Jag blev ett måndagsbarn, MEN VAD FAN GÖR DET?


Nu drar jag och Polak vi till vår fina kompis Emma, gott nytt år på er!

En nystart

Så som man spenderar nyår kommer man att spendera resten av året, visste ni det? Bäst att hamna i rätt säng ikväll alltså!

This town has got the youth of me


Allt som inhandlades på stan idag var nyårsförberedande. Gelésula för högklackat, Phc's spray som ger stadga för lockar och Björn Axéns superdupermega-starka hårspray.

Nu ska jag bara måla naglarna och lyssna på pappas 35885859 varningar om hur farligt det är att vara full på Uppsalas gator, sen kan det nya året komma!


Look for the girl with the broken smile


Såhär söt var jag på stan idag. Inte direkt tio av tio alltså. MEN min dag har varit underbar trots min fulhet, jag fick nämligen ha Polak (som i princip kom direkt från Egypten) vid min sida. Utan henne är jag som Oboy utan mjölk, så ni kanske förstår att jag har saknat henne.


Life is a bitch

Ni vet den där klassiska "comebacken" man i smyg drömmer om att få på sitt ex eller sitt gamla ragg? Första gången man ses efter att det tagit slut VILL man verkligen ha vinden i håret, se dubbelt så snygg ut som sist man sågs, och helst ha en ny kille runt armen. Varför blir det ALDRIG så? Varför lyckas man alltid pricka in sin "comeback" på dagen då man skippade maskaran, har lite halvfettigt hår och bara har en allmänt keff dag? Life is truly a big fucking bitch.


Can you help me unravel my latest mistake?


Godmorgon! Helt galet att jag vaknade NU, vad händer med världen? Att vara uppe hela natten och bygga snögubbar kanske har sina konsekvenser trots allt.


Stallet





Han är mitt livs kärlek, och det bästa är att han aldrig skulle vara otrogen eller dumpa mig över telefon. Min fina man.


Mitt tvåtusennio

Sammanfattning av mitt 2009 i form av de där minnena som beyder lite extra.

Valborg 09. Den sjuuuukt misslyckade kvällen som ändå blev bra, för jag hade världens finaste vänner vid min sida.



Molle. En ny familjemedlem införskaffades: hunden Molle!

Balen 09. Underbara vänner, god mat, världens finaste balklänning, årets snyggaste, balens drottning, Eric Klingberg, lyckan FLÖDADE och adrenalinet PUMPADE. Absolut en av de bästa kvällarna i mitt liv hittils!



Avslutningsfotot. Bilden av mig, Amanda och Clara med hö i håret och sot i ansiktet har etsat sig fast i min näthinna och kommer aldrig att lämna sin plats där! Världens snyggaste bönder var vad vi var.



Gymnasievalet. Något jag aldrig aldrig aldrig vill göra om.

Första doppet. Gjordes med bästa Vickis!



Skolavslutningen 09. Huuuuur mycket grät jag inte? Jag vet inte varför. Jag bara grät. Ett tillfälle jag aldrig kommer att glömma var det hur som helst. Jag blev klassens biff, känn hur ironin flödar!



Olycklig förälskelse. Japp, under detta år hann jag även med att bli lite olyckligt förälskad, vilket faktiskt aldrig hänt mig förut. Det var ju minst sagt...en upplevelse, haha! Man vill alltid ha det man inte kan få sägs det ju, och jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Umeå 09. Med min fina bästis kan inget gå fel, Umeå var (trots hemlängtan) awesome!



Amanda, Viktoria och Clara. Jag kan fan i mig inte nämna ett enda viktigt tillfälle under sommaren 2009 som vi inte var tillsammans. Öregrund, ensamma hemma hos mig, på stranden, på kvällarna - vi höll alltid ihop.






Magsmärta. Oändliga timmar på sjukhuset, precis som åren innan. Jag kan inte neka att något av det första som poppar upp i mitt huvud när jag tänker på 2009 är sjukhus, illa.

