Tonight I'm taking back my love




Fest hos Oskar!
 Vid min sida på dansgolvet har jag några av mina kära kompanjoner, Ebba och Elin. Vi ska väl festa järnet ungefär. MUY BIEN!

A good excuse to be a bad influence

Jag har städat mitt rum till PERFEKTION. Jag har till och med putsat min TV, det kanske beskriver graden av perfektionism som rinner genom mina ådror? Vissa kommer från en släkt av tappra krigare, själv kommer jag från en släkt av maniska städare.









Kusinkväll!








Vi är så fullproppade med kladdkaka, äppelpaj, godis och andra onyttigheter nu att vi bokstavligen spricker snart. Men vi försöker se posetiviteten i det hela - skulle Sverige plötsligt lida av dramatisk hungernöd, då är det vi som överlever!

Du slängde bort mig




Idag kommer min fina kusin Sarisen med familj på besök och stannar över helgen. Herre min gud vad längesen det var jag träffade den bruden! Hon är förresten den enda personen jag känner som är flera centimeter kortare än mig trots att hon är 91a, LYCKA.

Fashionbruden liksom



Förberedd till max. Underställ + tjocktröja + vindjacka + mössa + mjukisbyxor funkar helbra!

Andreas Wijk, igen...



Jag AVGUDAR ju verkligen den här killen. Låt drägglet flöda!

Come on skinny love, just last this year

Trots att jag mår apa och min lunch konstant känns som om den är på uppväg, så ska jag pallra mig ut i kylan en liten stund för att få krama om Amanda och Clara. I need it. Jag har en känsla av att det är värt det.


Onsdag är den bästa dagen på veckan



Jag älskar Greys anatomy. Jag älskar Greys anatomy så mycket att jag är sugen på att bli läkare trots att får kvälvningar av blod och får ont i varenda liten inälva bara jag ser en sjuk person. Det är äkta kärlek.


Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild



Idag är jag knappt exsistensberättigad.
Dagar som denna är alla rykten och allt skitsnack om mig sant som fan, och lite smått dödligt dessutom. När blev jag så sjukt messed up som människa egentligen? Här ska tröstätas för kung och fosterland!

Hur trasig du lämnade mig

Nej nu orkar vi inte.


I want to wake up where you are

Jag ska ägna dagen åt att städa mitt rum som antagligen måste beträdas med bulldoser pga alla kläder på golvet. Jag kan nog faktiskt vara en av världens minst organiserade människor när det gäller rumsstädning! Smuts i mitt hjärta.

Men det är dina svar jag hör



Gillade inte Mimikry alls från början, men OJ vad jag har kärat ner mig i den här låten.

On the road



Det var med motiveringen "annars hade busschaffören fått lida istället" som Viktorias mamma gick med på att skjutsa oss till Alex igår trots vårat extremt övertaggade tillstånd. Hon är nu värd ett x antal guldmedaljer!

Ta emot mig då, sätt ihop mig då

Mjukisklädd från topp till tå sitter jag och avnjuter mitt dagliga intag av Winnerbäck. Mina planer för kvällen är väl i stort sett bara att laga mat tillsammans med mamma, och har jag riktig tur får jag manligt sällskap lite senare på kvällskvisten. Perfa ju!


Baby we can do it all night



Vilken JÄVLA kväll det blev. Jag hade verkligen sådär helt sjukt kul nästan hela tiden! Idag är jag lycklig, och nyförlovad är jag också.


MASKERAD!



Polismössan sitter som en smäck, puffran finns på plats. I'M READY TO ROLE. Vi blir ett jätte gäng ikväll då både några av "de gamla godingarna" och några av "de nya godingarna" kommer att infinna sig vid min sida på dansgolvet, jag är i extas!

Spanska högtider turns us on!




Sitter i skrivande stund i en av Jensen educations lektionssalar med Emmis och Elin. Vi förbereder oss mentalt inför våran spanska redovisning med hjälp av diverse yoga-rörelser som Elin och Emma demonstrerar på bilderna ovan.

