TILLBAKA I MARS

Hej babes! Om bara fem timmar sitter jag i taxin på väg till Arlanda. Sedan kommer världens kanske mest flygrädda brud (jag alltså) sätta sig på ett flygplan för att sitta där i 12 timmar. Dömt att lyckas! Hur som helst, det blir inget bloggande för min del tills dess att jag kommer hem den igen 6e mars.

Den 6e mars får ni alltså ta och hitta tillbaka hit. Okej?


Vampire diaries



Kikade nyss på serien Vampire diaries för första gången. Hur bra som helst ju! Och hur SJUKT vacker är inte bruden i huvudrollen? Skönhetsfördelningen i världen känns ju verkligen inte allt för rättvis och jämn alla gånger.

Can't see anything except your sunkissed skin


Dagens.

Måste bara berätta för er kära läsare hur sjukt underbara vänner jag har, när jag kom hem idag möttes jag nämligen av en massa söta logginlägg på facebook där jag fick veta hur saknad jag kommer att vara under de kommande två veckorna. Så glad att dessa människor vill vara en del av mitt liv. Helt ovärdeligt.

Some people have real problems

Jag har tagit ledigt idag då långfärdsskridskor med hela skolan inte lockade sådär jättemycket, men inom snar framtid ska jag iallafall ta mig upp ur sängen och pallra mig iväg in till stan för lite "avskedsfika" med Polak och Vickis. Myspys på den va!


The dice was loaded from the start, and I bet you exploded in my heart

Är så snuskigt trött denna inte allt för soliga februarimorgon. Hjulet snurrar men hamstern är död som man skulle kunna uttrycka sig. Men vad fan gör det egentligen? På Lördag ligger jag på en strand I Mexico med en Sex on the beach i handen och mexicanska hunkar (finns det sånna?) i min närvaro. Typ.

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är för sent att älska dig



Oj oj oj, har precis torkat tårarna med en hel jäkla pappersrulle efter att i min tillfälliga överkänslighet ha tittat på både P.S. I love you och The notebook, så att plugga till provet känns ju inte som någon större idé längre. Nej, vadå? Jag är inte töntig?


I would do the stars with you, anytime

Jag har fått mycket tydliga "önskemål" (jag blev mer eller mindre tvingad) av min classmate Ljungan att lägga upp lite bilder från den tiden då jag var brunett. Självklart är din önskan min lag! (Jag blir väl nedslagen annars...)



Bilderna togs för runt två år sen.

Ge mig något som håller mig kvar



Livet är galet tråkigt just nu. Inte alls ett helvete. Bara långtråkigt och likgiltigt. Ja, ni vet när man gör allt på rutin sådär robotaktigt och inte känner någonting på vägen? Jag skulle vilja hoppa bungyjump från 10000 meters höjd, eller bli kär igen. Jag behöver bara känna någonting.

Hon har ett falskt leende, jag har sett det

En text i true "alla hjärtans dag-anda". Fast ur ett lite annorlunda perspektiv, kanske.


På något sätt är allt du egentligen vill att han ska gå in på din facebook. Läsa dina statusuppdateringar med tusentals stavfel som skvallrar om en vild natt. Bläddra igenom dina profilbilder där du ler sådär snett som han alltid sa att han älskade att du gjorde. På något sätt hoppas du att han ska gå förbi ditt hus en söndagmorgon när någon annan med väldigt rufsigt hår och gårdagens kläder smyger ut från uppfarten. 

För på något sätt är allt du egentligen vill att han ska se hur helt jävla oberörd du ser ut när du sitter i någon annans knä på bilderna från artonårsfesten i fredags. Hur lycklig du ser ut när du automatiskt förvandlas till festens mittpunkt genom att dansa på borden. På något sätt är allt du egentligen vill att höra hur något inom honom brister när du ändrar din status på facebook.

Så därför bryr du dig inte riktigt om det där stinget som känns i magen när du varje söndagmorgon vaknar upp i en tom säng, med ett slarvigt tack för igår på en papperslapp och möjligtvis någon kvarglömd skjorta. Ett sting i magen är ändå, under omständigheterna, väldigt lätt att ignorera i jämförelse med den orkan av smärta inom dig som tvingar dig att vara den där tjejen du hatar. Som tar första bästa hand som vill hålla i hennes, även fast den enda hand hon egentligen vill hålla i är en hand som släppte hennes för längesen.

Så därför låter du dig inte påminnas om att han inte att hört av sig på mer än tre veckor, eller om att det finns så väldigt många vackra blondiner runt om i världen som ler på ett mycket sötare sätt än vad du gör. Därför låter du dig inte påminnas om att han för länge sedan ändrade sin status på facebook, och att det enda hjärta som brister, slits itu och går av, är ditt.

Lördagen

Som ni kanske ser innehöll gårdagens födelsedags/maskeradparty både det ena och det andra. Men nakenhet, 500 miles, superhjältar och skidåkare är ju faktiskt ett måste för en lyckad kväll.


Alla hjärtans dag


Bild från Maskeraden igår, snodd av Madde.

Har under morgonen börjat packa min resväska lite smått i ett smådesperat försök att bota alla hjärtans dags/söndags-ångesten som gör sig påmind ganska rejält för stunden. Om det funkar bra? Njaa.


Darling don't


Nu ba kör vi! Vi hörs (förhoppningsvis) igen imorgon kära ni.


Jag ska köpa vingar för pengarna



Sitter i skrivande stund och lockar håret inför kvällens maskeradmiddag. "Vad fan är det för jävla retard som börjar locka sitt hår klockan halv fyra på eftermiddagen?" tänker ni säkert nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Jag är ett retard helt enkelt. Och en blivande ängel. Blivande änglar lockar sitt hår i tid.