Midsommar 09. Spenderades i Öregrund med Clara, Amanda och Viktoria med Viktorias släkt. Minnen som dans runt midsommarstången, allsång i tältet, hur jag och Amanda kom fullt utrustade i högklackat och hur killen som satt framför oss spydde på bussen dyker upp. Utan tvekan den bästa midsommaren någonsin och jag var verkligen oändligt lycklig de dagarna.

Tiden ensam hemma. Viktoria och Amanda bodde med mig i princip hela tiden! Vi hade såå himla roligt, och de fester vi hann med att ha under denna tid var dunder.






Familjen Hübbinette Sahindal. Jag bokstavligen bodde hos denna underbara familj en period! Jag var där jämt och ständigt.



Jensen Education. Så lyder namnet på det gymnasie jag valde och hamnade på. Jag fick turen att lära känna en himla massa nya jättefina människor, men att hamna på en ny skola rörde till en jävla massa grejer också måste jag säga!

Maskeraden. Holy GOD va roligt jag hade! Känns som om jag skrattade konstant från början till slut på denna kanonfest.



Candela. Det andra nya tillskottet i familjen Frisell! Min tränares häst, Candela.


Efter kraschen tog jag mig samman, bredde ut mina vingar och flög iväg

Jag har aldrig kunnat skriva. Jag har aldrig kunnat styra bokstäverna som hamnar på mitt papper. Att skriva har aldrig varit en kunskap jag haft. Men det har alltid varit mitt sätt att uttrycka alla miljoner kollisioner inuti mig. Om jag får ner allt på ett papper är kollisionerna kanske inte längre bara mina, och smällarna kanske inte lika hårda att ta. Om jag skriver om dagen då personen jag existerade för gjorde en dissapearing-act och försvann ur mitt liv utan att vända sig om en enda gång, så kanske ett av de tio knivhuggen jag känt i magen varje dag sen dess blir ditt när du läser om det. Om jag blöder ut allt det gift som en vän fyllde mig med när hon sa att hon inte längre orkade lyssna och förvandlar det till ord, så kanske giftet inte längre finns kvar inuti mig. Och om jag ber stormen i mitt huvud som får min kropp att skaka om nätterna att skriva några rader, så får kanske både du och jag en chans att förstå. Alla stormiga punkter och giftiga kommatecken på mitt papper.


Att hon fick pojkar köra rätt in i sten



Kvällens mål är att eliminera utväxten och ojämnheterna i min blonda kaluffs. Hur det går återstår ju att se dock!


I'm not afraid of dying, I just don't want to



Min Örebro-vistelse bestod inte bara utav mys med familj och släkt för min del, utan också en hel del shopping på mellandagsrean. Inhandlade hela min nyårsklädsel, kan dock inte bestämma mig för vilken utav de två klänningarna jag ska ha. Tough life.


On the road

Chacha bloggen! Jag är på väg till Örebro (the fucking place to be) för att efterfesta julen. It's going to be LEGEN - wait for it - DARY. Men nu ska jag lösa korsord, see you later alligator.

But nothing compares to you






Min julafton har varit lugn och spenderats hemma med endast mamma och pappa, så himla värt! Bland mina paket låg dessutom både en ny mobil och en ny kamera, så mycket bättre kan det knappast bli just nu. Men nu ska jag lägga på mig några kilon till och avnjuta julens sista timmar. God jul, igen!


All I want for christmas is you



God jul på er allesammans! Hoppas ni får en kanondag.

Love of mine, someday you will die


Hola muchachos! Är inte hundra på vad jag skrev där, men det var säkerligen något väldigt bra. Tänkte bara berätta hur galet mysigt jag ska ha det ikväll, har laddat med sisådär ett 10-tal kärleksfilmer, vindruvor och varm choklad. Helt perfekt start på jullovet skulle jag vilja påstå.