Optimist? Javisst!

Sitter och filar på min utklädnad till morgondagens maskerad med Markus "GUDEN" Krunegårds underbara stämma i bakgrunden. Funtar dessutom på om man kanske är lite väl optimistisk om man planerar att kränga på sig en tröja från BR i storlek 140 vid 16 års ålder?


All the crazy shit I did tonight



Känner mig ganska rejält taggad på helg, och framför allt HÖSTLOV just nu. Att den kommande veckan är fylld med festligheter i form av maskerader och annat smått och gott gör ju inte det hela mindre lockande precis. Jag ska utnyttja den här ledigheten till MAX. Kör tills du dör?


I bröstet där hoppet bor var det tomt



Status: Deprimerad och irriterad. Fulhetsfaktor: Oroande hög. Behov: Helg och lite extreme utseende-makeover. Slutsats: Det här blir antagligen inte den bästa dagen i mitt liv!


Saker jag nästan alltid får höra



I rangordning.


6e plats: Att jag har udda smak på killar.
Tydligen är det inte speciellt många som har samma smak på eye candy som jag har, vilket ju bara är sjukt. Men fine, mer över åt mig!

5e plats: Att jag är lik min mamma.
Ofta inleds meningen också med "det här har du säkert hört förut, men...". Och ja tack, jag har hört det förut. 9464637 gånger ungefär.

4e plats: Att man blir chockad när man hör mig prata för första gången för att man förväntar sig att jag ska ha mycket ljusare röst än vad jag har.
Det måste betyda att folk som inte hört mig prata ändå har en ganska tydlig fantasi-bild av hur jag ska låta. Creepy.

3e plats: Att jag inte ser ut som en "ridtjej".
Fråga inte mig hur en ridtjej ser ut. Men tydligen ser dom inte ut som jag iallafall!

2a plats: Att jag ler och skrattar hela tiden.
Well I KNOW. Jag har svårt att tygla mig när det gäller just skratt. Jag tycker väl bara att allt är hysteriskt kul helt enkelt.

1a plats: Att jag är kort.
Som om jag inte redan visste och klådde upp mig själv för det då och då så får jag höra det precis hela tiden. Vart jag än går så är min längd - eller snarare min brist på längd - där och hemsöker mig. Najs.


Du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks




Nu bär det av till stan för att luncha på Chagall med mina små älsklingar innan skolan börjar. Skönt ju!

Dagens låt: Melissa Horn - Vem lämnade vem

Livet är för kort och Sverige för litet

Om man lyckas glömma bort att man har tema-dag och börjar klockan nio istället för klockan två så är man en mycket lyckad person. En mycket lyckad person med mycket bra minne. Meet Malin Frisell liksom. Jag är bra! Och just det, jag bloggar tydligen igen nu också.


BLOGG-PAUS



Jag vet inte om det är jag, eller bara kvällsdepressionen och överflödet av p-pillers-hormoner som talar. Men med detta inlägg säger jag adjö och tack för mig! Jag inleder nu en blogg-paus på obestämd tid, eventuellt för all framtid. Ej diskuterbart. Puss på livet.

All i ever wanted was you, you, you



Nu ska jag till sjukhuset, som vanligt. Ett stort jäkla hallelujah på det.

NEJ till vinterjackan 2009/10

Jag tänker göra ett massivt uppror gentemot vinterjackan i år. Hellre får jag köldskador. Hellre fodrar jag min höstjacka med kaninungar. Heller insinuerar jag in brinnande lava under huden. Vinterjackan är det fulaste plagget som finns.

Mot Enköping!

Önskar att jag hade en lugn händelselös söndag framför mig, men så är icke fallet. Jag ska snart åka till Enköping i regnet och tävla på min lilla polle. Jag är trött. Vad hände igår egentligen? Vi tar det sen.


Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?


