Hold me while I break



Jag anser att melon är guds gåva till kvinnan. Inte Robert Pattinson. Inte platttången. Melon. Med en melonbit i munnen och med början av påsklovet helt fullplanerat känner jag mig faktiskt...nöjd.

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig, ja om jag hade lite kärlek, så var den till dig

Idag har jag varit multi-task och gjort ungefär allt man kan göra på påsklovets första dag, däribland städat hela huset och gymmat. Kuljul på det. Nu ska jag slå mig ner i soffan med en fruktsallad och vänta på att någon schysst liten jäkel ska erbjuda mig sitt sällskap inför kvällen.


If every single song I wrote to you would take your breath away, I'd write it all



Försov mig som en liten apa imorse så jag hann ju inte riktigt klä mig anständigt, tur att jag har min dearly beloved jeansjacka som äger i alla lägen. Vad jag försöker säga med dessa bilder vet jag inte riktigt, typ att det är okej att vara lite småful och att man aldrig kan få för mycket smycken? Ja, typ.

Gullepluttisnuttvännerna




Kolla vad söta mina små godingar är. Man vill ju bara äta upp dem typ. Nu ska vi äga på geografiprovet (har panikpluggat all night long) och sedan äta en välförtjänt lunch på Indian kitchen, löve it.


If you go away, on this summersday, you might as well put the sun away

Bon Iver. För dig skulle jag cykla på en enhjuling enda till Kina och tillbaka. Kan man vara kär i en röst? Både jag och alla erfarna heta linjen-callers skulle nog säga att: Ja, det kan man.

Vi fyller tomheten med sprit som varm choklad



Tycker att det är lite småroligt sådär att någon/några tagit sig in på min facebook och försökt ragga lite åt mig, hahah! Någon verkar oroa sig galet för mitt kärleksliv...

All of this lines across my face, tell you the stories of who I am

Tja my loves! Efter att ha spenderat dagens skoldag från 8-11 med att översätta meningar från sveska till svahili med google translate är jag nu helt slut. Dags för en tupplur! Sen ska jag träna och göra min efterlängtade guacamole.

It was only a kiss, how did it end up like this? It was only a kiss.

Denna lite halvtaskiga bild är vad jag har att erbjuda er denna kväll. Jag ska fira Earth Hour med två galet sköna brudar. Precis vad jag behöver. Tjenixen!


Låt tankarna styra vad hjärtat känner, det är så att bli vuxen och "bara vara vänner"



Har precis skrivit klart ett Spanska-arbete och slängt i mig lite lunch/middag, nu ska jag till stallet en sväng. Perfa!

By blood and by me, I'll fall when you leave



Att vara sjuk eller må piss på helgen börjar bli en tradition för min del tror jag, och det är verkligen ingen trevlig tradition som typ jul eller nyår, nej ni. Det är en riktig piss-tradition.


I'm bound to stay, this town is my only tissue

Har så sjukt ont i magen. Kravla-ihop-i-fosterställning-i-sängen-och-inte-kunna-röra-sig-ont. Vet inte om det är på grund av dig, eller för att jag har gått och blivit sjuk. (Självklart är det på grund av dig).

The truth hurts, the lies worse

Blev utmanad av fina Ebba att skriva fem sanningar om mig, so here we go!

1. Jag överanalyserar ofta grejer och kan t.ex inte äta saker som heter vad dom är (ja alltså typ leverpastej eller blodpudding). Ett annat exempel är att om någon skickar ett sms utan mellanslag mellan texten och smileyn så får jag tvångstankar om att personen inte gillar mig eller inte orkar prata med mig eftersom att personen inte tagit sig tid att göra ett mellanslag. Överanalysering på hög nivå, ja. Sååå geeky.

2. Jag blandar ut juice med vatten för att jag tycker att ren juice är för stark. Återigen - geeky tjej.

3. Jag är fruktansvärt kvällstrött.

4. Jag trodde att det var livsfarligt att trycka sig på naveln tills jag var typ 13. Så jag har spenderat 13 år med att vara extremt försiktig med min navel. Ja, det är verkligen sant.

5. Jag anser att man om man hoppas för mycket bara blir besviken, så jag är ofta väldigt pessimistiskt ställd till saker och ting.


He's never enough, but still he's more than I can take


Dagens.

Hej blöggen! Det har varit en lång dag. Är trött som ett as men måste plugga järnet, kul. Är hungrig som en riktigt jävla hungrig björn men ingen är hemma och jag kan inte laga mat, kul. Ge mig mat? Snälla rå?

Like the angel heaven let me think was you

Strax: Bussen till stan, lunch med Luttan och några andra b-rudar, skola, friskis. Idag älskar jag vädret som de kristna älskar påskdagen!