Julavslutning

 



Bild 1: Några av mina classmates på väg till Regina teatern. Bild 2 & 3: SP09C (min klass) uppträdande. Bild 4: Ekonomi-klassens fina meangirls-dans. Bild 5: Fet utväxt.


Pepparkaksbak



Dagens snygging


Alexandra Fredriksson, 16 år. Jag vet vad ni tänker, för jag hade också blivit kär i henne vid första ögonkastet om jag var kille eller ställd åt det hållet. Nämnde jag förresten att hon inte bara är sjukt vacker, utan att hon är GRYM på att sjunga och rida också? Herre gud...


Har du en famn för mig?






Sitter i skrivade stund och myser med min lille kille, och hans älg. Ska snart försöka göra lite nytta trots att jag är sjuk genom att slå in lite julklappar och baka lite pepparkakor. Myselimys.

Love knocks you down

Har spenderat halva natten åt att leta efter en and ute i snön. Varför? Jo, för berättar man för MIG att det finns en skadad and på min tomt så kommer jag att leta efter den tills jag hittar den. Det är (tyvär) bara så jag är funtad.


Dagens snygging


Sofia Helin, 17 år. Så charmerande att man nästan blir lite tårögd är hon ju denna helsöta tjej, och helt klart värdig en hedersplats som Dagens snygging!


Smärtsamt sjuk tjej

När min kroppstempratur återgår till att vara någorlunda normal och mitt huvud slutar försöka spränga sig själv, så kommer jag troligtvis att bli religiös och spendera resten av mitt liv åt att tacka gud. Jag menar det.


How great it is to be close to you


Det har varit en väldigt lugn kväll för min del. Bara suttit och pratat tre timmar i sträck tillsammans med dessa döfina tjejer, om allt från nyår till hur man bäst knäpper upp en bh. Mycket välbehövligt!


Ask me why he scares me

Maria Mena - Power Trip Ballad

Vaknade denna ljuvliga morgon av att jag låg och skakade av köld. Kan ni då tänka er HUR kallt det är i mitt källar-rum just nu? Nu står iallafall alla element på max, och överallt där det går att tända brasor har jag tänt brasor. Muy bien.


Kärlek vid sista ögonkastet


Ligger i skrivande stund i en nybäddad säng med laptopen i knät. Jag väntar besök, och förhoppningsvis bestämmer sig besöket i fråga för att stanna kvar över natten. Jag har ju trots allt en nybäddad säng liksom.


You will always be the sadest part of me

Bloggtips: Olivias, Karins, Andreas och Sofies. Galet beroendeframkallande. Nu kallar sängen, puss!


Dagens snygging



Alex Forslund
, 17 år. Jag, Anna och Elin har ju i princip SLAGITS över den här killen en gång i tiden, och bara det gör honom värd en plats som dagens snygging. Sen är han ju väldigt stilig också, lillpojken.


Svar på kommentarer

Får jag fimpa min cigg i din öl? Kör ba babe. Hur kan du vara så fruktansvärt vacker hela tiden? Jag gör inget speciellt och jag är inte speciellt vacker. Men tack! Vem tänker du på innan du somnar? Innan jag somnar tänker jag på allt jag borde göra som jag inte hann med under dagen. Tröttnar du inte på att festa hela tiden? Nej, inte ännu! Du förstår väl att du inte direkt är "flickvänsmaterial" när du festar som du gör? Nej det förstår jag inte. Hade jag pojkvän skulle jag dra ner på festandet om han ville det, men jag är singel så jag ser inte problemet. Är du en heartbreaker? Personligen anser jag inte det, jag har aldrig sårat någon avsiktligt. Vem är killen du jämt skriver om? Det varierar! Ibland skriver jag bara, utan att syfta på någon speciell person.


Känner du också dig lite sugen på att fimpa din cigg i min öl kanske?

