Jag hör att du träffat någon och jag hör att hon är allt jag inte var



Snyftar mig igenom Bara kärlek kan krossa ditt hjärta av Gunnar Ardelius. Fullproppad med Håkan Hellström-citat och annat brutalt fint.
Läs denna bok, okej? Alltså verkligen. Läs.

Kommentarer
Postat av: linnea

Det är det som är min rädsla! Har varit sjuk så länge, testat så många vägar så känner att antingen gör jag som så nu att jag kör enligt läkarnas ordinationer till punkt och pricka, även om jag hatar matscheman och känner att jag blir ett ännu större kontrollfreak av dem, tar chansen jag ev. kmr få till dagvård. Eller så går jag min egen väg helt, det enda jag hittills inte riktigt testat. Dvs. börjat testa mig fram. Vet ju ungefär efter alla matscheman hur man ska äta, men utan att behöva känna mig så låst liksom.. Visst skulle jag kunna gå utanför det nu med, köra lite mer på känsla, men då känns det som jag gör sååå fel eftersom det talar emot behandlingen, eller vad man ska säga.. Ja, jag tänker antagligen för mycket. Men tack så mycket för alla dina svar! Ger mig lite mer klarhet. Jag är som sagt livrädd för ND's (drack det i behandling för flera år sedan), och tycker det är så konstigt att det tycks skilja så mycket mellan vissa - vissa behöver som du säger samtliga 6 mål + ND's, medan andra klarar av viktuppgången på 6 mål/dag, och det gör mig så förvirrad.



Kan förövrigt inte förstå hur du kunde väga så lite, du som ser sååå smal ut enligt mig nu! Det är det jag är rädd för också.. Som smalast kan jag i efterhand se att jag såg rätt sjuk ut, men nu när kilon börjar ticka på så känner jag mig fullt normal, helt utan synbart behov av en viktuppgång. Och det är sååå svårt att hantera. Jag menar, hur ska jag då känna om ännu fler kilon.. Har du känt av liknande? Hur har du då försökt hantera det?



Kramar! Avundas din SKÖNHET och styrka ska du veta.



2011-10-06 @ 18:23:33
URL: http://linneahs.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0