Blank Page och You're the one that I want.

Scattered parts of their once whole hearts



Send me an angel down.

Om jag kysser där det gör ont



Har haft det så fint dessa dagar då mina tjejer har varit här. Men fan, vi är alla fysiskt och psykiskt illamående av det som hänt i Norge. Jag är dessutom sömnlös inatt igen och imorgon måste jag vinka av tjejerna som åker till Uppsala. Fy.

Want to take you for a ride on a big jet plane



Big Jet Plane. Har haft ett par fantastiskt varma och soliga dagar nu på sista tiden, vilket självklart utnyttjas till max med många timmar på bryggan och på uteserveringar. Svensk sommar är nog det bästa.

Heart full of wine


Lördagkvällens äventyr började med en drink och massa jordgubbar i kvällssolen.


Sedan drog vi vidare in till Umeå. Vi slog oss ned på Rex uteservering och under takets skydd och värmelampornas sken drack vi lite vin och tittade vi på när regnet öste ned.


Jag åt världens kanske godaste råbiff.


När vi ätit klart drack vi lite goda drinkar, växlade mellan in- och utebar och hade det allmänt jättebra tills dansgolvet öppnade. Sen dansade vi till stängningsdags och det var den lördagskvällen. Fantastiskt.

I am a bird now



Patient love. En liten smygtitt på hur oförskämt bra vi hade det igår. Nu ska jag dricka kaffe och piggna till, sen blir det playan och ikväll blir det utgång. Världens bästa tjejer i världens bästa stad, onekligen en fin kombo.

Cold heart will break if given a shake



Sentimental heart. Nu är det dags att le lite! För i skrivande stund förflyttar sig nämligen Vick och Amanda från Uppsala hit till Umeå. Som jag längtat efter dem, mina små hjärtan.

My heart was never pure



Jag har en ny favoritlåt.

Where was my fault in loving you with my whole heart?



Mode: snor och feberyra. Varvar Breakfast at Tiffanys med Dantes sorgligaste låtar för att strö lite salt i såren så att säga. Självdestruktiv, jag? Inte då.

I gave upp coffe and cigaretts, I'm sad to say it hasn't helped me yet

Tumblr_lofv4cpqay1qf05vuo1_500_large

And this motor you call my heart is just another machine that will stop



Såhär såg jag ut igår när jag var ute på Vita Björn tillsammans med Frida + company. Kvällar som igår är värda all dagen efter-ångest i världen.

If it makes you happy, why the hell are you so sad?






Alla dagar flytit ihop till en enda konstant dimma där allt går ut på att få livet att passera så snabbt som möjligt, hålla sig så långt bort från folk som möjligt och till varje pris dölja armar och lår. Min kropp är säkert överlycklig. Det faktum att jag knappt kommer i mina kläder längre innebär säkert att min kropp har gått från halvdöd till levande. Men JAG då? Jag har ju för tusan helt slutat leva.

Här kommer lyckan för hundar som oss




Årets surströmmings-skiva gick av stapeln igår. Och sådant är ju kul. Om man gillar rutten fisk som luktar avlopp och så.

Pretty girl has a scar

Jag får väl helt enkelt någon slags kick av att hitta musik som man inte hört förut och som gör en sådär helt fruktansvärt ledsen och glad på samma gång. Här har ni det absolut bästa jag lyckats skrapa fram den senaste veckan. Fantastiskt bra.

Lose your hunger and you lose your weight, get confused and then fade away

Tumblr_lnbgc4ulnl1qgajuco1_500_large

Idag har jag inte gjort någonting. Jag känner mig lite nere och nu ska jag dricka vin och spela kort hela kvällen. Jag vill ha en katt att kramas med.


RSS 2.0