Vilken skola går du på och hur är den? Jag går på Jensen gymnasium i Uppsala. Skolan är hur bra som helst, och trots att det är mycket plugg mår jag bättre i skolan idag än vad jag någonsin gjort förut. Har du bra betyg? Jadå. Vad hade du för betyg när du gick ut nian? Jag var borta från skolan nästan hela åttan, vilket självklart påverkade mina betyg väldigt negativt. Hur var det att bli balens drottning? Coolt! Vad hände mellan dig, Amanda, Vickis och Clara? Det är svårt att säga, jag vet knappt själv. Vi gled väl ifrån varandra i och med att vi började på gymnasiet. Men tillsammans kan vi lösa det mesta, och jag älskar dem.

Jag vill vänta

Du frågade mig vad det är jag vill. Jag vill vänta. "Högstadietiden är förbi nu, det är nu det gäller. Vad väntar du på?" sa du. Jag svarade att jag väntar på julen. Att jag väntar på en värmande famn av julstämning som kan hålla ihop mig. Att jag väntar på våren. Att jag väntar på ett helande rus och pollenallergi. Att jag väntar på sommaren. Att jag väntar på värmen som kan lindra kylan i mig. Att jag väntar på att min mage ska sluta göra ont. Jag svarade att jag väntar på något som håller mig kvar, eller något som inte gör det.


Dagens snygging



Emma Kylberg, 16 år. Här har ni sötheten själv, the mother of all sweethearts, och det bästa av allt - hon är singel och villig! Så passa på nu boys. Den här lilla puddingen får tio av tio på snyggskalan av mfrisells.blogg.se, ingen tvekan om saken.

I'm a survivor


Idag är första dagen sen i söndags som jag faktiskt har kunnat äta någonting överhuvudtaget, och min dödslängtan har minskat ganska drastiskt i och med att febern har sjukit några grader. HALLELUJAH!


Dagens snygging



Andreas Wijk, 16 år. Dö-snygg på alla sätt och vis!

Just smile



Jag älskar dig, så högt så du hör

Kvällen igår bestod av en mycket god middag hos min kära vän Madeleine tillsammans med några fina brudar, och lite senare anslöt sig även ett par killar till sällskapet. Mys!

Valsätra, igen...





Bilderna (som jag snott av Matilda Gradin) är från igår kväll, syns det hur sjukt kul alla hade eller? Träningsvärken i benen idag bekräftar den enorma dosen av dans och skratt jag fick igår. Så bra!


Brighter than sunshine



Sitter at this very moment på naturkunskapen med Emms, Lillelin och Mallan. De arbetar medans jag själv sitter i något som skulle kunna kallas chocktillstånd, upptäckte nämligen nyss min frånvaro: 49h och 40min vid 31 tillfällen. Herre-min-gud säger jag bara.


Have a nice period


I skolan rullar det på som vanligt. Efter ett idrottsförhör och ett matteprov har vi valt att relaxa lite nu på engelskalektionen. Jag har förresten namnsdag idag! Pumpaläns!


Huvudbonader


Orsaken till bilden är att jag ska på fest med temat "huvudbonader" på fredag. Har ni något förslag på något man kan sätta på huvudet utan att se ut som ett retard? Observera att det är MITT huvud vi snackar om.

Va saru?




Vi letade hattar. Vi fann hattar. Och bröst.

Mother, am I good looking?


Nu: Filmen A lot like love och lite kvalitetstid med katten, då jag behöver någon att disskutera filmens innehåll med. "Okeeeej chilla, blivande galna katt-gumma" tänker ni nu. Och jag tänker acceptera det.


I'm just the girl you lost to cocaine




Bilderna är tagna för Italienska Vouge. Underbara!