I left my head and my heart on the dancefloor

MEN HALLÅ I STUGAN. Har HELT glömt bort att berätta om festen i lördags ju! Har inte ens visat en ynkaste bild, what's up with that liksom? Har dessvärre inte några egna bilder på denna dator så jag passade på att sno ett par relativt jensen och tjej-dominerade bilder från Ebba, Matilda och Ljungan. Det här är kärlek och partymode på högsta nivå förstår ni.




If I start crying it's just cause I'm tired, got pills for my sleeping but I haven't tried them


Dagens (ber om ursäkt för att jag ser bajsnödig ut på översta bilden där, men nöden har ingen lag).


Goderkväller. Idag har varit en sådan där dag då man önskar stenhårt att man inte ens klivit upp ur sängen på morgonen. Har betett mig som ett PMS-monster hela dagen och passar på att be om ursäkt till de som drabbats av mitt fruktansvärda vrede, you can call me manboy bitterfitta.


You have been the only thing that's right in all I've done



Dagens. Gillar utväxten och att min favoritsjal fortfarande är hemma hos Alex så att jag tvingas ha den här gamla B-sjalen på mig vart jag än går. Cry me a river och bjud mig sedan på en fet gråtfest, tack.

Pausar

Då motivationen för tillfället ligger på minus och orkeslösheten är grymt stor tror jag att det är dags för en liten bloggpaus. Inlägg kommer väl upp lite då och då, men antagligen inte speciellt ofta tills vidare. Så är läget då. Pusselipusspuss på eeeer

Och jag kunde höra alla snackade, så mycket snyggare än jag och mycket starkare



Haha, sådärja!

Party like a rockstar



Förlåt för dålig update. Har varit mer festplanerare än människa den senaste veckan. Risken för hjärtinfarkt känns stor. Imorgon är det över. IMORGON ÄR DET ÖVER! Så party like rockstars nu babes, för min skull liksom.


And now my heart is broken, like the bottles on the floor. Does it really matter, or am I just hangover?

Undrar bara om det någonsin ska bli min tur? My time to shine liksom. Jag vill inte vara bruden som har varit olyckligt kär fler gånger än vad Edith Piaf har. Ja vill inte se någon likhet mellan mig själv och Meredith i Grey's anatomy. Jag vill inte vara en av dom. Men det är jag, och kärlek och att skina och att vara vacker och lycklig och allt det där är för dom andra. Inte för oss.

Aloha, hola och hej



Är i skrivande stund precis utkommen från duschen. Är så otroligt taggad och stressad för stunden att jag inte kan sitta still en sekund, far runt i huset som en galning och river ner saker både till höger och vänster. Antar att det är konsekvensen av att vara festsugen och ha en helg framför sig, värt.

Berätta hur du gör, och jag ska utstå all den ensamhet som följer när du går

Har en sjuk polle och en hel natt av sömnlöshet framför mig.

Remember me



Someone comes into your life and half of you says "Danger, stay in your cave, you are nowhere near ready", but the other half says "make her yours forever". I'm working on the forever part.

SE DEN HÄR FUCKING FILMEN, eller förbli incomplete för resten av ditt liv. Seriöst.

There's a good thing tears never show in the pouring rain, as if a good thing ever could make up for all the pain.



Denna fina kärleksfilm med världens mest magnetiska och attraktiva man i huvudrollen ska jag och Polak se ikväll. Känner verkligen som att lite biomys och lite tro på äkta kärlek är precis vad jag behöver idag.

This time I'll try not to get hurt



Om alla mina vänner skulle få gissa vilken låt i melodifestivalen jag hejade på, så skulle svaret bli självklart. Ingen skulle nog tveka en sekund ens. Pain of Salvation - Road salt. That's just me.

Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra

Sitter och deppar helgalet till Thåströms stämma. Är jag taggad på livet? Nix. Känner jag mig pigg och kry? Nix. Finns det en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra? Japp.

He used to care, he used to share



"Bajsar han, så bajsar jag på honom"


All the crazy shit we did last night



Igårkväll var det partaj som fina Maja och Sofia bjöd på som gällde. Självklart blev det inga bilder, så därför slänger jag istället upp en bild på Lisa eftersom att den största delen av kvällen igår spenderades i hennes mysiga sällskap. Vi blev nämligen väldigt trötta vid 12-tiden och bestämde oss för att dra vidare från festen till Alex's sköna säng. Har man gått och blivit lite gammal tro?


Jag ville väl, men det gjorde ont



Först var den dålig, sen blev den bra. Jag har väl inte så mycket mer att säga om saken.


