Lite bal flashback

Är så låååg...Men kvällen igår var iallafall grym. Först balen som var hur kul som helst, helt underbar stämning! Maja blev årets coolaste, jag blev jag Årets snyggaste och Balens drottning, och självklart blev min kavaljer Eric Balens kung. Hur grymt?

But there's somethings you just can't repair.


Jag är iallafall glad

Nu är jag hemma, nu ska jag hoppa in i duschen och dra en stor fet chill.

"he he du är rolig du. niornas bal i sunkiga bjk, hur mycke du än rakar dina ben, nopar dina ögonbryr blir de inte finare"
Svar: Vad spelar det egentligen för roll hur sunkig du tycker att vår bal är när vi tycker att det ska bli SKITKUL? Det är inte hur fin eller lyxig balen är eller inte är som kommer att avgöra hur kul vi kommer att ha, utan det faktum att nästan alla i vår underbara årskurs nio kommer att vara där :) Puss på dig!


Är det bal så är det!

Sy, fixa naglarna, stress, stress, raka benen, noppa ögonbryn, stress, fixa dekorationer, göra klart banden, stress, stress, (VART FAN ÄR MINA STRUMPBYXOR?!?), äta, åka till lokalen, stress, snälla snälla sluta regna, stress.
Som ni kanske förstår är jag stressad, men framför allt: JAG ÄR TAGGAD. Imorgon ska vi ha så jävla kul!

Sunny



Ta det lungt med solen barn.


Everywhere I am, there you'll be.



Lite random minnen från tiden på Björkvallsskolan. Nostalgi, javisst.































Björkvallsskolan hedras i bloggen!



Börjar med att säga att den här veckan kör jag ett "Björkvalls-marathon" med lite utspridda inlägg, minnen och bilder från tiden på Björkvallskolan. Vi slutar ju trots allt snart och lite hedring (säger man så?) är den gamla skolan värd ändå tycker jag!

Nu är jag frisk. Imorgon får jag hem min balklänning, på Fredag är jag ledig och på kvällen är det bal. Life's good people.

Grubbel..

Stresshysterin och media påverkar jämställdheten! Det är vad jag har kommi fram till efter några timmars grubblande. Ta min bror till exempel, han och hans flickvän vill skaffa barn och planerar då att köpa en ny bil, ny lägenhet, allt det där som man "ska ha" klart innan man skaffar barn, för så står det i alla tidningar och så säger dom i alla tv-program. 
Säg att man skaffar allt det där nya säkra, då får man ta konsekvensen med höga lån att betala och en ostadig ekonomisk situation, och då blir det ju mannen i hushållet (eftersom att han i de flesta fall tjänar bättre än kvinnan) som får jobba extra. Han kommer alltså inte kunna ta ut någon barnledighet, vilket gör att kvinnan automatiskt får ta den rollen, ta ut barnledighet i några år, och ge upp sin karriär.
KONSTIGT?
Jag påstår dock inte alls att barnledighet är något slags straff för kvinnan, utan bara konstaterar att stresshysterin i tidningar osv. när det gäller barn påverkar jämställdheten.
Klockan är 02.32 och jag kan vara helt ute och cyklar. Men det är jag fan inte.

Jag är cool. Pöss.

En aktiv Malin

Min Lördagskväll har bestått av filmkväll med tjejerna, och att göra klart banden till balen. Kategorierna som finns är; balens kung, balens drottning, årets mysigaste, årets coolaste, årets snyggaste och årets par.
Alla ni i björkvallsskolan, vem tror ni vinner respektive kategori?

For Emma, forever ago



Grymmaste skivan som någonsin har getts ut. Alla ni med Spotify lär ge det en chans!

Och det är bara Fredag!



Gårdagen var helt okej. Rätt död fest, men mycket roligt och blandat folk! Det var utomhus också, så man var ju inte bara lite kall och myggbiten mot slutändan. Somnade inte förens halv fem, och nu ska jag in till stan med mamma. Yey.


Jag saknar tiden när man blev glad av ett kinder-ägg




Nu ska jag skynda mig iväg till Viktoria, senare ikväll ska vi på feeeest.
Tonight I'm gonna shine and multiply. Puss.



