And I will try to fix you

Ligger i skrivande stund i min säng på Ätis med Håkan i lurarna efter en mardröms-lunch bestående av potatisbullar och fläsk. But hey, I made it, och nu väntar bara en timmas vilostund och ett mellanmål innan jag får åka hem för dagen. Göttmos!

Invägning



Nu tar jag mitt pick och pack
och hoppar in i taxin mot Ätis för en heldag där. Idag vankas det invägning vilket betyder att jag är så nervös att det mysigt nog känns som att jag ska spy upp mina inälvor ungefär. Wish me luck!

Such a sentimental game, I wanted you to feel my pain



Sushi och shopping har varit ledord för dagen, som har spenderats på Gränby centrum tillsammans med mamma. Vi planerar att fortsätta i ungefär samma anda och tända lite ljus, slå på en bra film och äta risgrynsgröt. Men först: "vilostund" och eftermiddagens näringsdryck. Skål!

Jag har alltid vetat att du inte skulle stanna



Dagen har precis som bilderna beskriver inte innehållit sådär galet mycket. Men Glee-marathon, mammas goda köttfärssås och världens kanske sämsta outfitbild var allt jag orkade med idag. Nu: dusch följt av middag och bio!

FRULLE



Har precis avnjutit morgonens frulle i form av kaffe, fläderjuice, skinkmacka och näringsdryck. Nu ska jag slå mig ner framför brasan med mamma och njuta så mycket jag bara kan av att ha två hela Ätis-fria dagar framför mig. Två dagar då jag får känna mig lite frisk. Två dagar då jag kan koncentrera mig på att sakna pappa. Två dagar då jag får äta mammas gourmetmat istället för smaklös sjukhusmat. Åh, så bra.

I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice







Dagen har som bekant spenderats på Ätis där det bjöds på torr lax med potatis och näringsdrycker med banansmak, men jag är inte den som klagar då det nu vankas fredagsmys med mamma och bästisarna för hela slanten. Åt sidan med allt som gör ont och fram med stearinljusen och mjukisbrallorna.

Och vad vet du om gryningen förens du mött varje morgon med sömnlösa ögon?



Just nu: väntar tålmodigt på taxin som ska ta mig till Ätis medan jag sörplar i mig morgonkaffet med världens finaste mamma vid min sida. Efter sjukhuset väntar fredagsmys med familjen Hübbinette och familjen Polak, guld!

Jag ska dansa fastän hjärtat brister







Ett osminkat trött ansikte, tända ljus i mängder, och mat. En grov (läs: väldigt grov) sammanfattning av dagen, som förutom ovanstående också har bjussat på lite mysigt Anna-häng och lite mindre mysigt sjukhus-häng.

Tillbaka

Lägesrapport: Jag har flyttat till Björklinge, pappa är borta föralltid, jag har anorexia, och om två veckor åker jag och mamma med en enkelbiljett till Mexico. Deal with it.


RSS 2.0