Bloggpaus

Jag hatar att göra saker dåligt eller halvdant, och just nu har jag ingen möjlighet att blogga så bra som jag skulle vilja, så därför har jag bestämt mig för att helt lägga bloggen åt sidan ett tag. Så, simma lugnt tillsvidare så hörs vi snart igen!

And I'm preparing for the breakdown



Färgklickar i form av fjäderörhängen, 49 pix på Indiska!

Ta mig dit jag kan få sova mig hel igen



Efter en väldigt fin och mysig helg återgår jag nu till att krypa ner i sängen och vara bruden med konstant iskalla händer. All good things come to an end, och i veckan väntar antagligen ett helvete. Men just nu orkar jag inte tänka. Just nu ska jag bara titta på Greys anatomy. Och sova. Med det sagt - adjöken!

Mobilblogg. Nu beger jag mig till stockhol...

Mobilblogg. Nu beger jag mig till stockholm för en liten flykt från verkligheten i form av en weekend på hotell Marina tower tillsammans med mina fina föräldrar. Tiptop!


Details



Smycken att pimpa upp vardagen med. Armband från Indiska, Bikbok och Scorett, ringar från Indiska och Bikbok.

And all I can do is try



Godmorgon! Har precis avnjutit en långpromenad, följd av en ännu längre frukost med vaniljte och Sofis mode framför Vakna med The voice. Mys!

Light will guide you home and ignite your bone



Sörjer hösten med ett köp av ett par höstskor, och firar att Mexico närmar sig med ett köp av par sommarskor. Båda paren från Dinsko's rea, 449 resp. 399 pix!

TEN WISHES



Tio materiella ting under 1000-lappen att lysa upp höstmörkret med, vilket garanterat kan behövas från time to time.

RSS 2.0