I don't know what to do, I'm always in the dark



Nysolad och lite småsvettig känner jag hur min stora unfresh-lampa i pannnan blinkar rödare och rödare och starkare och starkare för varje sekund som går. Flagnar lite på golvet gör jag också. Kanske dags att hoppa in i duschen nu va?

Come up to meet you. Tell you I'm sorry. You don't know how lovely you are.



Resultatet av dagens lilla shoppingrunda tillsammans med Vick. Ljusrosa tröja från Stadium, bodymist från Åhlens och så två födelsedagspresenter till några av mina käraste vänner. Trenchcoaten från Vero moda fick jag av mor min. Satt som en smäck!


Tell me, can you hear my heart as it stops?

Hela dagen har idag bestått av Friskolekampen (därav hejaramstjaffset jag pratade om), som skolan jag går på och anda friskolor i Uppsala ställer upp i varje år. Har skrikit så mycket under dagen att folket på andra läktaren måste ha funderat på om det var en blonderad långhårig man som stod och hoppade och skrek där på andra sidan. Ja, jag förvandlas till en testosteron-pumpad, skrikande man vid precis alla tävlingstillfällen. Vadåra?

Se mig, se mig, se mig

Inte en plats är tom på tåget som går in till stan, jag delar ståplats med tonårsgängen. Dom står och drömmer, det gör jag med. Det är det enda vi har gemensamt. För dom vill ha allt som natten kan ge, men jag vill bara att du ser mig.

Tåget som går in till stan - Moneybrother


She's my little girl straight from heaven




Hallå i stugan! Är precis hemkommen från la escuela (skolan alltså) och nu vankas det geografiplugg. Efter det ska jag massproducera hemmagjorda flaggor och öva på hejarramsor hela natten. Varför? Det får ni veta imorgon.

I en annan del av Köping




Det är inte ett tv-program. Det är en religion.


Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort



Jag fick en gitarr!
IH! Nu ska jag sitta nere i min källare och spela gitarr och sjunga Melissa Horn-låtar 24/7 tills jag blir 40. Ja, för då är det nog kanske dags att göra någonting av sitt liv.


Sveriges kung och födelsedag



Här sitter jag och äter banan och har det bra, snart vankas det födelsedagsmiddag i form av sushi med familjen. Koftan jag har på mig kommer från Lindex, linnet däremot fick jag av kungen när vi drog en snabbfika på Waynes här om dagen, så det har jag ingen riktig koll på vart det ursprungligen kommer ifrån. Skön grabb det där förresten. En jävel på att äta äppelpaj.

What's sad about love? Eventually it will break your heart.



Fick precis min födelsedagspresent av Polak och Clara. Tänker inte öppna den idag då min födelsedag inte är förens imorgon, men då texten på kuvertet lyder "nu ska dina öron bli fina, hoppas det inte blir en pina" gissar jag mig fram till att jag inom snar framtid kommer att få en nål genom örat. Tack tjejer!


You've got a fast car, I want a ticket to anywhere.

En liten fågel viskade i mitt öra att det kommer ligga snö kvar i Sverige enda in i juli. Jag säger härmed upp mitt liv. Fast först ska jag städa mitt rum, pynta det litegrann med mexico-snäckor i ett desperat försök att ha kvar lite havskänsla, och lyssna på moneybrother.

Svar på kommentarer



1. Vilken linje går du på? Sam/sam på Jensen.
2. Vilken är din naturliga hårfärg? Mörkblont.
3. Vill du färga brunt? Har inga planer på det just nu.
4. Är du intresserad av kläder? Jag gillar att ha på mig dem!
5. Vad tycker du är det finaste plagget i vår? Breda axlar, tunna kavajer, skjortor och pastellfärger.
6. Vilka lösögonfransar använder du, vart köper du dom? Från HM.
7. Tips på hur du sminkar dig? Oj, antar att det är ögonen du menar? Jag kör på en tunn eyelinerlinje på ögonlocket, lite tjockare i utkanten av ögat. Sen använder jag en ljus ögonpenna som heter Vanilla från Make up store i insidan av ögat.
8. Vilka produkter använder du i ditt hår? Balsamspray från Wella Kids, och shampo och balsam som heter Dumb blonde (heheh) från Bed head.

Mexico



Strandhuset vi hyrde i Mexico. Får redan lite ont i hjärtområdet när jag tittar på de här bilderna. Hur kommer det sig att man kan må flera tusen gånger bättre på ena halvan av jordklotet än på den andra?

In my hometown

Kissa inte på er, och sätt helst inget i halsen nu, men...JAG ÄR HEMMA! Efter 11 timmars flygning känner jag mig lite ur balans sådär, men annars är jag faktiskt helt välbehållen. När jag gått ut gymnasiet ska jag by the way flytta till Mexico. Over and out.


RSS 2.0