You and I, the special two

Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen igår. Den började grymt bra hos världens finaste Ebba med några riktiga toppenbrudar, men slutade inte bra alls, utan snarare med något som liknar en panikångestattack på en busshållsplats och någon som inte alls ringde. Börjar bli lite av en vana för min del nu för tiden att saker och ting inte slutar någe vidare. Ja ja, ny kväll med nytt slut betyder ny chans?


Kvällens värd igår, snygg-Ebba.


Believe me, I'm lying

Det är sannerligen liv i luckan här hemma just nu ska jag säga er. Mamma har någon slags försenad medelålderskris och far runt i 180 km/h och möblerar om hela huset i princip! Tummen upp för det. Oroar mig dock lite över min egen framtid, då min medelålderskris förmodligen kommer bestå av en gurkodling eller något liknande. Men den tiden den sorgen?


Tre högst onormala ovanor jag har

1. Jag måste höra ett "klick" när jag släcker min badrumslampa, vilket betyder att jag kan behöva släcka en sisådär 3-4 gånger då det gäller att ha en viss teknik.

2. Om jag är avundsjuk på någon så små-stalkar jag personen genom att konstant läsa personens blogg eller hänga på personen i frågas facebook dygnet runt i princip. Läskigt?

3. Jag har en ohälsosam kärleksrelation till oboy konsumerar ca 4 kg per månad.


Amanda bara kör!


Nu kan du få mig om du vill

Dagen har fullständigt tillägnats min so-analys om duktighetssyndrom. Var så taggad på att göra något bra att jag glömde bort tiden. Och jag som hade planerat att både springa och spinna idag, men det löser jag en annan dag. Jag har en brinnande pojkväns-abstinens nu för tiden, men det löser jag också en annan dag.

Ni har väl förresten inte missat den nya kategorin?

Min helande tröst




Nytt!
Jacka från H&M, overknee-stövlar från Scorett, "kängor" från Dinsko. Höstmodet 09 är min potentiella soulmate. 


På dansgolvet slår trasiga hjärtan



Se mig. Hör mig. Rör mig. Jag behöver det mer än henne. Hon kanske är mycket snyggare än mig. Men jag behöver det mer. Se mig. Titta in i mina ögon; dom är bruna, ser du? Jag är speciell. Säg att jag är speciell. Håll om mig. Håll ihop mig. Säg orden som får mig att existera för ett tag. Och låt mig inte sluta dansa. Rädd för att sluta. Stanna upp. Ett stopp betyder att jag behöver tänka. På honom. Så låt mig dansa nu. Och se mig. Jag är lycklig ikväll. Jag är tjejen med leendet. Imorgon bryter jag ihop. Men det behöver ingen veta. Imorgon är jag elva centimeter kortare. Men det behöver ingen förstå. Jag är inte vacker dagen efter. Men det behöver ingen se.



Ny kategori: Skrivet

Skin, som den sol du är



Fika med AP och eventuellt Viktoria i stan is what's going on. För i övrigt så är jag vacker som en dag, solen skiner och fåglarna kvittrar (läs: jag ser ut som darth vador, det regnar och fåglarna har dött).

Andreas Wijk



Aldrig förut har man väl varit så nära att slicka på sin dataskärm. Vilken jävla man, kolla stilen! Jag ska stalka den här killen, alternativt hålla honom inlåst i min källare tills han blir kär i mig.

Kvällen igår...

...Började med finaste brudarna hemma hos Ebba, och fortsatte sedan på fest hemma hos David. Success!











Ett helt vanligt återfall



Från missbrukare och beroende till ren. Från abstinens till frihet. 
Jag är för tillfället på någon slags avgiftning dygnet runt. I will do this.



I just want back in your head

Dagen har mest bestått av träning i alla dess former och extrem-städning av huset. Jag och mina halvtyska muskler har sammarbetat ganska så rejält idag alltså. Vi vet hur man presterar.

Nu:
biodags!

Gårdagens inköp


Halsband - H&M

RSS 2.0