Värm mig och andas åt mig



I Tisdags var jag bortbjuden på middag och såhär såg det ut då. Hängde med den lite äldre generationen, drack vin, åt kanske världens godaste gravlax, tittade ut över sjön i kvällssol och kände mig lite som i en Pripps Blå-reklam ungefär. Så fint så.

Du kommer aldrig behöve ljuga igen, och du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen








Köper egenplockad sallad och färska jordgubbar och äter i kvällssolen, sträckläser romaner om olycklig kärlek, doppar tårna i ett lite för kallt sjövatten och vaknar alldeles för tidigt varje morgon. Att byta ut Uppsala mot Umeå känns lite som att byta ut frysta jorgdubbar mot färska. Om jag nu inte helt tappat fattningen om hur det känns att vara lycklig så är det nog ungefär såhär.

Nothing hurts, but then again I can't feel at all



Inget får hjärtat att klappa lika hårt som ett par perfekta skor. Speciellt inte om dom är mörkgrå och Jeffrey Campbell inspirerade.

For you I bleed myself dry



Höga alkoholhalter, glada männniskor, snapsvisor, sömnlöshet och mat-ångest i en enda stor härlig röra. Det var en fin midsommarafton. Lite regnig, men fin.

Midsommar



Glad midsommar alla små hjärtan! Jag befinner mig i Umeå med blommor i håret och nu ska jag dansa runt en midsommarstång och dricka snaps.

Ge mig två sekunder innan du ger upp

 

Såhär ser jag ut när jag beger mig mot sjukhuset för att operera bort en leverfläck. Kör på helsvart för att hedra den stackaren.

I was a heavy heart to carry with feet dragged across the ground, and he took me to the river where he slowly let me drown



Lunchade med Vick på Coffehouse by George här om dagen. Så himla goda sallader att man jublar litegrann inombords varje gång man tar en tugga. Ät där!

Det var inte jag som sa att du glömmer snart mig


I lördags var jag på en mysig födelsedagsmiddag hos två söta tjejer. Emma och Bim.


Elin och Elin från min gamla klass var där.

Söta Anna och Viccan också.


Vi åt god mat som smakade lite som sommar och drack rosa bubbel. Sen sjöng vi för födelsedagsbarnen och gav bort presenter och drack lite mer innan det droppade in mer folk och middagen blev till fest. Fin kväll tillägnad två väldigt fina tjejer.


Du vill ha svart, du vill ha vitt, du vill ha mig



Idag vaknade jag upp med den värsta förkyldningen ni kan tänka er. Jag känner mig litegrann som om jag kommer att dö. Så jag äter jordgubbar och lyssnar på Ane Brun och väntar på bättre tider.

Open me up and you will see I'm a gallery of broken parts


I Fredags firade jag och ett gäng fina tjejer att det var helg igen. Det gjorde vi genom att gå på fest hos Henrik.


Vi började med lite drinkar vid mitt köksbord. Och pussar och lite frågelekar och så.


Efter det tog vi oss den korta biten till Henriks altan där väldigt mycket fina människor lyssnade på musik och rökte och så. När kvällen blev till morgon åkte vi hem och åt pannkakor och sen sov vi. Och det var den fina men väldigt kalla fredagen!

Alla här vill vara någon annanstans







Alltså, titta på honom. Han är det meningsfulla jag har i mitt liv just nu. Något att krampaktigt hålla sig fast vid. Med båda händerna. Min lille prins.

Den och jag

Det finns inga piller i världen som rår på den. Inga tricks, inga tårar, ingen vädjan. Den förstör precis allt i sin väg och att be om nåd hjälper inte alls. Det tar flera dagar att städa upp efter den när den går. Flera dagar av ständig reparation innan man ens vågar prova på att leva igen. Och ibland orkar man inte ens försöka. För man vet ju så skrattretande väl att den snart är tillbaka.

When winter comes it will take us all



Solar, varvar nybakade scones med jordgubbar och klär mig i vit långkjol från HM's Concious collection.
Mamma är glad och gör sushi och i bakgrunden spelas Oh, Harry. Idag är en bra dag.

Please don't talk to me, I fall in love so damn easily


Tänkte att nu lägger jag upp en massa bilder jag tagit i veckan och inte hunnit lägga upp. Här är till exempel en fin Amanda som jag hängde lite med i Lördags kväll.


Och här är ett glas vin en varm kväll.


Här är två tjusiga bilder från junior-SM på Strömsholm i Torsdags.


Och här är lite mat. Såklart. Min och mammas obligatoriska sushi-lunch på Gränby centrum.

Jackson five from a carstereo singing "I want you back, want you back"



Såhär såg jag ut här om dagen. I torsdags för att vara exakt. Tunika från loppis och finaste halsbandet i världen från Indiska!

Vi som har hjärtat fullt av hål


Igår var det lite grillfest hos världsfina Andrea. Många söta flickor och pojkar fanns på plats.


Bland annat Lisa och Erica.


Och detta fina gäng. Emma, JP och Vickis.


Det var så himla fint väder och vi spelade kort, njöt av sommarvärmen och jag drack kallt vitt vin med Loka i.



Kvällen hann även med att bjuda på en del dans, studsmatta och annat smått och gott. Mot småtimmarna cyklade jag hem med Lisa och kände att nu är det verkligen sommar. Och så var fredagkvällen slut.

Jag orkar inte springa mer





Idag har jag njutit av stämningen på Strömsholmstävlingarna iförd magkort och shorts. Och det var ju lite dumt för jag är ju så himla frusen av mig. Men det var väldigt mysigt ändå.

The only way her heart will mend is when she learns to love again



En organiserad garderob och god mat samt lite nät-shopping från Nelly för att fira. Perfekt!

Kaos



Låt mig få presentera: klädkaoset. Rensar min garderob och inser att när andra samlar på frimärken samlar jag på blommiga klänningar och skira tunikor. Det är en dyr hobby.

RSS 2.0