How can you look at me as if i was just another one of your deals?



Har kärat ner mig något så fruktansvärt i den här underbara låten som Felix fick mig att lyssna på, tusen tack för det!

Hjärtstillestånd

Och jag vill skrika så högt och hårt jag bara kan att varför. Vaför orkar du inte? Varför slåss du inte? Varför älskar du mig inte? Och medan jag sliter tag i dina händer och krampaktigt håller dem runt min egen kropp i ett desperat försök att sitta ihop ett litet tag till hoppas jag att du ska lägga märke till paniken i mina ögon. Släpp inte nu. Jag sa snälla, släpp inte taget om mig nu.

Party all night, sleep all day, and throw all my troubles away




Ja, jag är lite smått festsugen sådär. Men ikväll blir det dock till att tygla sig själv och stanna hemma, min alvedonfyllda kropp skulle nog inte palla annat.


I'm only halfway to the point of no return



Sitter i skrivande stund och pysslar lite med min outfit inför helgens maskeradmiddag. Vet inte riktigt om det är jag som är väldigt omogen och barnslig eller om det är helt normalt att ha "MASKERADER" som politisk åsikt på facebook. Hur som helst, maskerader RULES!

It's dangerous to live I am told

Ohoy kamrater! Är så vidrigt trött. Och vidrigt förkyld. Men skit i det och håll istället stenkoll på bloggen ikväll babes, för då säljer jag en massa plagg ur min garderob, billigt! Perfa ju.

Och när du känner dig tom så ska jag följa dig hem



Skola står näst på schemat! Ja, mitt huvud håller på att sprängas och ja, det känns litegrann som att jag håller på att svimma. Men jag ORKAR verkligen inte sitta hemma en dag till.

Spring 2010


Topshops vårkollektion är OFF THE HOOK! Jag älskar den, jag älskar den, jag älskar den.


Livet är bra fint ibland

Jahapp, ännu en dag fast ute på landet med näsdukar och halstabletter överallt väntar mig denna underbara morgon. Att jag har historiaprov idag, att min frånvaro bara stiger och stiger, och att jag åker till mexico om mindre än två veckor borde göra mig helt panikslagen. Men jag har väl helt enkelt lite för mycket feber för att orka bry mig. Fint det.


It's like rain on your weddingday



Tänkte bara visa dagens outfit. Otroligt fashionabelt sådär. "Jag kom in på Jensen"-tröjan (det absolut hetaste plagget nu i vår) kombinerat med ett par rosa duntofflor. I know you want me.

Surviving a cold



Med en tidning i handen, fruktsallad i munnen och Hellström i öronen ska jag nu fortsätta försöka överleva den här dagen. Ge mig sympati, tack!


Jag hjärta mitt immunförsvar



Förlåt för keff uppdate.
Men sanningen är den att jag har åkt på världens tokförkyldning. Det går inte en sekund utan att jag nyser och snorar ner allt i min omgivning, så att blogga är inte min högsta prio just nu. Hörs när nässpray slutar vara min bästa vän!


There's nothing left for me to say



Tjejer. Det finns nog ingen som är lika awesome som vi är. Men sen är vi på samma gång de mest skitsnackande, falska och elaka varelserna på denna jord. Det finns ingen som kan hugga någon annan i ryggen lika iskallt och enkelt som vi kan. Ibland orkar man bara inte vara en del av det.

Have you ever felt that you just don't care?



Efter att ha kommit hem från världens roligaste afrodans på Friskis har jag nu duschat och bytt om, och är nu redo för att "fira" Polaks födelsedag tillsammans med lite brudar. Detta ska göras med kakor och godis i alla dess former och (självklart) melodifestivalen. Myspys!


Who says

WHO SAYS I CAN'T GET FREE, FROM ALL THE THINGS I USED TO BE?

Helgplaner

Jag ska ta det så sjukt lugnt i helgen. Faktum är att jag inte tänker göra ett piss. Medans alla andra är ute och festar och skakar sina rumpor tänker jag plöja mig igenom alla one tree hill-boxar och göda mig själv med naturgodis. 


Kickboxning - min grej?



Gissa vad jag ska göra om några timmar? Jo, det ska jag berätta för er. Jag ska till Perrys gym med klassen och KICKBOXAS med världens LÄSKIGASTE man som lärare - Perry. Jag känner mig helt gråtfärdig.

I hope you'll find somebody who will love you like I do



Sova. Sova, sova, sova, sova. Inte ens om en handsome man med 8-pack skulle ställa sig framför mig och strippa just i detta nu skulle jag kunna slita mina tankar från hur mycket jag behöver sova. Jag är helt enkelt verkligen trött, vilket btw gör det helt okej att jag ser ut som ett retard på bilderna.

Underbara älskade

Lite back-in-the-days-foton. Enjoy!






Mamma och pappa


Jag, pappa och någon random babe




Mamma




Första året i Grekland






Till vildingarnas land



Vet ni hur SUGEN jag är på att se den här filmen?
Det må vara en barnfilm och jag må vara världens sorgligaste och patetiska tjej, men jag tror ta mig fan att jag är kär. I en film. Eller åtminstonde i reklamen.

No, I don't believe you



TV-serier
, det är väl ungefär vad som stått på mitt schema denna dag. Kvällen ska dock bli lite effektivare och ägnas åt att skriva en svenskanovell. Ja-a babes, mitt liv är precis lika insanely kul som det låter!


RSS 2.0