Du kan bli hel igen

Nu åker jag om några timmar. Vill passa på att tacka för alla fina ord och kommentarer, ni är bra fina. Jag är inte säker på om jag kommer att blogga från Mexico eller ej, om inte så hörs vi igen framåt våren! Adios.

You will always be the sadest part of me



Just nu: Väntar på taxin efter en mysig morgon med julkalendern och vaniljyoghurt med hemmagjord müsli. Ikväll blir det förhoppningsvis Idol-mys med nära och kära!

Sushi



Har precis ätit en middag bestående av sushi (suprise suprise!) med min fina mor. Nu ska vi slänga oss handlöst ner i soffan och glo på film som de sanna soffliggare vi är. Man måste ju leva upp till sitt rykte vet ni.

Bara så länge våra hjärtan klarar av att slå


Julstämning i form av gröt med kanel.


Påpälsad till max och med kaffekoppen i högsta hugg!


Mitt rum på Ätis.


Dagens sysselsättning och tidsfördriv - pussel.

Bilderna ovan beskriver min dag i stora drag. En mysig långfrulle på hemmaplan, följt av en dags pussel-läggande och filmtittande på Ätis. Har även hunnit med en del frysande och halkande under dagens lopp. Kärlek till vintern!

Vägen till frihet



Måste bara tipsa tusen gånger om krönikören Annika Marklund, världens-mest-fantastiska-krönikör. Jag köper slaviskt Sofis mode varje vecka endast på grund av Annikas krönikor. Så jävla bra.


Sprid ut bensinen över solnedgången



Plans of today: Ätis till klockan fyra följt av vaccinering och en tripp till Gränby C med mamma, det ryktas att det blir hämt-sushi till middag ikväll. Hallelujah!

RSS 2.0