The world spins madly on

Shit vad dåligt allt blev helt plötsligt. Nu ska jag gå och lägga mig, kurera mig hela eftermiddagen, kvällen och natten. Sen blir allt bra igen.

Success is like suicide

Jag håller på att funta lite på ett bra sätt att belöna mig själv eftersom att jag har sprungit 8 fucking kilometer idag, och det, mina kära läsare, är inte illa för en ungdom som skulle kunna jämföras med en liten geléklump med konstant tjock-andning. Nej nu var jag elak mot mig själv, det börjar faktiskt arta sig. Typ.







Dagens.


Högsta volym

Just because I'm losing
Does'nt mean I'm lost




Svar del.1

Har så fruktansvärt tråkigt att jag svarar på frågorna jag fått hittills. Får jag några fler svarar jag på dem på Tisdag eftersom att jag lovade att ni skulle få så lång tid på er ;) Puss.

Är du rik eller någonting eftersom att ditt rum är så sjukt fint och så?
Min familj har inga ekonomiska problem, men vi är absolut inte snorrika.

Har du sådär lockigt hår egentligen, eller hur får du det?
Nej mitt hår är spikrakt! Jag sover med knut (vilket gör mitt hår superlockigt), och ibland lockar jag det med en locktång också.

Jag är 170 och väger 45/47 kg, har du några tips att gå upp i vikt eller få större lår/vader?
Jag har aldrig haft problem med att behöva gå UPP i vikt, om man säger så. Men ät mycket "rätt" mat och träna till det! Jag vet att t.ex  ridning (som jag håller på med) ger stora lår, stor rumpa och stora vader.
Hoppas det var til någon hjälp!


Gillar du Oscar Milton mer än som vän?
Åh vad jag inte orkar med sånt här. NEJ jag gillar inte Oscar mer än som vän, vi är knappt ens vänner längre.

Har du hållt på med Marcus Jansson?
Det skulle man nog kunna påstå ja.

Ska du verkligen ha den där balklänningen på balen?
Yes! Jag vet att den är överdriven sötnos, men jag älskar't ;)

Hur fan gör du för att se så bra ut?
Absolut ingenting, och du ser nog minst lika bra ut som jag gör!

Vad hände mellan dig och Marcus?
Inte så mycket alls faktiskt. Det kändes inte 100% rätt ens från början, så det gick aldrig speciellt långt.

Vilken är din favoritaffär?
MQ.

Har du några speciella planer inför sommaren?
Jag ska till Umeå och sommarjobba i två veckor, sen bor jag ensam hemma resten av sommaren...sååå då ska jag ha kul!

Vem är din största förebild?
Bea Klein

Hur mycket pengar spenderar du på ditt utseende i månaden?
Max 1000 kronor, och det är då mest på kläder, jag solar t.ex  aldrig solarium och så.

Vem är killen du tänker lite extra på?
Det skulle jag aldrig berätta i bloggen, speciellt om det inte är officiellt. ;) Men jag kan säga så pass mycket att det finns en kille jag tänker lite extra på. Och det känns ap-bra.

Gillar du att ta den oralt eller analt?
Analt. Lätt.

Var det ett lätt val att gå med Eric på balen?
Ja! Han är snyggast i skolan och en väldigt god vän, så det var ett super lätt val.

Är du kär i någon, isfåfall vem?
Nej inte kär, jag blir väldigt sällan kär.

Hur lockar du ditt hår?
Med locktång.

Har du pojkvän eller någon på G?
Jag har ingen pojkvän. Och jag hatar verkligen ordet "på G", vad är det egentligen liksom? Saker och ting visar sig alltid så småning om (speciellt här i björklinge) så skaffar jag pojkvän lär ni inte missa det. ;)

Vem fan är Malin Frisell?



Fråga vad ni vill. Svaren kommer på Tisdag eller Onsdag, så passa på att fråga nu för i helvete!

