Förlåt, men jag har ingen annan

Dammar, dammsuger, dukar och fixar eftersom att det efter champagnefrukost och långfika vankas grillmiddag hemma hos mig imorgon. Tills dess ska jag stressa vidare, så ciao!


Klänning

Fick med mig en klänning till valborg hem från stan idag! 499:- Bik bok


Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu



Min bebis är jättesjuk så det blir inget bloggande för mig idag. Återkommer!


I min bok är du föralltid, Evelyne



Alltså min mage! Vad händer? Den gör skitont och är svullen. Och då snackar vi inte lite svullen utan då snackar vi verkligen tjej-som-väntar-trillingar-svullen eller tjej-som-odlar-alien-i-magen-svullen. Galet.

Saker jag borde ha gjort men inte har gjort

Lämna in min kamera på lagning. Slinga håret. Ta mig en rejäl titt på Bikboks sammarbete med Charlotte Thorsvedt. Lämna in mina skor på omklackning. Skriva klart min mytologiuppsats och min svenskanovell. Köpa ett par vita tygskor. Planera valborg. Känns som om jag gör 100 grejer varje dag, men ändå blir ingenting gjort. Förklara?

När du är vilsen i en vinternatt igen



Precis hemkommen från stan och sjukis. Jag LOVAR att bli bättre på att ta outfit-bilder, någon dag. Nej men seriöst, jag lovar. Typ.

Jag älskar dig


Det här är min potentiella soulmate. Enda sen mitt hjärta hoppade över att slag  när jag för första gången såg denna skapelse har jag varit så sinnessjukt förälskad i den. Så imorgon ska jag ignorera mitt samvete som påstår att den är alldeles för dyr och gå dit och prova den. Jag ber för att den ska sitta som en smäck, men min plånbok ber helt klart för motsatsen.

INSPIRATION




shopnastygal.com


Det känns som om jag har vinter i hjärtat

Idag är nya numret av ELLE, Bon Iver och mango mina bästa vänner. Med det sagt vill jag bara önska er alla en mysig söndag. Pyss!


I was definitely not made for these times

Hajhaj göllungar. Klockan är halv tolv och jag kom precis hem från en halvtråkig fest. Nu ligger jag i sängen och stinker cigarettrök och trycker i mig naturgodis. Läskigt hur mycket bättre jag trivs i sängen än på dansgolvet those days. Men döm mig inte, sånt där går i perioder. Säger vi.


January brought a headache, in february it got even worse



Myser med ljus, banan och kesella till Elins perfekta stämma denna fredagskväll. Inte alls idealt för en person som varit ensam och sängliggande en hel vecka. But I will make it work.

Suit up!

Underbar långklänning från H&M för så lite som 199 riksdaler. Bör bäras kombinerat med en brunbränd kropp och en himla massa smycken. Ja tack!


Men bryt inte ihop nu, du är bara en av många människor jag drömt om

Jag har fastnat i en dålig cirkel. Men det är nog mänskligt. För vem har inte spenderat lite för mycket tid med att läsa sorgliga texter, lyssna på Håkan Hellström och skrika TA MIG TILL KÄRLEK så högt man bara kan inombords? Typ ingen.

Re: always on my mind



Tillverkade denna ring av en gammal brosch idag, vilket kan vara det enda vettiga jag lyckats göra under hela veckan. Fint det hörrni.

I'm so obsessed, my heart is bound to beat right out my untrimmed chest



Alltså Michaela Forni och Cimon Lundberg
säger jag bara. Sannerligen bloggvärldens Romeo och Julia. Så himla fina. Vet att jag är asfånig, men jag kan inte rå för det! Det är som att para ihop en perfekt avokado med en perfekt vitlök och creme fraiche, resultatet blir liksom GUACAMOLE. Megaperfektion.


Skor

På begäran visar jag nu upp mina två favoritklackar. Brunt och svart. Top och notch. Skor är en för jävla bra uppfinning.


 


Den här staden får aldrig nog av saker som går sönder



En gullig mamma kom precis hem med en SOLO och vindruvor åt mig. Mår riktigt kasst idag och har verkligen inte ens klivit upp ur sängen på hela dagen, fräsch och vildsinnad som jag är. Idag vill jag vill byta liv med Michaela Forni. Puss.

Hela livet var ett disco, hur kunde det bli så svårt?



Har glömt bort att visa det här underbart fina armbandet jag fick av några av mina tjejkompisar på min födelsedagsfest. Dem valde och köpte en berlock i var så var och en av berlockerna symboliserar dem. Så gulligt!

I pray that something picks me up and puts me down in your warm arms

Fick en request om att tipsa lite om bra bloggar, so here we go! De bloggar jag läser dagligen och som också är mina absoluta favoriter är firstsign.blogg.se, gaarin.blogg.se, blogg.stureplan.se/michaela och diabetesmannen.blogg.se.

