Leaving my troubles behind

Happ, då var det dags då! Umeå och ett natt-tåg som ska ta oss dit väntar. Igår hade jag ångest, men idag känns det mest skönt att komma bort ett tag.

Nu ska jag fiska, sola, glömma, och bara leva det lantliv jag förtjänar i några veckor. Vi hörs!


Amanda i Umeå förra året.

TrendsättarN

Min foundation är (efter en veckas solande) alldeles för ljus, och min maskara har sprungit bort. Så ikväll ska jag partaja med fel hudfärg och osminkade ögon, ny trend perhaps?


I was definitely made for theese times

Vilken galet lökig dag. Jag, Amanda och Molle har varit ute hela dagen. Bad, promenad, solande, vp. You name it!


Ta mig om ni kan, sikta och skjut

Undrar varför man måste hata varandra hela tiden? Det finns alltid någon att hata, någon att kolla snett på, någon att prata skit om.
Jag är tydligen galet hatad, det fick jag reda på här om dagen. Det är konstigt tycker jag, jag har alltid sett mig själv som en snäll person. Inte "psykolog-snäll", men hyfsat trevlig och hyfsat vänlig. Jag är tjejen som ler åt okända människor på stan! Sunny-Malin ju!
Eller? Jag kanske är en bitch, bara att jag inte har märkt det själv. Vem vet.

You shook me all night long

Det är dagen efter. Det är stökigt, vi har ingen mat, ingen dricka och orkar inte handla. VI ORKAR INTE GÅ UT MED SOPORNA.



Bilder från i Fredags innan jag och Amanda åkte till Öregrund.

We're bound to linger on



You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me


Dom vet ingenting om oss

 


Imorgon åker jag till Öregrund med mina bästa vänner, det kan inte bli dåligt helt enkelt! På Lördag är det Björkis som gäller (tradition for the win) och jag förväntar mig att se just dig där, så be there.
Bloggen lider lite just nu, förlåt.


My face is all wet cause my day was rough

Ikväll/inatt har jag badat i Björklinge. Åh vad jag älskar att jag har mina vänner.








Det är inte alltid lätt

Ensam hemma 3. Mamma och pappa åkte imorse, nu väntar två veckors ensamhet...eller tvåsamhet, Amanda kommer nämligen hit ikväll och bor här tills den 28;e. Då åker vi till Umeå i lite mer än två veckor. Bloggen kommer att få lida känner jag, värt att ha kvar den eller ej?

Pyss.

The end

När man vaknar upp med ett stort blodigt sår på knät, sugmärken på halsen och en okänd dvärg i skepparkavaj  i sängen, då är det illa. 
Det är dock inte min situation! Gårdagen var lugn och jag åkte hem tidigt med pappa, känner mig relativt otaggad på det mesta sen mr.X försvann ur mitt liv. Heeeeh.

Men nu har jag iallafall slutat nian, jag har sommarlov, det känns bra. Det känns jävligt bra!








Man måste ju bli liiiiite sensitive?

Nu kom ångesten! JÄVLAR.
Med stolta steg och en hel del gråt i halsen ska jag lämna allt som har betytt så mycket för mig. Imorgon ska jag en sista gång minnas alla skratt-attacker, en sista gång ska jag ta vara på lyckan av att varje morgon bemötas av mina allra bästa vänner, en sista gång ska jag ta mig tid att se tillbaka på tiden i Björkvallskolan, den tiden jag aldrig kommer att få uppleva igen. 
Här skrevs vår historia, och någonstans i de rödmålade väggarna, i de så många gånger nedslipade bänkarna i uppbehållsrummet, i alla klassrum, finns vår historia kvar för all framtid.
Ingen av oss är samma person idag som vi var när vi klev in i Björkvallsskolan för första gången för tre år sedan, men vi har alla något gemensamt. Vi går allihopa för sista gången som en klass till kyrkan imorgon, vi kommer alla att springa ut ur samma skola genom samma gång av människor till deras applåder, vi har nog alla hatat den skola vi kliver ut ur som elever för allra sista gången. Vi har nog alla älskat den plats vi tillsammans lämnar bakom oss, en gång för alla. Vi har alla varit en liten del av en stor historia.

I'd rather pretend you're here

Jag sitter - lite halvskabbig i huvtröja och mjukisbyxor - och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka in till stan. Är ledig från skolan idag då jag ska på sjukhusbesök och allt jag kan tänka på är att....IMORGON ÄR SISTA SKOLDAGEN.




Burn the fucking ball

Nu ska jag ut och träna på att spela brännboll.
På Torsdag har vi brännbolls-turnering och gissa vilka som ska ÄGA? Damn you 9A, damn you....
Vi är tjejerna som kommer att komma fullt utrustade med springskor, sport-bh och ett eget slagträ. Know you like it.




Vi ÄR söta.


Jag är wonderwoman

Hola. Jag har varit ledsen hörrni, big time, därav den kassa uppdateringen. Men det är bra nu, bättre. My head is off the ground. Kalla mig wonderwoman.

It was depressing to realize that I was'nt the heroine anymore




 



You're spinning my head right round

Aloha! Sitter just nu och målar mina naglar och sörjer över att jag inte har några kläder. Det är Fredag och ikväll ska jag festa.....i Björklinge. Hur det går återstår att se!


Elin, kvällens snygga partey-company.


You got me begging you for mercy!



Håller er undan från pojkar, kids.

Kolhydrats-konsumering

Jag äter bara potatisgratäng. Det är sant. Jag har bytt ut all min någorlunda normala kost mot ren potatisgratäng. Tur för mig att det blev ca 100 portioner potatisgratäng kvar efter balen, och de är nu mina. Bara mina. He he he...



Dry my eyes so you wont know

I Måndags spenderade jag, Clara och Vickis hela dan på stranden...Det är inget man tror när man känner på vädret idag inte! Sånna här dagar kan man ju inte riktigt låta bli att ångra att man inte smög sig ner i Sofie eller Lindas resväska innan de jävlarna drog till Turkiet. Suck.






This town is my only tissue

When ever you deside to let go
Call me, let me know
I will hold you while you break

So if I start crying
it's just cause I'm tired
I remind myself that I'm cleaner now
and that sooner or later, I will breathe somehow

RSS 2.0