I'm in love with a fairtytale

Hola, goddagens, var hälsad, wingapi osv. Jag ligger här i soffan och äter banan, gött.
Kom precis hem från Björklinge där jag har varit på "möte" samt kollat på Vickis lillasysters fotbolls match. Mina planer för resten av dagen är att dricka te och helst inte röra mig en endaste millimeter. Dags att söndags-slöa.


Dagens.

Lista

Tänkte köra på en ny lista varje helg! Och dagens ämne: Tre saker jag är riktigt trött på.

1. Mitt utseende
Jag är inne i en period då jag knappt kan se mig själv i spegeln utan att spy (överdrift är min grej, okej?) och måste ha en drastisk förändring NU innan jag anmäler mig till Sveriges fulaste barn 09.

2. Skolan
Björkvallsskolan, det var kul så länge det varade. Men nu vill jag verkligen bara ha min avslutnings-ros, mitt "klassens lilla blondin"-kort och dra vidare mot nya äventyr.

3. Choklad
Det finns nästan alltid någonstans...och man lyckas nästan alltid springa på det. Och KAN man motstå det? Nej.
Bye bye till beachen 2009 då.

You're my world

Igår var det grillkväll hemma hos mig med några underbara brudar som stod på schemat.
Det var underbart!





YÄYÄYÄYÄ :D

HEJHEJHEJ hur är läget allihopa? nu är det såhär att eric arvid och calle ska göra det här blogginlägget och vi får väl se hur det går.. malinspringer runt o dansar o stilar till det, och vi tänkte berätta lite om.. hockey?  Nu är de ju såhär att washington åkte ut mot PITTSBURGH och de var ju jävligt skönt :D mensen har vi ju carolina hurricanes och chicago blackhawks kvar , lol och detroit ofc ;D OCH ALLA HOPPAS JU NU PÅ ATT PITTSBURGH SKA VINNA! eric hejar på detroit men innerst inne så hejar han på pittsburgh. :) och detär ju typ bara 17 skoldagar kvar? så jäääävla skönt!!!!!!! och eric och malin kommer ju bli ett jätte fint par på balen hahaha :'') eller hha?jaaaja dom som är här är ju iaf typ.. arvid eric calle wickiz madde maria amanda clara maja millan hahahah:D men jajaj vi ska dra snart innan malin börjar spårahaha! :D

SNUSKIGA HÄLSNINGAR; ERIC ARVID CALLE ! puss på rumpan och nyp i stjärten <33

Har du status?

Status är inte att ha många vänner, status är inte att vara snyggast i stan, status är att vara en av de mest besökta sidorna på Filips dator.


It's our time to shine

Tid. Allt vi i slutändan kommer att behöva mer av är tid. Tid att sitta ner, tid att resa sig upp. Tid att fundera på om det verkligen är värt att spendera tid på att försöka resa sig upp igen, eller hur mycket tid man är villig att offra genom att inte göra det.

Tid är allt vi vill ha. Lite extra tid att spendera med personerna man inte kommer att träffa igen efter sommarlovet, lite extra tid att visa dem man älskar hur mycket dem betyder, och berätta för dem man har älskat hur mycket man saknar dem. Tid att stanna upp och se på alla dem som på ett eller annat sätt förändrat ditt liv, och lite tid till att gå vidare.

 Allt vi i slutändan har lagt våran tid på är att försöka lyckas, "bli något", men kanske har vi alla redan lyckats bara genom att stå här idag. Bara genom att i slutet av dagen fortfarande sitta ihop.


HEY YO

Har stekt i solen hela eftermiddagen, och dödat en liten bebismyra. Stackarn.
Nu ska jag in till Uppsala stad och se på teater med mina klasskompisar, så vidare uppdatering får ske ikväll.


Världens (och då menar jag VÄRLDENS) godaste glass. Prova den, det är en order.

My head's a broken record

Mjukisbyxor for the win. Varför klä sig fint om man ändå inte känner sig fin?

Prepare your broken wings

Efter en riktig pain inte the ass-skoldag åkte jag in till Uppsala med Mami och fikade, samt köpte skolavslutningskläder. Nu ska jag plugga lite Spanska och knarka halstabletter (får inte bli sjuk, får inte bli sjuk), möms.


Awesome!