Som hjärtat sa



Nu drar jag till stan, Anna och skolan! Pyss

I thought you said summer was going to take the pain away


Middag


Outfit


Mollis

Skinnjacka Kappahl - halsband H&M - vänster armband Indiska - höger armband Lindex - stickad kofta och halsduk okänt. Jag har lagat middag till la familia ikväll! Jag har minsann lite skills trots allt, he he he. (Att allt jag behövde göra var att steka kroketter och lite kött vill jag dock inte kommentera.)


Du är tom och jag är tom, och jag tänker alltid på dig i april

Dagens husletande är över och jag blev lite smått kär i ett sjukt fint hus i Ramsjöbacke, muy bien. Hur det här slutar vet nog dock inte ens gud him self. Men det blir nog kanoners!


Until I can laugh at my heart between your teeth

Idag ska jag springa runt och titta på ett x-antal husvisningar och ett par tomter med mor min. Återkommer!


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Nu känner jag mig skapligt redo för kvällen och allt vad den nu kommer att innebära. Den har åtminstone börjat riktigt bra med sushi och SM-guld till Storvreta, helt rätt! Men vi höres och synes senare b-abes. Ser ni någon glida förbi i en grön traktor så är det nog jag.

Here is a heart

Kärlek


Let's overdose on NYPD when we're blue



Förbereder mig för den ultimata myskvällen hemma hos den ultimata kvinnan Viktoria. Efter det ska jag försöka sova ordentligt för första gången på ett x-antal dagar innan någon förväxlar mig med ett lik. Ha en trevlig fredagskväll!


WHITNEY PORT



Whitney Port-inspiration. Vilken jävla b-rud alltså.

So send me a man from Argentina and make me the happiest girl in the world

Alltså jag känner mig som ett retard som bara lägger ut bilder på mig själv och på mat nu för tiden. Vad hände liksom? Men jaja, nu ska jag sätta på mig något anständigt och sticka iväg till Vicksah, efter att jag fotat min middag från alla vinklar som existerar... Åh retard.

MUMMA



BALLERINA KLADDKAKA ÄR GUDS GÅVA TILL JORDEN. /Matbloggaren



 

 

 


So tell my love that I'm leaving, I got to find something to believe in


Imorse.

Torsdagar är verkligen den stressigaste dagen på veckan. Dagens brist på andningstillfällen har orsakats av uppstigning klockan halv åtta för att skriva matteprov klockan tio, lunchning med classmates, hetsjakt efter valborgskläder, långfika med finaste Lisa och träning. Nu väntar lite multi-task-action i form av en kombination av spanskaplugg och spinningcykeln. Jag kommer att sova gott inatt!

He said "friday, I'm in love" and I said "I am too"





Hur mysiga bilder? Kanon-lunch med några fina tjejer vid fyrisån efter en kort skoldag och en eftermiddag bestående av gungning, promenix och lite wienerbröd. Resultatet: ännu en great dag i vårsolen.


Rest in peace

Har knäppt sjukt mycket bilder under dagen som har bestått av en kort skoldag, lunch vid ån och lekparkshäng med mina fina vänner Elin och Elin. Så vad tror ni (såklart) händer när jag kommer hem? Jo, jag tappar kamerahelvetet i golvet. Nu är den helt ree. Hjulet snurrar men hamstern är stendöd. Fuck.

När du har vunnit, kom ihåg mig då



Dagens klädsel. Jag trivs läskigt bra i mina leopardleggins, om jag fick skulle jag nog ha på mig dom hela tiden. Men ingen vill dela säng med någon som är hälften leopard. Konstigt nog.

Let the sun repair the things that broke



Årets första jävla utomhuslunch idag på bryggan. Strålande sol, fina vänner och Chagall-sallad. Lycka! Dagens konstaterande: ska man nödvändigtvis bli dumpad av sin pojk/flickvän så ska man bli det nu.

Fråga



Hur lockar du ditt hår? Svar: Förr lockade jag håret med lokcktång (från Philips) men eftersom att jag har så tjockt och långt hår tog det så sinnessjukt lång tid. Därför investerade jag i värmespolar från Babyliss vilket går snabbt och och håller länge, funkar SÅ bra!

The smell of you in every dream I dream



Vårkänslor och avocado är det bästa som finns i hela världen.

You're the one, I have decided


Polak vid ån.


Frisell unt Polak.


Vicksah med dunjacka, fint det.


Vi var ju inte direkt superfräscha vid dagens stadsvistelse, vi såg väl snarare ut som om vi precis vaknat efter flera månaders dvala i något hål i marken ungefär. Och kanske är det precis så det är. Prisa gud för sol, vår, livsglädje och den här låten. Idag är jag lycklig.