No, you never were, and you never will be mine




Papps



Ja, jag har en pappa som är fullt kapabel till att sätta på sig en morgonrock och lite spontant lussa inför 15 pers. Och i och med att denna video nu ligger ute på youtube, att min halvbror finns på youtube och att jag sälv förekommer i en del "uppsalas största fjortisar"-videos på youtube borde vi ju mer eller mindre klassas som en B-kändis familj nu. En cool B-kändis familj.

Ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

En del av mig vill bara ligga i sängen ikväll, men jag MÅSTE fan aktivera mig. Få ut det svarta ur huvudet. Jag vill verkligen inte ha tid tänka ikväll.



Update: I'm off to Vicks house, för prat och umgänge. Underbart!


It's OK to have scars


Jag har både sprungit, duschat och gått på julmarknad denna till synes väldigt aktiva morgon. Nu ska jag strax på julfika ute i kylan med familjen samt allt annat härligt folk i stallet. Mys till max!

The killers - All these things I've done

Revelry



Det är nog så här man blir när man aldrig riktigt vaknar, och aldrig riktigt somnar. Kickstarta mitt hjärta litegrann va?


To late to cry, to broken to move on

Har en gnutta ångest över att alla mina vänner inom några timmar kommer att inta dansgolvet medans jag själv kommer att sitta hemma i soffan. För hör och häpna, jag ska ta det lugnt ikväll! Att vara ensam och lugn en fredagskväll kanske inte min starkaste sida, men då kvällens innehåll kommer att bestå av fondue, naturgodis och idol tror jag att jag klarar mig ändå.

Ha en trevlig kväll!


Hissandes och dissandes!

TEMA: SAMTALSÄMNEN

- Paradise hotel. Tack TV6 för vårat nya 24/7-samtalsämne! Till och med jag (som från början var totalt anti programmet) kunde inte längre motstå frestelsen när varenda jävel i klassen snackade om detta paradis på jorden. Och JA, Jackie gumman - vi vill väldigt gärna se din navelpiercing.


- Kolla vad tjock jag har blivit-klagandet. Jag är SÅ trött på att höra brudar med hälften så stora lår som en själv beklaga sig över hur tjocka de är bara för att få den där uttjatade bekräftelsen i form av vännernas "nej du är inte alls tjock, guuumman". Please, just shut the fuck up.


I can't make it through without a way back in to love



Filmdags. Music and lyrics, en helt underbar film. Lägg till lite Oboy på det, och kvällen är gjord!

Working nine to five

STRESSAD BRUD. Kom precis innanför dörren efter en minst sagt hektisk dag på stan, och nu är mitt huvudsakliga mål att försöka få i mig något ätbart innan träningen klockan halv sex. Hur det ska gå till återstår ju att fundera ut, då jag är ensam hemma och rent ut sagt suger på att laga mat. Snabbmakaroner och ketchup it is!


Jude Law



Åt helvete med Zack Efron och dom andra små töntarna. Jude Law är mannen, han är myten, han är legenden.


Maybe I'm amazed of the way you love me



Sitter i skrivande stund och myser till max med en mamma, en hund, Smallville och ett par rosa duntofflor. Älskar att det börjar bli lite vitt ute nu, så mycket bättre än det evigt gråa slasket.

I won't ever be that happily ever after person

Smärta. Du måste bara vänta ut den. Hoppas innerligt på att såret som skapar smärtan en dag kommer att läka. Viss smärta kan hanteras. Faktum är att du kan ha ett stort hål i ditt bröst och fortfarande skratta åt det som är roligt med dina vänner, blogga om det som glädjer dig, och springa fem kilometer varje dag för att hålla formen. Att dölja din smärta är vad som ger dig kontroll. Att hålla ihop din kropp med dina egna händer är vad som ger dig makt. Smärta.


You will learn to hate me



Sååå lättad just nu! Har precis skrivit klart och skickat iväg den svåraste hemtentan någonsin. Tre hundra ton har plötsligt lyfts från mina axlar. Vill tacka min pappa, min hjärna, kaffe och google. Tack.

RSS 2.0