Slänger upp lite bilder på mitt "nya" rum som kompensation för att jag inte hinner skriva något. ;) puss!










X telling me about the lost of something dear

Kul att jag har pluggat sen sex, nu är klockan tio. Svenska redovisning, svenska affisch, engelska redovisning, matteprov, buddhismprov, spanskaprov...och allt det bara tills imorgon. Kids, nian suger apa.



Plugg-paus med kvällspromenadis.


Girls don't JUST wanna have fun



FÖR ATT VI ÄLSKAR KVINNOR MED MAKT!

And all my pain would be in yesterday

Igår var en riktig Vickis-dag. Planen var att vi skulle in och träna på Friskis efter skolan, men jag fick en mag-attack på väg till bussen, så det var bara att vända igen. Bestämde mig iallafall för att stanna hos familjen Hübbinette efter det, (Varför inte? Jag bor ju redan mer eller mindre där.) och efter ett tag kom också Elias, Rikard och Emil. Vi kollade på tv hela kvällen och tog en promenad i ösregnet tillsammans, det var mys, jag älskar regn!



Idag är jag barnvakt, dock inte åt någon söt liten sovande bäbis, utan åt min extremt uppmärksamhetskrävande hundvalp. Helgen ser för i övrigt ut att bli tämligen händelselös, mitt liv är inte så fartfyllt för tillfället, men samtidigt tror jag att det är precis vad jag behöver just nu.




Michelle Featherstone - Coffe and Cigarettes

Dagens funderingar

Undrar varför jag är så trött fastän jag har sovit konstant i typ 3 dagar? Undrar hur mycket lättare livet hade varit om det hade gått att pausa lite då och då? Undrar varför ingen kommenterar min blogg längre? Undrar om Göran Persson någonsin fastnat i en vakum-toalett, och undrar hur länge han satt där innan han kom loss? Undrar hur mycket frånvaro jag har haft det här året egentligen? Jag borde nog gå om nian...
Bad day.

Update:
Nu har jag iallafall köpt en balklänning, en sak att stryka från "to do-listan". Den ser ut exakt som på bilden, fast med rosa rosett istället för röd...Jag kommer alltså att se ut som om jag ska gifta mig/provspela som gräddbakelse, men annars är det nice.


I'M MR. LONELY

De senaste månaderna har utan tvekan varit de konstigaste i mitt liv, jag har aldrig känt mig så fruktansvärt ensam förut! Är jag kär? Går jag igenom någon slags 16-års kärleks kris? Eller är det kanske bara så att jag är allmänt pilsk? WHAT'S THE DEEEAL EGENTLIGEN?!?


My way..



If I had my way, I would spend the majority of my life kissing you.


Bönder i hjärtat

Idag är jag hemma från skolan, och har i stort sätt inget kul att berätta, så jag bjuder på lite bilder från avslutningsfotograferingen igår. Peace.



(klicka på bilden)

Starting over

Jag orkar inte vara arg. Jag orkar inte vara sur. Jag orkar inte heller vara besviken på att ni aldrig hör av er längre, jag orkar inte tänka på allt jag hade som gått förlorat, jag orkar inte slåss mer, jag orkar inte kämpa för något jag inte ens är säker på att jag vill ha längre, och jag orkar inte längre inbilla mig att det - allt det här - är något annat än ett spel. Jag orkar inte vara en del av det sociala spel vi alla borde ha vuxit ifrån för länge, länge sedan. Jag ger upp, jag lägger mig. Grattis, ni har vunnit, ta allt det ni vill ha. Jag är hellre helt ensam, jag är hellre sedd som en komplett nobody, än är en del av allt det här.

Molle






Dagen efter

Valborg var ju..off the hook, om man säger så. Orkar inte skriva nåt om den, men lägger in ett par bilder från dagen, på kvällen lyckades jag tyvär inte fota något.
Idag ska jag kolla film. Och äta. Och kolla film. Och...äta.


Myspys i stan med Rikard, Vickis och Luke.





Senare kom även snyggingen Clara för att hålla oss sällskap.


Mina andra snygga vänner, Amanda och  Viktoria.








By the way, it's Friday...and I'm fucking in love.

RSS 2.0