Uppsala



Nu: stan med Polak. Ses dääääärå, puss va.

Livrädd med stil

Ibland är det småjobbigt. Som när man sätter på sig en tröja bak och fram eller skickar iväg ett sms där det står "Hej, går det bra om jag kommer förbi så att jag kan få tillbaka min själ?" fast man faktiskt menade sjal. Ibland är det just det som blir jobbigast.


Du har lämnat mig på den jävligaste av platser, och jag vill ha dig



Mami kom hem med dessa ypperligt tjusiga leggins till mig idag. Mycket bra! Funtar för stunden lite på att låta denna kväll bli en lugn hemmakväll. Dels för att det verkar helt dött, dels för att jag är pömsig och dels för att det finns godis hemma. Svårt att toppa!

Skulle du älska mig även om jag föll i tusen bitar?



Som mina vänner kan intyga är jag inte något mastermind när det gäller matlagning. Inget hemmafru-material direkt. Men det här gjorde jag jävligt bra! Inga utspottningar och inga kvälvningar. Är lite smått rörd över min egen insats. Puss på mig.


Väskor och giftermål



Nya värran som jag fick med mig hem från Stockholm här om dagen. Den är så perfekt att om en kille kunde vara lika perfekt som den här väskan är så skulle jag fria till honom på momangen, så att säga.

Det kommer bara leda till något ont ändå



Ungefär såhär såg kvällen ut igår. Det var smågalet. Det var småsnuskigt. Citat som "nu får ni godkänna om min nya dejt är snygg" och "vi trodde att han övade sina skills på katten" nyttjades flitigt och asgarvades åt så att hela huset skakade. Själv var jag spiknykter och väldigt, väldigt road!


When I'm gone, you'll need love



Nu bär det av till min älskade vän Ebba där lite brudar väntar. Underbart! Hoppas ni får en fin onsdagskväll bäbisar, puss.

Am I supposed by now just to let you go? It's been dark and empty since I don't know.



Är (som bilden demonstrerar) trött som ett as. Varför? Igår: drog mig upp klockan SJU för att åka till Stockholm med mamma efter att ha kommit hem och i säng vid tre/fyra-tiden på natten. Drack jag vatten innan jag gick och la mig? Nej. Mådde jag bra när jag vaknade? Nej. Idag: blir uppdragen klockan halv nio av mamma för "nu jävlar ska vi in till stan och göra dittan och dattan." Slutar med att vi hamnar på Ikea och att jag får en barnportion pannkakor till lunch. Försöker tala om för omvärlden att jag typ har tre dagar gammalt ingrott smink på mig och att jag behöver få komma hem. Ingen lyssnar. Jag hatar Ikea.

Dags att gifta sa jag till honom



Mina damer och herrar, jag dör av garv. Alltså jag gör verkligen det. Så äckligt jävla skön tjej att man börjar fundera på om ens egen existens här på jorden bara är onödig. anagina.blogg.se

Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

Har spenderat de senaste 24 timmarna med min fina vän Polak. Har konstaterat att hon är jäkligt bra att ha. Har också konstaterat att det är väldigt påfrestande att hata världen, så jag försöker skippa det ett litet tag och tar en promenad med Molle i vårsolen istället.

I guess my shell was too thin, for a war I just can't win



Nu rullar jag iväg på påsklunch med min fina bror. Drömde inatt att en killkompis kallade mig "tjockis", antagligen var det ett tecken från gud att jag borde hålla tillbaka lite vid efterrättsbuffén idag. Jag tänker låtsas som att jag aldrig förstod det tecknet.

Du är ett glashus, jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.



Alltså kolla. SER NI VILKEN PERFEKTION? Byxorna. Skorna. Åh. Då min plånbok lider grovt och hotar med att ringa socialtjänsten kan jag inte klicka hem någon av dessa skönheter trots att shopping-genen i mig gråter, men ni kan ju! Lyllos er. Nelly.com

Tankar om stearin och grytunderlägg



Är precis hemkommen från en sushi-lunch och utvecklingssamtal. Det blev även en tripp in på Stockhome vilket resulterade i att jag köpte med mig två grytunderlägg hem. "Vilken jävla störning har en 17-åring som köper grytunderlägg?" tänker ni nu. Men ni kan andas ut, jag ska faktiskt använda dem som underlägg till ljus. Fast där kommer ju nästa problem, mitt rum bokstavligen svämmar över av ljus och ljusstakar, jag själv får knappt plats bland allt stearin längre. Så det lutar väl åt att jag får ge bort dem i present. Fast vem fan vill ha ett par grytunderlägg?


RSS 2.0